Partyflock
 
Doka
27 februari 2024
AdresWibautstraat 150
1091 GR
Amsterdam
Nederland
SiteSite doka-amsterdam.nl
E-mailinfo@doka-amsterdam.nl
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Vroegere naam
  • DOKA, tot 21 oktober 2022

Informatie

Doka is an underground and intimate sound bar, where nightlife, music and other forms of culture blend together.
Boek een overnachting in of in de buurt van Doka via Booking.com.

Uitgaansagenda Doka

Laatste feest was op donderdag 28 maart 2024: Doka Studio family gathering

Statistieken

264·feesten
geen·in de toekomst
264·in het verleden
17·nieuwsberichten
637·bezoekers · herkomst
361·unieke bezoekers
268Partyflockfans
goed·stemresultaat (14.5361 stemmen)

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Resident Advisor - een van de grootste media platformen gericht op elektronische muziek - en Asahi Super Dry hebben sound bar Doka opgenomen in hun documentairereeks over zogeheten 'listening bars'. In deze reeks worden 'listening bars' in Tokyo, Barcelona, Londen en nu ook Amsterdam uitgelicht. Al deze plekken onderscheiden zich door ruimte te bieden aan muziekliefhebbers en leggen de nadruk op het luisteren naar muziek op een zo goed mogelijk geluidssysteem.
Van restaurant en club Canvas op de zevende verdieping tot de creatieve nachtbar DOKA in de kelder tot en alles daar tussenin: ADE zal het hele hotel onderdompelen.
De Amsterdamse DJ Shinedoe presenteert zaterdag 31 mei haar langverwachte derde album,Illogical Directions, in Doka. Hierin rekt ze de grenzen van dance zover mogelijk op, bewerkt ze en brengt het weer samen tot één geheel. Ze wordt bijgestaan door Jerome Sydenham DE en Aron Friedman NL.
Tomorrow is now, kid en DOKA bundelen krachten en nodigen de veelzijdige DJ, producer en vocaal artiest Seven Davis Jr. US uit voor een bijzondere editie van Nachtkijker op donderdag 15 mei. Tijdens deze speciale set in de kelder van het Volkskrantgebouw wordt Seven Davis Jr. bijgestaan door Tomorrow is now, kid residents Alex Salvador en Philou Louzolo.
Horizon keert voor de (nu echt) allerlaatste keer terug naar Doka met de allereerste Correspondant Night in Nederland. De afgevaardigde delegatie voor deze avond zijn Ivan Smagghe en Tim Paris, die onder hun It's A Fine Line collaboratie hun Nederlands debuut zullen maken.
Na meerdere succesvolle avonden keert Aspirations terug naar hun roots in de kelder van Doka. Tijdens Koningsnacht op 25 april maken ze zich op voor een bijzondere editie met enkel prominente kopstukken uit de housescene: Boo Williams US, Moomin DE en Shadee NL.
April is de laatste maand dat het tijdelijke Doka geopend is, dus een van de laatste kansen om deze zalige locatie te zien - Get On Down! Get on Down heeft een breed spectrum in zowel muziek als in zijn bezoekers: disco-, house- en technomusic voor een mixedgay publiek. G|O|D is geïnspireerd op het begin van de housecultuur in de Amerikaanse warehouses en clubs: Beats with Attitude!
Een feest met uitsluitend underground dansmuziek. Dat is Dio_Rama. Zaterdag 7 februari vindt de eerste editie plaats in Doka te Amsterdam. Hier treden onder andere Sebo K, Robin Kampschoer en de organisatoren Alexander Koning en Mike Ravelli op. Een selectie dj's die garant staan voor kwalitatieve house, techno en alles wat daar tussen zit.
De steigers op de Wibautstraat voor het Volkskrantgebouw spreken boekdelen. Er zijn grote ontwikkelingen gaande, want hier opent in mei 2014 het nieuwe Volkshotel. Een initiatief van ondernemer Job Heimans, ondersteund door het team achter Canvas op de 7e.
De kelder van het Volkskrantgebouw is nog geen week hetzelfde geweest sinds de opening van Doka, een paar maanden geleden. Van een club met toiletten zonder deur tot een kelder vol Vintage; Doka heeft een veranderlijke geest. Deze energie vormt de kern van de énige NYE in de tijdelijke club.