Partyflock
 
­ Nederland

La Rêve

gepubliceerd door , op
La Rêve
15 november 2023
FeestLa Rêve · 10 Year Anniversary
Datumvrijdag 17 november 2023
OrganisatieLa Rêve Site
WinactieLa Rêve actiegesloten
LocatieHet Sieraad Site
La Rêve, de gerenommeerde festivalorganisatie bekend om haar melodieuze muziek, viert aanstaande vrijdag haar 10-jarig bestaan. Wat ooit begon als een droom om gelijkgestemden samen te brengen in een ontsnapping uit de dagelijkse sleur, is nu een vaste waarde in het festival circuit.

10 jaar geleden begon de jonge organisatie met de gedachte om jong talent met een liefde voor melodieuze muziek een podium te geven. Dit begon met echte live-artiesten zoals Hubert Kirchner, Zwaan, Cliff de Zoete, Koen Schepens, Kjeld Langeveld en misschien wel hun grootste ontdekking: Reinier Zonneveld. De kunst was altijd om vroegtijdig dit soort talenten een kans te geven en samen te groeien binnen de festival- en dancewereld. Na het 'Reinier' tijdperk, stonden grote namen als Colyn en Mees Salomé al vroeg op La Rêve en kregen ze hier de mogelijkheid om voor een groot publiek op te treden. Een mooie springplank naar een glansrijke carrière.

Gedurende het afgelopen decennium heeft La Rêve onvergetelijke evenementen georganiseerd op prominente locaties zoals de Westerunie, de Marktkantine, en Thuishaven. Hun reis bracht hen niet alleen door Amsterdam - met het Sieraad op de Postjesweg als huidige thuishaven - maar ook internationaal, met uitstapjes naar steden als Dublin, Berlijn, en zelfs een avontuur in China.

Het jubileum van La Rêve belooft een avond te worden gevuld met verrassingen, maar met de vertrouwde kwaliteit die bezoekers gewend zijn. De organisatie heeft een mystery line-up bij elkaar verzameld, inclusief enkele indrukwekkende headliners en een bijzondere openingsact. Dit evenement markeert niet alleen een mijlpaal in de La Rêve geschiedenis, maar zet ook de toon voor de toekomst van de organisatie.

In het verleden verwelkomde La Rêve ook grotere artiesten zoals Worakls, Stephan Bodzin, en Joris Voorn. Deze trend van kwaliteitsmuziek zal ongetwijfeld worden voortgezet in hun jubileumviering. De laatste kaarten voor dit unieke jubileum zijn nog beschikbaar. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een historisch moment in de droomwereld van La Rêve.