Partyflock
 

La Rêve

afbeelding La Rêve
concept
SiteSite reve.events
E-mailcontact@reve-events.nl
AdresAmsterdam
Nederland
PostadresBergen
KvK58763724
Oprichting13 september 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

A surrealistic world where lovers of the unknown come together to leave the burdens of society to be inspired and surprised by music, art and entertainment. With help of international and talented dutch melodic geniuses we create a place where dreams and reality collide.
Nieuws
We zijn los! Tickets voor het aller eerste La Rêve Beach Festival zijn nú verkrijgbaar. Aangezien velen dromers hun tickets van vorig jaar hebben behouden zijn de resterende tickets schaars. Daarnaast hebben we ontzettend veel aanmeldingen gehad voor de pre-registratie. Hierdoor kan de ticketverkoop dit jaar dus sneller gaan dan voorheen. Haast je snel naar de ticketshop om jezelf te verzekeren van een plekje voor deze topische editie op 7 augustus!
Dat Nederland een van de heetste zomers ooit ervaart, maakt het natuurlijk veel minder erg om vakantie in eigen land te vieren en van plek naar plek te trekken om in het zonnetje te genieten op een terras. Zo dachten we bij La Rêve er ook over, vandaar dat deze exclusieve (coronaproof) La Rêve Terrasvaart in het leven is geroepen!
Evenementenorganisatie La Rêve geeft op zaterdag 18 april haar eerste clubnacht in Paradiso met (inter)nationale artiesten als Henry Saiz & Band, Seth Schwarz, Klankveld en vele anderen.
Dit jaar organiseert La Rêve voor de 3e keer op rij het festival op het terrein van Thuishaven. Na 2 edities met zo'n 2000 bezoekers is het festival dit jaar stijf uitverkocht met 4 verschillende stages, een unieke combinatie van grote internationale acts en opkomend talent en meer dan 3000 dromers.
Het festivalseizoen is weer begonnen en de lente mag weer vol gevierd worden. Wat ook gevierd gaat worden deze maand is de verjaardag van onze koning Willem.

1 waardering

roog09nl
Top organisatie en top feesten!

1 opmerking