Partyflock
 

Club LUX

op de kaart
afbeelding LUX
Locatie is opgeheven.
AdresOudegracht aan de werf 97
3511 AD
Utrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit600
Opvolger van Jam.

Informatie

Na vijf jaar trouwe dienst sluit club LUX aan de Oudegracht aan de Werf begin januari 2015 voorgoed haar deuren.
De club was vijf jaar lang een belangrijk onderdeel van het Utrechtse uitgaansleven. Voor een groot publiek bood LUX een verscheidenheid aan feestjes aan. Van house tot techno en van R&B tot gayfeestjes, in club LUX was alles mogelijk.

Toch valt in januari 2015 het doek en komt er een einde aan de mooie werfkelder waar menig feestganger de nodige uurtjes heeft staan dansen.
Boek een overnachting in of in de buurt van LUX via Booking.com.

Uitgaansagenda LUX

Laatste feest was op zaterdag 10 januari 2015: Springbreak
Statistieken
358·feesten
geen·in de toekomst
358·in het verleden
24·nieuwsberichten
1·virtuele tour
3·video's
2737·bezoekers · herkomst
1291·unieke bezoekers
67Partyflockfans
5.2 KFacebooklikes
33·albumfoto's
2·opmerkingen
2·waarderingen
goed·stemresultaat (809 stemmen)
Nieuws
Na vijf jaar trouwe dienst sluit club LUX aan de Oudegracht aan de Werf begin januari 2015 voorgoed haar deuren. De club was vijf jaar lang een belangrijk onderdeel van het Utrechtse uitgaansleven. Voor een groot publiek bood LUX een verscheidenheid aan feestjes aan. Van house tot techno en van R&B tot gayfeestjes, in club LUX was alles mogelijk.
Terwijl Click ADE 2014 nagalmt, siddert en inspireert (wat een feest!), maakt de organisatie zich op voor haar jongste geesteskind. Melodia is het podium waarop Click Records artiesten uit eigen huis laat blinken om het label van adem en slagkracht te voorzien. Jonas Saalbach, een van de afgelopen ADE helden, had eind september de primeur om de eerste editie te openen. Komende zaterdag een nieuwe editie met Teenage Mutants en gastheren aka gangmakers Stefano Richetta en Shimmer in Club LUX te Utrecht.
De geoliede tandwielen van Click rollen razend over in steeds meer soepeltjes roterende wielen. Komende 27 september wordt met geheven hoofd en breed lachend gezicht de nieuwste telg Click Records gevierd.
Op zaterdag 30 november vindt in club LUX 'Nachtdienst met dance4life!' plaats. LUX Utrecht en dance4life slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor het onderwerp HIV/aids. Dit uit zich in een benefietavond, waarbij de opbrengst naar dance4life gaat.
In Utrecht is men onderhand bekend aan het worden met het 'Loesoe' virus dat zich dit jaar in het nachtleven van de Domstad verspreid heeft. Elke tweede vrijdag van de maand staat Club Lux in het teken van deephouse & garage muziek.
In tijden van drukte en stress is er nog maar één iemand die ons uit de dagelijkse routine kan trekken. Niemand minder natuurlijk dan Super Loesoe! Wat kun je deze keer verwachten? Naast uiteraard weer een gezonde portie deephouse & garage, de topzoete Loesoe-drankjes en de gekkigheid op de dansvloer, mag iedereen zijn / haar favoriete held spelen in het avontuur dat Loesoe heet.
Vrijdag 12 oktober is de tweede editie van de maandelijkse Loesoe avonden in LUX. Elke tweede vrijdag van de maand nodigt Doe//rak Events alle frivole feestgangers uit om te komen dansen en springen op de beats van Nederlands eigen house-pioniers in the making! 2
Aanstaande vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in LUX! Elke tweede vrijdag van de maand nodigen Mr. Loesoe en Doe//rak Events alle rave-teefjes en -neefjes uit om te komen dansen en springen op de beats van Nederlands eigen house pioniers in the making!
Vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in Club Lux te Utrecht. Elke tweede vrijdag van de maand nodigt zij frivole feestgangers uit om te komen dansen en springen op de muziek van Nederlands eigen house pioneers in the making.
Voor de verjaardag van Mr Loesoe en De F van Funk (bekend van onder anderen Kranck en Club Poema]) wordt dit jaar alles uit de kast getrokken. Maar liefst 21 DJ's staan in de startblokken om het dik 11 uur durende feest te voorzien van dikke deephouse en knallende techno! Van verschillende organisaties en locaties als Poema RAW, Stekker, Boze Buren, Slapfunk, Kranck, Storm, Studio 80, Subculture, ClubJunx, Rave Tegen de Klok en Barre Tijden is een selectie gemaakt van DJ's die in duo's elkaar afwisselen.

2 waarderingen

Damiano*
chil hok :D
DQ DiscoQueen
Mooie club, goeie sfeer.­ Niet te groot - niet te klein.­

2 opmerkingen

Kut tent, mij te donker en vage muziek..­
Stomme hipster studenten die proberen intressant te doen door de konijnendans..­
laatste aanpassing