Partyflock
 

Hypnotize

· At the beach foto's Facebook
album,18 · goed · ical
Hypnotize
26 februari 2011
Hypnotize
5 mei 2011
georganiseerd door ,

Beachclub Riche (binnen, buiten, strand) op de kaart
Boulevard Barnaart 65
Zandvoort
NederlandNederland

Tickets & prijzen Hypnotize

Early bird:€ 15,-500 beschikbaar, tot 2 mei 2011
Voorverkoop:€ 22,50
Deurverkoop:€ 30,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 2500.
Kledingvoorschrift
Beachwear, tropical, Hawaii, colorful, Dress to impress
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)
Opmerkingen

Stemresultaat: goed

geweldig2016%
zeer goed2722%
goed4234%
ok1714%
voldoende65%
onvoldoende22%
slecht22%
zeer slecht32%
waardeloos32%

34 waarderingen

E-Quake !
Geweldig feest, top afsluiter van deze zomer. Thanx organisatie.
Ben73
sfeer en weer helemaal goed, verschillende dj's echt ver onder de maat. Angelique draaide als vanouds....fantastisch!!
Tassie7304
Vond het een heerlijk feestje alleen de volgorde van dj's in de Amazone Area klopte helemaal niets van. Anne Savage had moeten afsluiten en Charly & Nazzz ervoor. 3 euro voor een muntje vind ik wel erg veel
*Renaat*
Tsjaa, wat zal ik zeggen...... het was niet helemaal mijn feestje. Roos! was geweldig en heb even een half uurtje staan stampen op Anne Savage, geweldig!
Kira
Vond het muziekaal een beetje rommelig maar heb wel genoten van de sets van Misja, Signum en ElHaag. Roos! helaas moeten missen:-(
Angelique, jouw superstart kreeg helaas weinig navolging. Verder een heerlijk strandfeest.
SPB
Het leek wel een dagje Ibiza :D - lekker chillen op het strand - vreemde vogels kijken - feestvriendjes (L) - vette sets van Roos, El Haag en vooral Signum :respect: - Topfeessie Martin, THANKS!!
Kitebabe
heerlijk weer, gezellige sfeer maar verder: saai!! Bij hoge uitzondering dus ook lang voor t einde naar huis gegaan, normaal doe ik t licht uit.
Rob en Martin, dank jullie wel voor dit geweldig feestje.Het publiek was gezellig, DJ's draaiden goed en Riche is een fijne locatie! Echt super! Jullie hebben de mooiste zaterdag van de zomer neergezet.
Nick91
Weertje? heeeerrrlijk. Publiek? mengelmoesje. Geluid? goed. Muziek? gewoon lekker, Signum had er zin in(en wij ook) en El Martin maakte het meesterlijk af!
Storage aka Opslag 8)
Charly & Nazzz - G (Ghost) :woep: Anne Savage - Throw A Diva, A Beautiful Place :bounce:
Af en toe nog
Leuk feestje! 30 Euro Entree is wel erg veel voor wat er geboden wordt.­ Dat aan het strand een biertje wat duurder is verwacht je wel maar om er dan ook nog zo'n entree bovenop te zetten is jammer.­ Bovendien was het bier niet te zuipen.­ Muziek was erg lekker en met het publiek heb ik geen moeite..­ kan er juist wel om lachen ..
Dance @ G
WAT EEN FEEST :respect::
thedancer
Dj's hebben lekker gedraaid, maar het publiek kwam pas laat op gang. Podia zeer slecht opgesteld = lijnrecht tegenover elkaar, waardoor de harde bass van de Amazone area, dwars door de zweefmomenten van Atlantis beukte (wie heeft dat verzonnen??) De opstelling van Luminosity was veel beter! Gewoon heel Riche afhuren ipv de helft :-) Mark Sherry lekker gevarieerd, Signum top! El Haag knalde lekker op het einde. Genoten van het prachtige weer, strandwandeling, lieve PF' ers en het dansen :-D
k@rm@
in een woord geweldig...... thanks ROB
Frenki­ePenki­e
