Partyflock
 

Monkey Business

afbeelding Monkey Business
organisator
SiteSite monkeybusiness.nl
E-mailinfo@stichtingmonkeybusiness.nl
AdresAmsterdam
Nederland
PostadresPostbus 1001
17021
Amsterdam
KvK34187875
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Monkey Business beschermt de orang-oetan en zijn leefgebied. De orang-oetan (letterlijk vertaald: 'bosmens`) wordt met uitsterven bedreigd. De voornaamste oorzaak is het verdwijnen van de regenwouden, het thuis van deze mensaap. De bossen worden gekapt voor houtproductie, maar ook om plantages voor bijvoorbeeld de productie van palmolie aan te leggen. Ook zijn de apen het slachtoffer van stropers. Zij doden moeders om jonge orang-oetans op de zwarte markt te kunnen verkopen.

Uitgaansagenda Monkey Business

Laatste feest was op zaterdag 11 maart 2017: Het Oerwoudt, WesterUnie, Amsterdam
Statistieken
32·feesten
32·in het verleden
15·nieuwsberichten
8·video's
7·winacties
950·bezoekers
817·unieke bezoekers
18Partyflockfans
2.1 KFacebooklikes
35·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (305 stemmen)
Nieuws
Het Oerwoudt
8 maart 2017
20.000 bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van Het Oerwoudt. Op zaterdag 11 maart overwoekert de blacklight jungle daarom de Westerunie te Amsterdam.
20.000 bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van het oerwoudt. De Zware Jongens en Crossovers slaan op zaterdag 11 maart de handen in één met Stichting Monkey Business in de Westerunie te Amsterdam. 1
30.000 Bomen aanplanten in het regenwoud, dat is het doel van Het Oerwoudt. De Zware Jongens en Crossovers slaan op zaterdag 30 januari de handen in één met Monkey Business in Het Sieraad te Amsterdam. Deze nacht belooft onvergetelijk te worden: een dikke techno line-up met internationale helden als 2000 and One, Joran van Pol en Man With No Shadow, maar ook balloncreaties van Micha de Haan, kunst van resthout, draadinstallaties, videomappingshows en nog meer apenstreken ten behoeve van het goede doel. 1
Monkey Business maakt zich klaar voor de 11e editie van Save Me at the beach. Op zaterdag 6 juni staat het strand bij Woodstock geheel in het teken van de jungle. Niet alleen waan je jezelf even op de tropische eilanden Borneo en Sumatra; je helpt mee aan het behouden van het regenwoud daar en beschermt de orang-oetans. Dit alles terwijl je danst op lekkere muziek en er veel aandacht is voor decor en creatie.
Op zaterdag 7 juni organiseert Monkey Business voor de tiende keer Save Me at the Beach. In strandtent Woodstock 69 treden oa. Isis, David Labeij en SHMLSS op tijdens het benefietfeest ter bescherming van de bedreigde orang-oetans en het regenwoud. Als de zon in de zee is gezakt, gaat Save Me nog even door: Club Stalker host de afterparty met oa. Wouter de Moor, Terry Toner en Some Chemistry.
Op 25 en 26 AAPril organiseert Monkey Business voor het eerst benefietevenement Oranje Apen! @ de Magere Brug te Amsterdam ter bescherming van de orang-oetan. Op zowel op Koningsnacht als -dag is het feest boven de Amstel, met artiesten als Quinten 909, When Harry Met Sally, Wannabeastar, Daniel Zuur & Florian Wolff en Anton Keurtz.
Op zaterdag 8 juni organiseert Monkey Business alweer de negende editie van het benefiet evenement Save Me at the Beach! In strandtent Woodstock 69 te Bloemendaal worden er bizarre apenstreken beleeft tijdens het benefietfeest voor de bescherming van bedreigde orang-oetans.
10 Years Save Me
27 januari 2013
Op 23 maart viert Monkey Business zijn tienjarig bestaan met zijn 31ste benefietevenement. De stichting gaat terug naar zijn roots en organiseert i.s.m. bookers We Are E en AD-Bookings het jubileum benefiet evenement in De Kerk van Hotel Arena, waar tien jaar geleden ook het aller eerste evenement is georganiseerd.
Click me
19 november 2012
Op 8 december 2012 organiseren Click en Stichting Monkey Business (Save Me) voor de tweede keer het benefietevenement Click Me in de WesterUnie. Dit jaar met het thema: Donkey Kong. Alle opbrengsten van deze avond worden gebruikt voor de bescherming van de met uitsterven bedreigde orang-oetan en zijn leefomgeving. 2
Save me @ Roest
26 augustus 2012
Op zaterdag 29 september creeërt Monkey Business zijn eigen regenwoud in Amsterdam Roest. Doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor het behoud van de orang-oetan en zijn regenwoud. 2