Partyflock
 

Trailer release Hypnotize at the Beach op Beachclub Riche
Zandvoort zaterdag 3 september

gepubliceerd door , op
Hypnotize
26 februari 2011
FeestHypnotize · At the beach
Datumzaterdag 3 september 2011
WinactieHypnotize actiegesloten
LocatieRiche
Kom naar Riche om de grootste en meest veelzijdige trance beachparty van het jaar mee te maken! De organisaties Inclusivo en Quest4Trance hebben de handen ineen geslagen. Van 12:00 tot 00:00 uur gaan op 3 september, twee area's door maar liefst achttien dj's bezet worden, naast andere live acts en heerlijke entertainende podiashows.

Er komen top Dj's uit Nederland zoals Artento Divini, Misja Helsloot, Signum en Ernesto vs Bastian. Hiernaast ook een keur aan buitenlandse Dj's zoals de Britse Mark Sherry 🇬🇧 en Anne Savage 🇬🇧, maar ook de sexy Oekraïense vedette Kate Orange 🇺🇦 met haar live act. De line-up beloofd opbouwende sets, die het hele scala van trancemuziek gaan laten horen, van techtrance tot trance en hardtrance.Twee unieke area's ieder met zijn eigen mystiek en sfeer. Van de jungle van de 'Amazone' dans je naar de verloren stad 'Atlantis'. Vergezeld door exotische danseressen en gratis, tropisch, vers fruit. Dit 'Hypnotize' event gaat je in hogere sferen brengen en als het je te heet onder de voeten wordt, kan een duik in de zee of een drankje in het overdekte deel van de area's je weer terug op aarde brengen. De geur van pittige saté, koud bier, heerlijke cocktails, de zoute zee en warme zon zullen naast de beste trance/hardtrance muziek en sfeervolle decor garant staan voor een zeer exclusieve beach party.

Boek je tickets snel en wie weet zit jou ticket tussen de 100 prijswinnaars die recht hebben op een geheel verzorgd V.I.P arrangement voor deze beachparty. Ook maak je kans op gratis tickets voor de volgende events van bovenstaande event organisaties:

- Lashed
- Quest4Trance

Feel the vibes, look at the trailer, check the artists and become hypnotized!

8 opmerkingen

wow vette trailer :yes:

gaat vet feessie worden daar in zandvoort zin in :bounce:
ik ga er alles aan doen om te komen. ernesto vs bastian en dj e-quake toppers
 
Ja gaat een knaller worden beste mensen ;)
Decoratief zal er niets ontbreken .. maar ook het enorme geluidssysteem zal menig strand evenement gaan overtreffen.

De line-up zegt voldoende over de muziek .. en de licht & lasershows zullen eveneens prachtig gaan worden.
Mooie afsluiting van het zomer seizoen denk ik zo (Y)

Voeg ook de Hypnotize hyve toe voor het winnen van tickets: http://hypnotize-event.hyves.nl
laatste aanpassing
hypnotize-event.hyves is toegevoegd. ben erg benieuwd hoe de organisatie het er van af hebben gebracht. ben erg benieuwd hoe of wat
 
Yeeeaaaaaaahhhhh Signum, Misja en ROOS!!!!! :cheer: