Partyflock
 

BASIS

op de kaart
afbeelding BASIS
AdresOudegracht aan de Werf 97
3511 AL
Utrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

BASIS is een club waar creativiteit tot in het kleinste detail is doorgevoerd; 'geen glamour en poespas maar industrieel en laagdrempelig dus terug naar de BASIS. Dik geluid (VOID), vette lichtshow, gave visuals en vooral leuke mensen!

BASIS is een club waar house (in de breedste zin van het woord) de 'basis' is. (NU) disco, deep/tech/uk house en techno passeren elke avond de revue.
Boek een overnachting in of in de buurt van BASIS via Booking.com.
Nieuws
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag en Amsterdam, keert De Microclub op zaterdag 3 februari terug naar De Kring (ClubUp) voor weer een volle avond dansen voor 25+ op de beste elektronische muziek. 6
De Microclub
2 januari 2018
Na meerdere succesvolle edities in 2017 keert De Microclub op vrijdag 12 januari terug in BASIS. Vanaf 20.00 wordt er begonnen met dansen!
Na het succes van de eerste editie keert De Microclub op vrijdag 8 september terug in BASIS. Vanaf 20.00 wordt er begonnen met dansen op de tunes van Will Oirson en SHMLSS. 1
Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, organiseert PANN ook dit jaar op zaterdag 24 juni Panndora.
Zaterdag 13 mei zorgen ROD en Tripeo voor een unieke b2b allnighter in BASIS.
We doen bijna een strik om het festivalseizoen van 2016 en kijken direct wat het clubseizoen dit najaar gaat brengen. De Sluwe Vos pakt het serieus aan met een solo tour langs acht verschillende Nederlandse clubs. Vier weekenden achtereen zal hij van OOST in Groningen tot een nog geheime locatie in Amsterdam de volle nacht voor zijn rekening nemen.
Na een stijf uitverkochte eerste editie van Surgeon keert dit icoon op 2 juli terug naar Utrecht in BASIS. Ondersteund door Stranger en BASIS-resident STØRM barst de kelder aan de Oudegracht aan de Werf 97 uit haar voegen.
Na een jaar hard werken viert BASIS haar éénjarig bestaan op zaterdag 30 januari 2016 met Antal, Job Jobse, Willie Burns en Robert Bergman.

1 waardering

Huub
Lekker donker en rauw, goed voor techno!