hey Angelique! .. top gedraaid. lekkere set.. alleen jammer dat je al zo vroeg moest draaien, misschien volgende feest wat later!
Mick64
Fijne afsluiting van het buiten seizoen - wel jammer van de line up die ik niet lekker vondt aansluiten - andere stage te hard 4 my liking maar ieder zijn smaak - meest genoten van Signum en Roos!
Sense for Trance
Heerlijk feestje jammer van al die negatieve opmerkingen.Natuurlijk kan je het niet iedereen naar de zin maken.Heb weer veel mensen ontmoet die trance muziek wel kunnen waarderen. Heb het meest genoten van Angelique! en Signum.Martin ik heb jou gemist maar ik zie 1 oktober :-)
DVD
Sorry hoor, maar wat een gribus volk zat er tussen!!!! Lekker met je gore ouwe lijf in je fucking ondergoed :( En die gast met die veren die in z'n kont gevingerd werd :( :( Zo sneu, zielig gewoon, jammer jammer jammer....hou lekker alles aan mensen! Even goed wel vermaakt dankzij alle leuke vrienden :)
Mark Sherry en Signum...heerlijk. De rest..mwoah :( Wat mij betreft was dit de laatste samenwerking tussen deze twee organisaties. In deze mix voel ik me iig niet thuis :nocheer:
Ik wil iedereen hartelijk danken voor de komst. Het was een prachtige 1e editie en we hopen jullie dan ook 31 Maart te zien tijdens de Indoor Editie (Y)
Gezellige relaxe sfeer, leuke mensen en strak blauwe lucht, wat wil je nog meer op het laatste strandfeest van dit jaar. Geluid was top. Erg genoten van de set van Ko-C en Miss J (Mr & mrs Mark). Heerlijk om te zien hoe jullie samen ook zelf staan te genieten achter the Booth. Rob & crew thanks!
Jude Partygirl
Onverwacht gisteravond dit feestje meegepikt. Misja Helsloot superlekker gedraaid :respect: en bij de hardtrance stage op de set van Alberto Valenti behoorlijk staan stampen! (y)
Sultan­aHarti­g
Ik vond het een erg gezellig strandfeest!!! Top gedaan(Y)
Venusss
Misja Helsloot en Ernesto vs Bastian: thanks!!!! Jullie staken er met kop en schouders bovenuit! :-D
Gelukkig was het mooi weer :D Maar ik zou deze twee organisaties niet meer samen een feest laten organiseren. Laat Q4T lekker Q4T blijven!!! Wat een tam volk zeg. Roos, Misja en Ronald de beste van de dag :D Mark Sherry was ronduit slecht, die set ging echt alle kanten op. Alleen de opener was goed "Vengeance vengeance van Leon Bolier" :D
Miss J
Het was weer super!! Voor de mensen die geen genoeg kunnen krijgen van lekkere muziek, check www.­djmissj.­nl
Supersuuske
okee feest, maar wel een apart publiek.....
Brother Lou-E
Erg leuke locatie (Y) Leuke mensen ook,(op een enkele vreemde "vogel" na :lol: ) veel bekenden gezien en gesproken. (Y). Hele dag lekker weer en lekker zonnetje (Y), En thanks voor de vele complimenten die ik kreeg van dj's en publiek (Y) :D Al met al een hele leuke dag gehad. Inclusivo en Quest4trance :respect: Grtz MC Lou-E
Daniël en Linda
MEGA VET FEEST GEHAD HELEMAAL TOP BESTE FEEST VAN HET JAAR EN 30 GRADEN MET DE ZON
Reetje &­ Barrel
ik hou zzzzzzzzzzzzooooooooooooooooooooo van dit soort TRANCEFEESTJES, zon zee strand leuke mensen heerlijke muziek!!!!
WTF ging iedereen doen toen Mark Sherry een geniale set aan het draaien was?! Ineens alles helemaal leeg daar....mijn feestje was t niet, vaag publiek, wel lekker bijgekletst met pf vrienden en genoten van het zonnetje (L) maar dat was het dan ook....jammer had zo leuk kunnen zijn!
Miss--Di
muziek vond ik minder , erg leuke mensen ontmoet..(k)
Charly Rocks
Wat een gezelligheid, supersfeertje.

