Partyflock
 
­ Nederland

DOKA viert Koningsnacht met Aspirations

gepubliceerd door , op
Aspirations
18 april 2014
FeestAspirations · Kingsnight Special
Datumvrijdag 25 april 2014
LocatieDoka Site
Na meerdere succesvolle avonden keert Aspirations terug naar hun roots in de kelder van Doka. Tijdens Koningsnacht op 25 april maken ze zich op voor een bijzondere editie met enkel prominente kopstukken uit de housescene: Boo Williams Verenigde Staten, Moomin Duitsland en Shadee Nederland.

Wederom weet Aspirations één van de meest relevante DJ's van nu naar onze hoofdstad te halen, namelijk de meesterlijke Boo Williams. Als tweede generatie houseproducer uit Chicago introduceert deze innovator telkens een nieuw geluid. Met releases op labels als Peacefrog, Relief en Rush Hour mag hij heel wat tijdloze house klassiekers op zijn naam zetten, iets wat zich terug vertaald in zijn soulvolle DJsets.

Maar ook Aspirations' favorieten Shadee en Moomin keren terug. Met zijn subtiele, tijdloze en groovy sound heeft Moomin zich bewezen als een echte smaakmaker in het veld. Zo is zijn album The Story About You (Smallville Records) getypeerd als een klassiek underground album en positief ontvangen. Na sets in o.a. Panorama Bar, Watergate en Warehouse 72 is Moomin klaar om ook het buitenland zijn hypnotische geluid te laten horen.

Naast de toonaangevende line-up die paraat staat, is het tevens de enige Koningsnacht in de huidige Doka. Een uitgelezen kans dus om drie talenten aan het werk te zien in de intieme setting van de kelder, die medio mei haar deuren zal sluiten.

Tickets bestel je bij koop tickets!