Partyflock
 
afbeelding Flow
concept
SiteSite listentoflow.com
E-mailinfo@listentoflow.com
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Nieuws
Na het grote succes van de eerste editie heeft de organisatie aangekondigd dat het Arnhemse Bevrijdingsdag evenement flow Freedom Festival een vervolg krijgt.
FLOW, het succesvolle dance concept van Arnhemse DJ's Franky Rizardo en Jasper Fioole, zal voor het eerst sinds de oplevering van de concertzaal een dance event organiseren in de nieuw gebouwde Parkzaal van Musis Arnhem.
Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu gaat het er toch echt van komen. Op vrijdag 16 september draait Franky Rizardo een 'all-nighter' 7 uur set. Dit doet hij onder de kapstok van zijn eigen party concept Flow. Plaats van bestemming is underground club Toffler in Rotterdam. 1
Luxor Night Live brengt het clubgevoel terug naar de Arnhemse binnenstad én daarbuiten. Eind 2015 gelanceerd, pakken ze nu door met de lancering van twee nieuwe clubconcepten op 26 en 27 maart plus een techno avond op 9 april. 1
Het was te verwachten dat resident Franky Rizardo met zijn eigen concept thuishaven Bloomingdale zou aanwijzen voor zijn eerste editie van Flow. Na hosting op Free Your Mind Festival, Summerfestival en Dance Valley is dit de logische volgende stap.

1 waardering

pamp
heel goed