Partyflock

Het Oerwoudt

Het Oerwoudt

Facebook
-
Het Sieraad op de kaart Site binnen
Amsterdam
Genres (schatting)
techno × 9, house × 6
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Early bird:€ 10,-→ uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 15,-
Voorverkoop 2:€ 17,50
Voorverkoop:€ 60,-5 personen
Tickets
Waren verkrijgbaar via Paylogic.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
16Partyflockbezoekers · herkomst
37Partyflockge´nteresseerd · herkomst
666Facebookbezoekers
507Facebookge´nteresseerd
43 / 43·mannen / vrouwen
26.4·gemiddelde leeftijd
25.6·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
1·video
Nieuws
30.000 Bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van Het Oerwoudt. De Zware Jongens en Crossovers slaan op zaterdag 30 januari de handen in ÚÚn met Monkey Business in Het Sieraad te Amsterdam. Deze nacht belooft onvergetelijk te worden: een dikke techno line-up met internationale helden als 2000 and One, Joran van Pol en Man With No Shadow, maar ook balloncreaties van Micha de Haan, kunst van resthout, draadinstallaties, videomappingshows en nog meer apenstreken ten behoeve van het goede doel. 1
Ga zaterdag 30 januari met ons mee op avontuur in de mooiste locatie van Amsterdam, Het Sieraad. Stap even uit de realiteit en kom heerlijk ronddwalen door een waanzinnig tropisch regenwoud, overwoekerd met de mooiste decoratie’s, visuals en vele creatieve activiteiten..

Verdwaal samen met ons in de wildernis van Borneo en Sumatra waar de afgelopen weken de ergste bosbranden wereldwijd zijn geweest. Dit heeft natuurlijk verschrikkelijk veel schade met zich mee gebracht en wij willen hier, samen met jullie een handje aan mee gaan helpen om dit weer op te bouwen! Als doel hebben we om met de opbrengsten, 30.000 nieuwe bomen te gaan planten in Sumatra! Dit moet ons gaan lukken toch?!
→ lees meer