Partyflock
 

Het Sieraad

op de kaart
Het Sieraad
6 februari 2023
AdresPostjesweg 1
1057 DT
Amsterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 20 820 0928
SiteSite het-sieraad.nl
E-mailinfo@het-sieraad.nl
Linksfacebookpageinstagramlinktreeresidentadvisorwhatsappyoutube
Capaciteit1200
Medewerkers

Informatie

In an off the beaten path area of Amsterdam, at walking distance of the historical center, Het Sieraad is an over 100 years old former craft school-turned club.

Against a monumental backdrop of endless brick walls, pillars that seem to end in outer space, a glass roof and humongous stained-glass windows, nights at Sieraad are instant epic memories.

Carefully composed weekly line-ups of the most respected international DJ's and exciting local talents in local House and Techno are a lasting tribute to the venue's mission, where the old is celebrated and the new is shaped, treasuring the creativity and liberty that the city is known for.
Boek een overnachting in of in de buurt van Het Sieraad via Booking.com.

Nieuws

La Rêve
16 november 2023
La Rêve, de gerenommeerde festivalorganisatie bekend om haar melodieuze muziek, viert aanstaande vrijdag haar 10-jarig bestaan. Wat ooit begon als een droom om gelijkgestemden samen te brengen in een ontsnapping uit de dagelijkse sleur, is nu een vaste waarde in het festival circuit.
Verwonder je op EdelWise Asian Tribes op vrijdag 30 september. Let's get into the tribe vibes. EdelWise brengt Asia dichterbij dan je denkt. Waan je in tempelse sferen en rituelen. ⁣
Download de Appic app, zet jezelf aanwezig op Guilty Pleasure presents: The Great Reset en speel de wingame. Spreid je kansen, tag je matties!
De bevrijding is nabij! Op vrijdag 25 februari geeft Guilty Pleasure Festival op de dag dat het nachtleven officieel haar deuren opent, het startschot van de roaring 20's van de 21ste eeuw. Dit doen ze met een "onverantwoord extraordinair bevrijdingsfeest" in Gatsby stijl op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is: Het Sieraad.
Amsterdams meest verrassende vrijdagmiddagborrel beleeft op 29 oktober zijn eerste editie na de grote drooglegging van dit millennium. Het Sieraad is wederom de go to locatie van EdelWise, alwaar de harde werkers aan het eind van de maand de sleur van zich af en hun wilde haren losschudden. Tickets voor de leukste maandelijkse event van de kalender zijn te koop vanaf vandaag 17.00 uur. Snelle vogels kopen hun ticket voor €11. Diner kost €22,50.
Edel Oud&Nieuw Spektakel
30 november 2018
Het Oud&Nieuw Spektakel van Edel is terug. Ze gaan dit jaar voor het grootste huisfeestje van Amsterdam. Het Sieraad wordt een groot thuis met vier verschillende dansvloeren.
Alle hitjes verzamelen!
19 september 2017
Het festivalseizoen is voorbij, maar je hoeft geen jaar te wachten om je weer compleet te misdragen. Laat je zaterdag 30 september lekker gaan tijdens de Guilty Pleasure Hitmachine Show! Voor het eerst wordt de Gaasperplas ingeruild voor 'Het Sieraad' voor een knotsgekke nightshow.
Willem's Fuifje
30 maart 2017
Onze lieftallige Willem Alexander is bijna jarig en dat gaat team Fuifje uitgebreid vieren. Daarom vertrekt Fuifje dit keer dan ook naar een nog spectaculairdere locatie.
30.000 Bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van Het Oerwoudt. De Zware Jongens en Crossovers slaan op zaterdag 30 januari de handen in één met Monkey Business in Het Sieraad te Amsterdam. Deze nacht belooft onvergetelijk te worden: een dikke techno line-up met internationale helden als 2000 and One, Joran van Pol en Man With No Shadow, maar ook balloncreaties van Micha de Haan, kunst van resthout, draadinstallaties, videomappingshows en nog meer apenstreken ten behoeve van het goede doel. 1
Op 31 december is er traditiegetrouw weer het Edel Oud&Nieuw Spektakel. Vanaf 22:00 opent Het Sieraad zijn deuren en worden bezoekers ondergedompeld in champagne, oliebollen, muziek, feest en vooral heel veel entertainment. Uiteraard met een spectaculair 00.00 moment.

1 waardering

NyLeZ
Mooie locatie maar de akoestiek is niet geweldig en het hardcup systeem is echt kut geregeld. Je betaald een halve munt "statiegeld" per beker maar je krijgt hem niet terug, dus je moet de hele avond je beker bij je houden tot je weer iets wil drinken. Het is een onvrijwillige donatie dus. Asociaal.