Partyflock
 

RADION

op de kaart
afbeelding RADION
Onderdeel van Broedplaats ACTA.
AdresLouwesweg 1a
1066 EA
Amsterdam
Nederland
SiteSite radionamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Concept
Informatie
RADION, a scalar field in quantum field theory in spacetimes with additional dimensions.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van RADION via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
511·feesten
7·in de toekomst
504·in het verleden
1·feest elders
43·nieuwsberichten
3·fotoshoots
232·foto's
10·video's
3916·kliks
8726·bezoekers · herkomst
2368·unieke bezoekers
357Partyflockfans
47.3 KFacebooklikes
40·albumfoto's
2·opmerkingen
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1143 stemmen)
Nieuws
ON is de clubnacht van RADION in RADION met een simpele belofte: het zal minstens 12 uur duren en plaatsvinden in minimaal drie ruimtes.
House Legends neemt RADION flink onder handen tijdens Koningsnacht. De naam van de organisatie spreekt boekdelen. House zal centraal staan. De diverse vormen van het genre zullen door de drie verschillende zalen van RADION te horen zijn. Hiervoor heeft House Legends de lokale partijen Our Society en Unmute uitgenodigd. Verspreid over 3 ruimtes zullen de organisaties met 16 DJs de kwalitatieve house scene van Amsterdam 8 uur lang vertegenwoordigen.
RADION vindt dat Oud en Nieuw niet ingewikkeld hoeft te zijn. Tel ruimte, tijd en de line-up die niks te wensen overlaat bij elkaar op en je hebt ON2019, het binnen-festival dat de club organiseert op 31 december.
Eind september luidt RADION haar vierde jaar in met een 22 uur durend evenement. Voor de verjaardag zijn DJs uitgenodigd die in het verleden vaak bij RADION te vinden waren.
De afgelopen 4 jaar heeft Radion bewezen een geweldige broedplaats te zijn voor verschillende evenementen tijdens ADE.
'Never change a winning team'. De afgelopen 3 jaar zorgden Panorama Bar residents Tama Sumo & Lakuti voor onvergetelijke Koningsnachten in Radion.
RADIIION
14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Breakfast Club will be back again on Saturday October 21st during ADE with a smashing edition, spread out over 3 areas at Radion Amsterdam with an appetizing programme and a free of charge breakfast.
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen.
Alter Ego Night
18 maart 2017
Naar een verkleedfeestje gaan zonder je thuis te verkleden? Dat bestaat. De Amsterdamse organisatie Alter Ego maakt zich weer op voor hun jaarlijkse beruchte Alter Ego Night.
5 waarderingen
:bounce: X-Tatic :bounce:
toffe toko
Niemand
Locatie was wel oke alleen veel te klein voor zoveel mensen en veel te weinig parkeerplek
Tassie G
lekker dichtbiij en ruim opgezet
Lover of life
place to B
Nickker'
Na kort geleden een verlies te hebben geleden in de Amsterdamse clubscene deze club een kans gegeven en ik ben zeer tevreden.­ Goed geluid, verrassende line-ups en een gepaste locatie om lekker in te dwalen.­

2 opmerkingen

First! Ben benieuwd naar wat deze locatie ons de komende jaren gaat brengen :)
Ja ik ook.­ Heerlijke plek tot nu toe!