Line-up Hypnotize

1Atlantis
Techhouse, Trance, Hardtrance
za 12:00 - 13:30:  trance
za 13:30 - 15:00:  trance, house
za 15:00 - 16:30:  trance
za 16:30 - 18:00: 
za 18:00 - 00:00:  · live Oekraïne house, downtempo, latin
za 18:00 - 19:30:  trance
za 19:30 - 21:00:  Verenigd Koninkrijk techno, trance
za 21:00 - 22:30:  trance
za 22:30 - 00:00:  trance
· MC techno, house, trance
2Amazone Area
za 14:00 - 15:15:  downtempo, house, trance, techno, latin
za 15:15 - 16:15:  trance
za 16:15 - 17:30: 
za 17:30 - 18:30:  trance
za 18:00 - 23:00:  · live Oekraïne house, downtempo, latin
za 18:30 - 20:00:  house, trance
za 20:00 - 21:30:  Verenigd Koninkrijk house, trance
za 21:30 - 23:00:  Italië trance, house
za 23:00 - 00:00:  techno, trance, house
· MC house, techno

Nieuws

Kom naar Riche om de grootste en meest veelzijdige trance beachparty van het jaar mee te maken! De organisaties Inclusivo en Quest4Trance hebben de handen ineen geslagen. Van 12:00 tot 00:00 uur gaan op 3 september, twee area's door maar liefst achttien dj's bezet worden, naast andere live acts en heerlijke entertainende podiashows. 8
Riche krijgt op 3 september de première van het Trance/harddance event 'Hypnotize' Inclusivo Events gaat hun exclusieve en spectaculaire Trance concept in samenwerking met Quest4Trance organiseren op het mooie strand van Zandvoort. 12

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Nieuw trance concept lanceert 1e editie op het strand: Hypnotize f:trance8

383 opmerkingen

 
geweldig feest, zon, zee, strand en een feest.
Uitspraak van Miss J op zondag 4 september 2011 om 14:14:
De sfeer maak je zelf!


Dat vind ik altijd zo'n dooddoener. Natuurlijk doet iedereen zijn best om het leuk te hebben, daar kom je tenslotte voor. Maar externe factoren hebben zeker wel invloed. Zoals een aankleding van de podia, waarom zouden organisaties dat nog doen als je "sfeer zelf kan maken" ?

Uitspraak van FemaleDj op zondag 4 september 2011 om 18:52:
Om even in te gaan op Charly, ik denk niet dat het hier gaat om ruzie zoekende mensen. Zowel op Quest4Tance als Crazyland zijn nooit knokpartijtjes. Zowel op Quest4Trance als Crazyland loopt ouder publiek rond. Allemaal geen probleem. In mijn ogen is kledingskeuze ook geen probleem maar het wordt wat anders als je op een strand feestje geconfronteerd wordt met "dingen" die je liever niet ziet. Laat ik het netjes verwoorden: confrontatie met andermans geslachtsdelen en seksuele fantasieën vind ik op dit feest niet gepast. Respect en in je waarde laten geldt twee kanten op. Ik hoop dat men ook kan begrijpen dat een feestganger die voor de muziek, zon en strand komt een beetje geïrriteerd raakt als twee mensen naast je komen zitten om hun "showtje" op te voeren. Er zijn speciale feesten waar je met gelijk gestemden je fantasieën kunt delen.

Ik denk dat de meesten daar problemen mee hadden...


Precies dat dus.

Zoiets heeft ZEKER wel invloed op de sfeer.

En verder heb ik in mijn post ook positieve punten genoemd en ben ik, net als Rallie1985 van mening dat je ook best mag zeggen wat tegenviel. Wellicht neemt een organisatie dat mee bij het organiseren van een volgend feest.
Uitspraak van verwijderd op zondag 4 september 2011 om 18:05:
Omdat jullie het goed vonden, mag iemand anders niet zeggen dat hij/zij het niet goed vond?


Natuurlijk wel al doende leert men , maar waarom Crazyland publiek zijn die zo erg of anders dan de rest ? beetje feetback is altijd goed maar ga mensen niet in een bepaald hokkie duwen...
Helaas ging er iets mis bij het opnemen van onze set, maar we hebben m thuis nog even opnieuw opgenomen en hij wordt aanstaande dinsdag uitgezonden op Fear FM. Tune in om 20:00 uur voor onze show Bring It On op de Hard stream via www.fear.fm en enjoy!
 
Iedereen nogmaals dank voor hun komst en energie uitspattingen :P
Het was een heerlijke 1e editie van Hypnotize .. en een goed verlopen 1e outdoor evenement van beide organisaties.

