Partyflock
 
­ Nederland

Trance- & harddancehelden tijdens Hypnotize at the Beach
Beachclub Riche Zandvoort

gepubliceerd door , op
Hypnotize
26 februari 2011
FeestHypnotize · At the beach
Datumzaterdag 3 september 2011
WinactieHypnotize actiegesloten
LocatieRiche
Riche krijgt op 3 september de première van het Trance/harddance event 'Hypnotize' Inclusivo Events gaat hun exclusieve en spectaculaire Trance concept in samenwerking met Quest4Trance organiseren op het mooie strand van Zandvoort.

Een happening waar onder anderen twintig dj's, sexy liveacts en vele andere extra's het publiek maar liefst twaalf uur lang (12:00-00:00) gaan trakteren op de mooiste trancemuziek verdeeld over twee grootse, in thema bekleedde, area's opbouwend van techhouse/techtrance tot trance, hardtrance en harddance.

De line-up is met zorg samengesteld en het belooft een unieke en gevarieerde avond te worden met buitenlandse topdjs zoals Anne Savage en Mark Sherry, maar ook met toppers van eigen bodem zoals Artento Divini, Misja Helsloot, Signum en Ernesto vs Bastian.
De organisatie kijkt ook uit naar het optreden van Melvin die met een aantal nieuwe mixes komt en de dames Roos! en Angelique gaan hun grote schare fans zeker verrassen.

Je moet echter Alberto Valenti ook niet vergeten die veel optreedt met Fausto en binnenkort met hem naar Griekenland gaat voor een tour en ook El Haag, E-Quake, Mr. & Mrs. Mark, Charly & Nazzz en Steeff zijn vaste waardes binnen de trance. Een line-up waar je veel van mag verwachten met bekende nummers, nieuwe mixes en producties, maar vooral kwaliteit. De heren MC's Lou-E en D.MC gaan hun handen vol krijgen om deze mix van trance-artiesten te ondersteunen bij hun muzikale kunsten!




De club en het strand worden omgetoverd tot twee mysterieuze area's die passen bij Hypnotize. De conceptnaam is gebaseerd op de zorgvuldige opbouw van artiesten die de mensen geleidelijk in 'a state of trance' brengt en houdt, als waren ze gehypnotiseerd door de muzikale kunsten op de podia. De broeierige en groene sfeer van de Amazone area en de mysterieuze en blauwe sfeer van de Atlantis area gaan hier sterk aan bijdragen.

Natuurlijk wordt er ook gewerkt aan een hotel/ticket arrangement, zoals je van Inclusivo gewend bent en waarvan de details snel volgen. Als je de speciale earlybird tickets wilt aanschaffen (slechts €15) dan worden deze met het arrangement verrekend. De komende tijd zijn beide organisaties bezig met de verdere invulling om ook zoveel mogelijk gebruik te maken van strand, zee en zon zoals voorspelt in alle almanaks, alhoewel delen overdekt gaan worden in geval de zonnegod anders beslist.

Dit gaat een trance/beachparty worden waarbij aan alles gedacht lijkt te zijn en die een vaste waarde kan worden om het strand/festival seizoen af te sluiten. Hou de berichtgeving in de gaten. Er volgt meer!

Maak snel gebruik van de speciale early-bird actie voor maar €15. De early-bird actie loopt nog tot 2 mei, daarna is de voorverkoop €22,50. Voor het speciale hotelarrangement contact info@inclusivo.nl.

12 opmerkingen

dat gaat lekker worden...speciale HypnotizE zwembroek is al uit de kast !
Ben benieuwd..
Als dit geen feest van het jaar gaat worden weet ik het ook niet meer, wat een line-up zeg

Yxx
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Dit wordt echt lekker qnallen op het strand zeg. !!!
 
Jaja daar is die dan .. het gaat een magisch feestje worden mensen.
Vandaag de laatste zaken besproken op het strand betreffende decor, special effects, area indelingen en nog veeeeel meer.

Meld je ook aan op de speciale Hypnotize hyve en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes: https://hypnotize-event.hyves.nl

TOT 2Mei kun je nog gebruik maken van de voordelige early-bird tickets dus wees op tijd want deze zijn beperkt beschikbaar.
Ook voor de VIP kun je je sinds gisteren inschrijven via info@inclusivo.nl

ARE YOU READY TO GET HYPNOTIZED ?
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 22 maart 2011 om 18:38:
ARE YOU READY TO GET HYPNOTIZED ?

Jaaaa :P

Dit word vast en zeker een top feest..
Ga er zeker naar toe, maar ik mis wel DJ Vaugn in de line up. JAMMER !!!
Heeft al lekker staan knallen op Quest 4 trance in de Lexion.

Nietemin, een super line-uppie. Top!!
laatste aanpassing
Er staan wat mij betreft niet echt harddance ´helden´ ;) het is meer techtrance/ trance gericht.
 
Nog ruim 5 maanden om naar uit te kijken!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3614, 6793}
word super dik!!!!
 
Uitspraak van Love is the answer op woensdag 23 maart 2011 om 10:05:
Er staan wat mij betreft niet echt harddance ´helden´ het is meer techtrance/ trance gericht.

Ik kan je vertellen dat er wel degelijk harddance gedraaid zal gaan worden.
In de Amazone area zal dit hoogtepunt er zeer zeker gaan komen .. opbouwend vanuit de trance/techtrance/hardtrance.

Hypnotize staat voor een mix van reeds bekende en minder bekende artiesten .. de muziekale opbouw is hierin van groot belang.
nice! als het niet te veel hardtrance is dan vind ik het top. beetje kan er wel natuurlijk :)