Partyflock

RADION

 

RADION

op de kaart
Onderdeel van Broedplaats ACTA.
AdresLouwesweg 1a
1066 EA
Amsterdam
Nederland
SiteSite radionamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Informatie
RADION, a scalar field in quantum field theory in spacetimes with additional dimensions.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van RADION via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
451·feesten
5·in de toekomst
446·in het verleden
1·feest elders
40·nieuwsberichten
2·fotoshoots
183·foto's
9·video's
3608·kliks
8536·bezoekers · herkomst
2283·unieke bezoekers
408Partyflockfans
43.2 KFacebooklikes
39·albumfoto's
2·opmerkingen
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (1047 stemmen)
Nieuws
Eind september luidt RADION haar vierde jaar in met een 22 uur durend evenement. Voor de verjaardag zijn DJs uitgenodigd die in het verleden vaak bij RADION te vinden waren.
De afgelopen 4 jaar heeft Radion bewezen een geweldige broedplaats te zijn voor verschillende evenementen tijdens ADE.
'Never change a winning team'. De afgelopen 3 jaar zorgden Panorama Bar residents Tama Sumo & Lakuti voor onvergetelijke Koningsnachten in Radion.
RADIIION
14 september 2017
Gelegen in broedplaats ACTA, Amsterdam Nieuw-West, is RADION een zinnenprikkelende plek met veel muziek, kunst en cultuur. In de collegezalen waar vroeger tandartsen werden opgeleid, staan nu wekelijks -in vijf verschillende ruimtes- dag- en nachtvlinders te excelleren.
Breakfast Club will be back again on Saturday October 21st during ADE with a smashing edition, spread out over 3 areas at Radion Amsterdam with an appetizing programme and a free of charge breakfast.
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen.
Alter Ego Night
18 maart 2017
Naar een verkleedfeestje gaan zonder je thuis te verkleden? Dat bestaat. De Amsterdamse organisatie Alter Ego maakt zich weer op voor hun jaarlijkse beruchte Alter Ego Night.
Een jaar lang Kommune. Het rondreizende circus, gecureerd door Nathan Surreal, bracht feesten voor liefhebbers op kleine locaties als Cruquiusgilde en OT301. Klein maar fijn, dat geldt ook voor het verjaardagsfeestje van komende vrijdag.
Met nog zo'n anderhalve maand te gaan maakt de Amsterdamse partyorganisatie Strength of Unity zich nu echt op voor de viering van haar 10-jarig bestaan op zaterdag 15 oktober in de RADION. Dit met een hele speciale editie van Ouwe stijl is botergeil, voorafgegaand door de gratis te bezoeken gabber markt/expo. 5
Door de festivaldrukte waar we ons momenteel in bevinden zouden we haast de vorderingen van het aankomende Amsterdam Dance Event over het hoofd zien. De gele vlaggen worden namelijk langzaam maar zeker weer in hun masten gehesen en RADION heeft inmiddels haar volledige programma bekend gemaakt. Eerder werden al twee edities van de Breakfast Club aangekondigd. Nu is ook het volledige nachtprogramma aangekondigd.
5 waarderingen
:bounce: X-Tatic :bounce:
toffe toko
Niemand
Locatie was wel oke alleen veel te klein voor zoveel mensen en veel te weinig parkeerplek
Tassie G
lekker dichtbiij en ruim opgezet
Lover of life
place to B
Nickker'
Na kort geleden een verlies te hebben geleden in de Amsterdamse clubscene deze club een kans gegeven en ik ben zeer tevreden.­ Goed geluid, verrassende line-ups en een gepaste locatie om lekker in te dwalen.­

2 opmerkingen

First! Ben benieuwd naar wat deze locatie ons de komende jaren gaat brengen :)
Ja ik ook.­ Heerlijke plek tot nu toe!