Geen ruzies of ongeregeldheden en daar zijn we dan ook erg blij mee.
De artiesten zijn stuk voor stuk toppers en hebben alles gegeven om het publiek bezig te houden.
Kritiek is goed .. ben blij dat mensen eerlijk zijn en hun mening durven te geven .. dat zijn zaken die wij mee zullen nemen naar de volgende editie (Y)

Kledingkeus is iets waar ik vrij kort over kan zijn: Laat mensen dragen wat ze prettig vinden zodat ze zich op hun gemak voelen .. als mensen opdringerig zijn kan dit gemeld worden en zal er ten alle tijde actie genomen worden.

Nogmaals dank voor iedereen hun support en tot snel.
Komende week zal de aftermovie online verschijnen die gemaakt is ..
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 4 september 2011 om 22:54:
goed verlopen 1e outdoor evenement van beide organisaties.

Q4T doet dit al een tijdje outdoor niet?

Strand feestjes zijn altijd genieten! Al had ik na onderstaande aankondigingen vanuit de organisatie wel een stuk hogere verwachtingen qua decor en opkomst. Je maakt jezelf op deze manier toch vrij ongeloofwaardig ;)

Uitspraak van verwijderd op woensdag 6 juli 2011 om 18:01:
Inmiddels zijn we al druk bezig met het ontwerp van de decors voor beide stages .. dit gaat zeer spectaculair en sfeervol worden (Y)


Uitspraak van verwijderd op zondag 28 augustus 2011 om 21:23:
Inmiddels word alle decor verzameld en zijn de stage tekeningen klaar voor de opbouw vh event.


Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 september 2011 om 23:26:
De kaartverkoop is de laatste 2dagen als een raket gegaan dus we verwachten grote drukte ..
Uitspraak van FemaleDj op zondag 4 september 2011 om 18:52:
Respect en in je waarde laten geldt twee kanten op. Ik hoop dat men ook kan begrijpen dat een feestganger die voor de muziek, zon en strand komt een beetje geïrriteerd raakt als twee mensen naast je komen zitten om hun "showtje" op te voeren. Er zijn speciale feesten waar je met gelijk gestemden je fantasieën kunt delen.


En ik zat naast die 2 mensen en geloof me dat wil je echt niet zien bah!!! als ik zoiets wil zien dan zou ik ook na zo'n feestjes gaan en die sla ik nou net over

Wat betrefd die mensen in hun opvallende kleding. Prima maar ik hoef niet hun geslachtsdelen tezien en al helemaal niet als ze zich bukken en ik na iets kijk wat ik liever niet wil zien. Ik ben regelmatig ergens anders gaan staan omdat ik dat niet wilde zien, maar overal stond wel 1 of andere bijna naakt figuur en heb ik mijn zonnebril maar opgezet dan kon ik het net verdragen haha

Hopelijk doet de organisatie hier wat mee, want ik denk dat ze zo op het volgende feestje nog weiniger kaarten verkopen en dan blijft mij nog de vraag. Waarom hebben jullie 1 kledingvoorschrift en niemand die zich daar wat van aantrekt!

Nou ook even 1 complimentje. Wij hebben ons goed geamusseerd en genoten van de muziek THANKS
 
de foto's zijn top geworden , en daarop zie ik alleen maar leuke en gezellige mensen ,
die vunzigerds heb ik gelukkig niet gezien (gelukkig voor hun , want iedereen die mij kent weet dat ik er wat van zeg :) ) stond ook bijna de hele avond bij de hardstage te knallen ,

Uitspraak van claudialimb op maandag 5 september 2011 om 11:17:
Wij hebben ons goed geamusseerd en genoten van de muziek THANKS


+2
laatste aanpassing
 
Nou, zo te lezen was ik dus niet de enige die me er aan ergerde....Behoeft dus geen verdere uitleg meer.
Uitspraak van Venusss op zondag 4 september 2011 om 21:18:
Om even in te gaan op Charly, ik denk niet dat het hier gaat om ruzie zoekende mensen. Zowel op Quest4Tance als Crazyland zijn nooit knokpartijtjes. Zowel op Quest4Trance als Crazyland loopt ouder publiek rond. Allemaal geen probleem. In mijn ogen is kledingskeuze ook geen probleem maar het wordt wat anders als je op een strand feestje geconfronteerd wordt met "dingen" die je liever niet ziet. Laat ik het netjes verwoorden: confrontatie met andermans geslachtsdelen en seksuele fantasieën vind ik op dit feest niet gepast. Respect en in je waarde laten geldt twee kanten op. Ik hoop dat men ook kan begrijpen dat een feestganger die voor de muziek, zon en strand komt een beetje geïrriteerd raakt als twee mensen naast je komen zitten om hun "showtje" op te voeren. Er zijn speciale feesten waar je met gelijk gestemden je fantasieën kunt delen.

