Partyflock
 

RADION

op de kaart
RADION
6 april 2020
Onderdeel van .
AdresLouwesweg 1a
1066 EA
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 452 4709
SiteSite radion.amsterdam
E-mailinfo@radionamsterdam.nl
Linksfacebookpageinstagramresidentadvisorsoundcloudyoutube
Capaciteit1500
Concept

Informatie

De grote zaal in Radion biedt een podium aan diverse disciplines, zoals clubavonden, toneel- en dansvoorstellingen, filmavonden, debatten & lezingen en andere creatieve bijeenkomsten.

Voor de programmering van de clubavonden wordt met een aantal vaste partners gewerkt, waarbij de vooruitstrevende muzikale invulling wordt aangevuld met een creatieve randprogrammering. De expo-zaal biedt plek aan toffe culturele initiatieven zoals exposities, seminars, modeshows en indoor (food)markten.
Boek een overnachting in of in de buurt van RADION via Booking.com.

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Wat is nou het verschil tussen een gezegde, een zegswijze en een spreekwoord? In de hedendaagse taal worden ze veel door elkaar gebruikt, toch is er wel degelijk een verschil. Kenmerkend voor een gezegde is dat deze geen direct werkwoord bevat en dus op zichzelf nooit een zin vormt. Denk bijvoorbeeld aan "zo glad als boter". Zegswijzen kunnen wel een zin vormen in tegenstelling tot gezegden en het onderwerp en de werkwoordstijd kunnen aangepast worden. Een voorbeeld hiervan is "boter op je hoofd hebben". Een spreekwoord daarentegen is onveranderlijk van formulering en woordkeus: een spreekwoord heeft altijd de vorm van een mededelende zin, want het is nooit een vraag en is altijd in de tegenwoordige tijd. Het is een uitspraak met een algemene levenswijsheid, een bevestiging van de orde der dingen. Zoals het spreekwoord van de Amsterdamse party organisatie Strength of Unity: Ouwe Stijl is Botergeil. 1
Breakfast Club, het meest beroemde ontbijtfeest van Amsterdam, viert op zondag 1 maart haar 10 jarig jubileum in Club RADION. Met een groot 12 uur durend programma verdeeld over drie zalen, en in de ochtend natuurlijk een groot feestelijk verjaardagsontbijt, belooft het een waardige viering te worden. 1
ON is de clubnacht van RADION in RADION met een simpele belofte: het zal minstens 12 uur duren en plaatsvinden in minimaal drie ruimtes.
House Legends neemt RADION flink onder handen tijdens Koningsnacht. De naam van de organisatie spreekt boekdelen. House zal centraal staan. De diverse vormen van het genre zullen door de drie verschillende zalen van RADION te horen zijn. Hiervoor heeft House Legends de lokale partijen Our Society en Unmute uitgenodigd. Verspreid over 3 ruimtes zullen de organisaties met 16 DJs de kwalitatieve house scene van Amsterdam 8 uur lang vertegenwoordigen.
RADION vindt dat Oud en Nieuw niet ingewikkeld hoeft te zijn. Tel ruimte, tijd en de line-up die niks te wensen overlaat bij elkaar op en je hebt ON2019, het binnen-festival dat de club organiseert op 31 december.
Eind september luidt RADION haar vierde jaar in met een 22 uur durend evenement. Voor de verjaardag zijn DJs uitgenodigd die in het verleden vaak bij RADION te vinden waren.
De afgelopen 4 jaar heeft Radion bewezen een geweldige broedplaats te zijn voor verschillende evenementen tijdens ADE.
'Never change a winning team'. De afgelopen 3 jaar zorgden Panorama Bar residents Tama Sumo & Lakuti voor onvergetelijke Koningsnachten in Radion.
RADIIION
14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Breakfast Club will be back again on Saturday October 21st during ADE with a smashing edition, spread out over 3 areas at Radion Amsterdam with an appetizing programme and a free of charge breakfast.

8 waarderingen

J.­enevertje :bounce:
Altijd lang in de rij staan voor toiletten. Zou fijn zijn als er op een of andere manier iets aan gedaan zou kunnen worden desnoods dixies
michieltjhuu
Free your mind
Ricky-
Erg toffe avontuurlijke locatie, die erg mooi was aangekleed tijdens het feest "Renaisdance"!
X-taTiC :bounce:
toffe toko
Niemand
Locatie was wel oke alleen veel te klein voor zoveel mensen en veel te weinig parkeerplek
Tassie G
lekker dichtbiij en ruim opgezet
Lover of life
place to B
Nickker'
Na kort geleden een verlies te hebben geleden in de Amsterdamse clubscene deze club een kans gegeven en ik ben zeer tevreden. Goed geluid, verrassende line-ups en een gepaste locatie om lekker in te dwalen.

2 opmerkingen

First! Ben benieuwd naar wat deze locatie ons de komende jaren gaat brengen :)
Ja ik ook. Heerlijke plek tot nu toe!