Partyflock
 

Colorado Charlie

op de kaart
afbeelding Colorado Charlie
AdresZwarte Pad 64
Scheveningen
Nederland
SiteSite coloradocharlie.nl
E-mailprogrammering@coloradocharlie.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Opvolger van Karavaan.

Informatie

Aan het leukste stukje strand van Nederland, op loopafstand van de boulevard, ligt strandpaviljoen 'Colorado Charlie'. Het is gelegen aan het gezellige Zwarte Pad, al sinds lange tijd een begrip in Scheveningen.

Colorado Charlie, een kranige strandtent met altijd een vlammend programma. Het team van "Charlie" staat te trappelen om na een periode van bloed, zweet en tranen een nieuwe visie gestalte te laten krijgen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Colorado Charlie via Booking.com.

Uitgaansagenda Colorado Charlie

Laatste feest was op zondag 26 september 2021: Happy Feelings
Statistieken
92·feesten
geen·in de toekomst
92·in het verleden
9·nieuwsberichten
4·video's
95·bezoekers · herkomst
81·unieke bezoekers
69Partyflockfans
6.8 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (47 stemmen)
Nieuws
Who is ready for summer 2020? We just couldn't wait for this year's Free your Mind Festival!
De line-up voor The Crave Weekend Festival is bekend. Eerder werd het Zuiderpark programma al aangekondigd met Len Faki, DVS1, Helena Hauff, Antal, Eris Drew en Gesloten Cirkel LIVE. Toegevoegd zijn Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro, Animistic Beliefs en showcases van internationale partijen als Cultivated Electronics, Percolate London, Creme Organization en underground platform Submarine.
De line-up voor de vierde editie van The Crave Festival is bekend. Wederom brengt de Haagse organisatie internationale headliners samen met Haagse veteranen en breakthrough artiesten.
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague.
Aankomend Pinksterweekend is het groot feest bij Colorado Charlie aan het Zwarte Pad in Scheveningen.
Komende zomer zijn vrije geesten en levensgenieters aan het juiste adres bij het onlangs nieuw geopende Colorado Charlie langs het Zwarte Pad in Scheveningen. Wie bij deze eigenwijze cowboy op de koffie gaat loopt het risico te eindigen met de blote voeten dansend in het zand.
Komende zomer zijn vrije geesten en levensgenieters aan het juiste adres bij het onlangs nieuw geopende Colorado Charlie langs het Zwarte Pad in Scheveningen.
Strandliefhebbers kunnen voor het ultieme strandgevoel vanaf zondag 8 april terecht bij Colorado Charlie in Scheveningen.
Op donderdag 26 en vrijdag 27 april staat De Pier in het teken van Koningsnacht & Koningsdag. Op donderdag 26 april barst het Koningsnachtfeest los tijdens After Supper Kings Night op het speciaal voor de gelegenheid overdekte en verwarmde bovendek van De Pier. 1