Ik denk dat de meesten daar problemen mee hadden...

Precies dat dus.

Zoiets heeft ZEKER wel invloed op de sfeer.


Wat een klets dit zeg. Iemand roept is vast Crazyland of Quest4 trance publiek en dan nemen we maar meteen aan dat diegene die zich misdraagt meteen ook op die feesten komt? Hoezo small mind :( Als je aan die mensen had gevraagd of ze wel eens op een van die 2 feesten zijn geweest hadden ze waarschijnlijk nee gezegd. Is zo makkelijk mensen een naampje te geven en in een hokje te duwen. Wij komen al jaren op feesten van Crazyland en er komt alleen maar volk juist dat voor een feestje komt. Ze kleden zich feestelijk en netjes en genieten van de muziek en show. Op Crazyland zie je dat soort dingen helemaal niet. Waar wij zijn geweest zoals Wasteland, Litte Sins, Exeptionnel, BITCH etc zie je dat wel. Maar die worden niet genoemd. Nee we nemen 2 naampjes die t snelste in de mond liggen en trappen met onze small minds alles meteen in een hokje. Hoezo triest pffff
 
Uitspraak van awahita op maandag 5 september 2011 om 16:26:
Op Crazyland zie je dat soort dingen helemaal niet

heb jij je ogen dicht op crazyland dan?

Ik heb op crazyland ook vaak genoeg die dingen gezien, ben al naar menig feestje geweest van hun en daar trekken ze wel van dat soort outfits aan!

Ook de 'porno' shows op het podium, toen koos ik er bewust voor om erheen te gaan, maar Quest4Trance is absoluut niet zo!

dus ja ik vind dat mensen crazyland zeker wel mogen noemen.
Little sins en wasteland en bitch zijn nog een stapje erger dan dat!
Uitspraak van awahita op maandag 5 september 2011 om 16:26:
Wat een klets dit zeg. Iemand roept is vast Crazyland of Quest4 trance publiek en dan nemen we maar meteen aan dat diegene die zich misdraagt meteen ook op die feesten komt? Hoezo small mind Als je aan die mensen had gevraagd of ze wel eens op een van die 2 feesten zijn geweest hadden ze waarschijnlijk nee gezegd. Is zo makkelijk mensen een naampje te geven en in een hokje te duwen. Wij komen al jaren op feesten van Crazyland en er komt alleen maar volk juist dat voor een feestje komt. Ze kleden zich feestelijk en netjes en genieten van de muziek en show. Op Crazyland zie je dat soort dingen helemaal niet. Waar wij zijn geweest zoals Wasteland, Litte Sins, Exeptionnel, BITCH etc zie je dat wel. Maar die worden niet genoemd. Nee we nemen 2 naampjes die t snelste in de mond liggen en trappen met onze small minds alles meteen in een hokje. Hoezo triest pffff


Ten eerste citeer je de verkeerde persoon, het citaat wat je aanhaalde is namelijk van FemaleDJ. Ik bevestigde alleen wat ze zei. Zou je de volgende keer de juiste persoon willen citeren?

Ten tweede zegt FemaleDJ helemaal niet dat mensen die naar Crazyland of naar Quest4trance gaan, zich misdragen. Ze zegt juist dat op die beide feesten nooit knokpartijtjes zijn.
Denk dat je of zelf te snel oordeelt, of gewoon niet goed gelezen hebt wat FemaleDJ zei.
Overigens vind ik het jammer dat je zo respectloos reageert, we voeren hier een normale discussie en dat lijkt me helemaal niet nodig :flower:
laatste aanpassing
 
Alle sets van de Atlantis stage:

Angelique! LIVE @ Hypnotize (03-09-2011).mp3
http://www5.zippyshare.com/v/35639156/file.html


Artento Divini LIVE @ Hypnotize (03-09-2011).mp3
http://www39.zippyshare.com/v/52693037/file.html


Roos! LIVE @ Hypnotize (03-09-2011).mp3
http://www12.zippyshare.com/v/84565020/file.html


Misja Helsloot LIVE @ Hypnotize (03-09-2011).mp3
http://www28.zippyshare.com/v/66394872/file.html


