Partyflock
 
­ Nederland

Ouwe stijl is botergeil
Radion editie

gepubliceerd door , op
Ouwe Stijl is Botergeil
10 november 2019
Wat is nou het verschil tussen een gezegde, een zegswijze en een spreekwoord? In de hedendaagse taal worden ze veel door elkaar gebruikt, toch is er wel degelijk een verschil. Kenmerkend voor een gezegde is dat deze geen direct werkwoord bevat en dus op zichzelf nooit een zin vormt. Denk bijvoorbeeld aan "zo glad als boter". Zegswijzen kunnen wel een zin vormen in tegenstelling tot gezegden en het onderwerp en de werkwoordstijd kunnen aangepast worden. Een voorbeeld hiervan is "boter op je hoofd hebben". Een spreekwoord daarentegen is onveranderlijk van formulering en woordkeus: een spreekwoord heeft altijd de vorm van een mededelende zin, want het is nooit een vraag en is altijd in de tegenwoordige tijd. Het is een uitspraak met een algemene levenswijsheid, een bevestiging van de orde der dingen. Zoals het spreekwoord van de Amsterdamse party organisatie Strength of Unity: Ouwe Stijl is Botergeil.

Op zaterdag 25 januari is het tijd voor de eerste editie van Ouwe stijl in 2020 in een locatie die niet onbekend is voor de Early liefhebber die al iets langer meegaat, de RADION te Amsterdam. Het is dezelfde locatie waar de Amsterdamse formatie haar 10-jarig bestaan vierde in 2016. Het loepzuivere geluid en de aparte indeling zijn perfecte ingrediënten voor een 10-uur durende Early Rave. Nieuw feitje is dat er een derde ruimte toegevoegd is. Voor het eerst zal Ouwe Stijl dus over drie area's verdeeld zijn! Daarbij heeft de organisatie kosten, noch moeite gespaard om weer een zo divers, gewaagde, interessante maar zeker 100% gegarandeerde onvervalste botergeile line-up uit binnen en buitenland op te trommelen.

Zo is de organisatie verheugd dat Trypticon (a.k.a. Ophidian) weer komt laten horen waar het voor hem allemaal mee begonnen is eind jaren '90 onder gangsta records. Er is een unieke Early Frenchcore live-act van Micropoint en een bonus solo set van Al Core en zullen DJ's Producer vs Deathmachine garant staan voor onvervalste duistere sound met kicks & breaks. Vanuit Rusland wordt Enemycore 909 overgevlogen om zijn visie op Early Hardcore weer te geven en Tripped zal garant staan voor Belgische Early Terror zoals alleen hij dat kan. Maar ook zullen de sets van Arjuna, Groningens finest Putty, Reeza, Raf, Stinger, Da Virus, Syntex LIVE, Resurgence en de Strength of Unity residents meer dan genoeg redenen zijn om 25 januari los te gaan tot 8 uur 's ochtends.

De RADION heeft parkeerplekken naast de locatie en is ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer, halte Henk Sneevlietweg is op een kleine 10 minuten lopen. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link en gaan hard. Voorkom teleurstelling en haal je ticket dus op tijd. De voorgaande edities van Ouwe Stijl waren allemaal uitverkocht.

1 opmerking

LongaViaEst
Werkzaam bij Partyflock
3 area's auditief genot :kwijl:
laatste aanpassing