Partyflock
 

Full Moon groot succes, next party Xtra Large op 28 december met grote dj-namen

gepubliceerd door , op
Full Moon vorige week was een groot succes! Het volgende grote feest staat voor de deur: Xtra Large met grote dj namen zoals Richard Durand, Marco V, Omnia, Lange, Spider en nog veel meer op 28 december @ The Sand. Het grootste feest in Amsterdam rond de jaarwisseling wil je niet missen. Wees er daarom op tijd bij en haal nu nog voor het te laat is je Early Bird ticket in huis via:

koop tickets
See Dance
koop tickets

Check de Aftermovie van Xtra Large 2012:


Full Moon was geweldig
Full Moon wilt iedereen bedanken voor afgelopen weekend. Het was een geweldig succes in de vernieuwde Sand wat iedereen heel goed is bevallen. De complimenten waren legio en Full Moon is apetrots op het resultaat. De grote originele zweefmolen was natuurlijk het eerste dat opviel bij binnenkomst en dat was nog maar een kleinigheid! Misschien nog wel het meest indrukwekkend was de mega show met een enorme hoeveelheid techniek die boven de dansvloer zweefde en vol met LED light op en neer ging. Tijdens de openingsceremonie om middernacht stond iedereen met ingehouden adem te genieten om daarna volop los te gaan!



Line up in 2 area's:
Richard Durand
Marco V
Omnia (Oekraïne)
Spider
Randy Katana
RAM
Signum
Artento Divini
Peter Woodz
Emiel Roché

Special Guest: Lange 🇬🇧



Laatste kans om je ticket met een geweldige korting te halen voor de mooie prijs van € 27,50, allerlaatste 70 early bird tickets!

Speciaal voor de mensen die het gemist hebben zal de Full Moon organisatie een geweldige nieuwe editie doen op het beroemde feest Xtra Large met een wereldse trance line-up en natuurlijk niet te vergeten een nog mooiere 3D Mapping show als die van vorig jaar. De kaarten gaan zo ontzettend hard dat het team van Nachtboetiek zeer trots is! De laatste Early Birds gaan momenteel alweer in de verkoop. Je ziet dat de lat bij de Nachtboetiek feesten steeds een stuk hoger komt te liggen. Qua dj's en line-up maar natuurlijk ook qua show. Al meer dan de helft van de kaarten zijn verkocht en het gaat verschrikkelijk hard!

Deze keer zal Nachtboetiek zeker alle vorige edities doen verbleken dus haal snel je kaarten en laat je niet verleiden door alle oud-en-nieuw feesten want alleen Xtra Large wordt het mega trance spektakel van het jaar!



Al meer dan 60% van de Xtralarge kaarten verkocht dus wees er snel bij
De line-up is van absolute wereldklasse, net als de megashows die Xtra Large voor jullie aan het voorbereiden is. De vernieuwde Sand maakt dat het nu echt een superzaal is voor de grootste feesten. 28 december wordt sowieso de allermooiste afsluiting van het jaar. Wil je daar nog intenser van genieten met je vrienden? Regel dan via info@nachtboetiek.nl jouw persoonlijke VIP-tafel met eigen bediening op het VIP deck, het allermooiste uitzicht en natuurlijk drank voor al je vrienden.

3 opmerkingen

Heb nog steeds mijn 2 kaarten in de aanbieding. Heb zelf voor 2 kaarten 55 euro betaald. Het liefst wil ik dat er ook voor terug hebben !
Als liefhebber van Nachtboetiek en van FullMoon --------------------> Mag je dit feest zeker niet missen
Deze party gaat zeker weten de boeken in
Vette zin in :kwijl:
laatste aanpassing
Ziet er ook zeker super uit. Maar helaas is de december maand al duur genoeg en moet ik een keuze maken. Heel veel succes !!!
laatste aanpassing