Mark Sherry LIVE @ Hypnotize (03-09-2011).mp3
http://www38.zippyshare.com/v/97996955/file.html


Signum LIVE @ Hypnotize (03-09-2011).mp3
http://www5.zippyshare.com/v/34281224/file.html


ELHaag LIVE @ Hypnotize (03-09-2011).mp3
http://www4.zippyshare.com/v/54119296/file.html


Met de complimenten aan JayG ..... die toch zo'n hele dag 8ter de laptop zit :bounce:
laatste aanpassing
Lekker hoor thuis nog een keer genieten van deze sets...maar zijn er van de Amazone stage ook opnames ?
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 september 2011 om 17:27:
de complimenten aan JayG


respect voor Jan :respect: zodat we alles nog fijn eens kunnen luisteren
laatste aanpassing
Uitspraak van Party all the time R.I.P 12-05-2017 + op maandag 5 september 2011 om 17:46:
zijn er van de Amazone stage ook opnames ?


Ik heb de Atlantis stage opgenomen en live uitgezonden. Ik weet dus niet of er iemand anders de Amazone heeft opgenomen. Denk het niet. :flower:

Was een mooi feest! (Y)

Uitspraak van Mick64 op maandag 5 september 2011 om 20:01:
respect voor Jan zodat we alles nog fijn eens kunnen luisteren


Hey Mick! Leuk om je daar nog even gesproken te hebben! :)

Enjoy the music!
:flower:
Uitspraak van Jay G op maandag 5 september 2011 om 20:29:
Ik heb de Atlantis stage opgenomen en live uitgezonden. Ik weet dus niet of er iemand anders de Amazone heeft opgenomen. Denk het niet.


Jammer ..daar klonk het ook erg lekker namelijk had ik ook graag nogmaals willen horen... maar evengoed bedankt voor t posten van deze links...
 
Er word alweer hard gedacht aan de volgende editie van Hypnotize .. en jawel .. dit keer Indoor.
Met dit indoor spektakel zal alle feedback zeker meegenomen worden .. en gaan beide organisaties er nog harder aan werken om het een nog groter succes te maken.

https://partyflock.nl/party/209158:Hypnotize

Hope to see you all !!!
Super weer en qua dj's eigenlijk maar 1 echt toppertje: ANGELIQUE!!

Volgende keer deze dame graag op primetime laten draaien meneer de organisator :-)
Joehoeeee eindelijk eens een puik strandfeest MET zon!
Lekkere line up, heerlijk gedanst, bijgekletst en er waren leuke gezellige peeps!
Oef alleen Anne Savage was absoluut niet mn ding.. liep ook beetje leeg toen zij draaide..
Superrrr dagje, compli to Rob, Martin en allen die erbij horen! xVx
Artiest Magma
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 september 2011 om 16:51:
heb jij je ogen dicht op crazyland dan?


hahaha ja ik denk het wel!! :yes:
het feest was super.
ik heb vier filmpjes op you tube staan van
anne savage
Mr. & Mrs. Mark
Charly & Nazz
en E-Quake
je kan ze zien onder de naam 63trammart.
veel kijk plezier.
laatste aanpassing
 
Tsja..al die 40+'ers willen natuurlijk ook opvallen. Desnoods gaan ze in hun blote punani. Echt walgelijk zulke feesten. Ga wat nuttigs doen met je leven. Of zoek een hobby.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 september 2011 om 15:37:
Tsja..al die 40+'ers willen natuurlijk ook opvallen. Desnoods gaan ze in hun blote punani. Echt walgelijk zulke feesten. Ga wat nuttigs doen met je leven. Of zoek een hobby


ik heb al veel erger gezien ik kijk nergens meer van op :yes:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 september 2011 om 15:37:
Tsja..al die 40+'ers willen natuurlijk ook opvallen.


Eens zal jij ook 40 zijn, wil je dan ook op die manier opvallen?
M.a.w. : niet alle veertigers lopen " in hun blote punani " :-P
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Venusss op donderdag 8 september 2011 om 18:27:
niet alle veertigers lopen " in hun blote punani "


:roflol: Nee, beter van niet :lol:
Artiest Mike G
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 september 2011 om 17:27:
Met de complimenten aan JayG ..... die toch zo'n hele dag 8ter de laptop zit


:respect:

Heerlijk om de setjes thuis terug te kunnen luisteren nu aan het eind begonnen wel lekker weer die beleving!!!!
 
De aftermovie is inmiddels online: