Partyflock
 

Perception

afbeelding Perception
organisator label
E-mailperceptionberlin@gmail.com
AdresBerlijn
Duitsland
Oprichtingapril 2013
Aanwezigheidbloggerfacebookpage
Vroegere namen
  • PRCPTN, tot 28 juli 2021
Nieuws
Nederland maakt momenteel bijzondere tijden door. Met name het behoud van onze zwaar bevochten en geroemde cultuur staat op het spel. En bijzondere tijden vragen om nieuwe, creatieve oplossingen om de stem van feestend Nederland te behouden. 1
We Are It Festival
26 februari 2020
Op 19 September 2020 is het dan voor het eerst echt éindelijk zover ! De twee meest legendárische clubs uit de Amsterdamse, en misschien wel Nederlandse House geschiedenis en clubscene óóit, gaan terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel ! Uiteraard hebben we het hier over de IT en de Roxy ! De compléte DJ line up ínclusief hun legacy én uniek extravaganza entertainment der beide grootmachten van de uitgaanswereld, zal die dag zijn opwachting maken en in vol ornaat aantreden op een speciaal hiervoor in het leven geroepen festival op de énige locatie in Amsterdam die hiervoor in aanmerking kan komen kwa entourage , Thuishaven !
Housequake Festival keerde vorig jaar mei terug op het festivalterrein Thuishaven, na een afwezigheid van maar liefst zes jaar. En met veel succes, het festival was namelijk binnen no-time uitverkocht. Bezoekers waren laaiend enthousiast, tot 's avonds laat stonden alle stages ramvol. Op zaterdag 9 mei 2020 wordt dit nog even dunnetjes overgedaan. Deze keer pakken de grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, weer groots uit.
In 1997 organiseerde Trinity in Technoland zijn eerste technofeest aan de rand van de stad Groningen wat gelijk resulteerde in een groot succes! Vele legedarische feesten hebben daarna de revue gepasseerd op vaak originele locaties in en rond de stad Groningen.
Een van de stages op festivalterrein Thuishaven wordt op zaterdag 7 maart 2020 weer eenmalig omgetoverd tot voormalig Club Mazzo tijdens het feest The Promised Land & Mazzo is back. Club Mazzo was in de jaren negentig één van de eerste plekken waar housemuziek werd gedraaid. Liefhebbers van classics kunnen op dit feest hun muzikale hart ophalen en oude tijden herleven.
Pionier en grootheid in de Nederlandse dance scene, Saskia Slegers, viert op 14 december in de Warehouse Elementenstraat het dertigjarig bestaan van haar eigenzinnige Nederlandse label Djax Records. Fans uit heel Europa komen raven op snoeiharde beats van onder andere dj Skull, Pet Duo, Terrace en Junk Project. De platenbaas én dj, alias Miss Djax, houdt niet van hokjesdenken. Ook binnen haar muziek en label doet ze geen concessies. "Ik pas me niet aan en doe in mijn werk wat ik zelf leuk vind."
Saskia Slegers, beter bekend als Miss Djax, is pionier en een grootheid in de Nederlandse dance scene. De Acid Queen viert op 14 december het dertigjarig bestaan van haar platenlabel Djax Records samen met Technargy in de Warehouse Elementenstraat. 1
Saskia Slegers, beter bekend als Miss Djax, is pionier en een grootheid in de Nederlandse dance scene. De Acid Queen viert op 14 december het dertigjarig bestaan van haar platenlabel Djax Records samen met Technargy in de Warehouse Elementenstraat. 2
Op 05-10 -2019 gaat de derde Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave III " plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen.
Na succesvolle hostings in onder andere Radion, Paradigm en The Promised Land komt The Beginning weer naar Haarlem toe!

2 waarderingen

Chemisch Vriendje
alexander koning
Nick
lkkr bezig :) (y)