Partyflock
 

Beachclub De Karavaan

op de kaart
Karavaan
25 juli 2014
Opgevolgd door Colorado Charlie.
AdresZwarte Pad 64
Scheveningen
Nederland Nederland
Telefoon+ 31 6 27330449
Linksoundcloud
Capaciteit1000
Boek een overnachting in of in de buurt van Karavaan via Booking.com.

Uitgaansagenda Karavaan

Laatste feest was op zaterdag 9 september 2017: Karavaan summer closing
Elders
Laatste feest was op woensdag 24 december 2014: Karavaan Kerst Club, Westwood, Den Haag
Statistieken
226·feesten
geen·in de toekomst
226·in het verleden
1·feest elders
70·nieuwsberichten
2·fotoshoots
154·foto's
6·video's
5222·bezoekers · herkomst
2845·unieke bezoekers
271Partyflockfans
276·albumfoto's
4·opmerkingen
8·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (205.6424 stemmen)

soundcloud Recente muziek

Nieuws
De vogels beginnen te fluiten, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de eerste festivals raken al uitverkocht; de zomer komt eraan! Op paaszondag 27 maart is het tijd voor de traditionele HEY! Beachopening bij Strandclub de Karavaan in Scheveningen. Na een geweldige zomer met maarliefst 17 Strand HEY! edities in 2015 kan Michel niet wachten om weer voet te zetten in zijn favoriete strandtent in zijn favoriete badplaats!
Vrijdag 5 juni trapt Michel de Hey de eerste editie van een reeks HEY! feestjes op het strand af! Afgelopen pinksterweekend was al heerlijk, dus dit wordt zonder twijfel een héle fijne zomer.
Eerder deze maand viel te lezen dat Beachclub De Karavaan in Scheveningen op last van de gemeente voor een half jaar gesloten werd. De politie had verschillende meldingen gekregen dat er handel in drugs plaatsvond en bij controle is er inderdaad iets aangetroffen. Er is een kort geding aangespannen door De Karavaan en terwijl iedereen wachtte op de uitslag hiervan, is de volgende strandtent gesommeerd alle activiteiten te staken. Het gaat nu om Whoosah Beachclub. 9
Komende zaterdag strijkt Click voor het eerst neer bij de legendarische strandclub De Karavaan in het altijd op dreef zijnde Scheveningen. Naast de kwartfinale op drie grote schermen een fijn rijtje Hollandse topjongens achter de decks. Olivier Weiter, Wouter de Moor, Bram Fidder, Stefano Richetta en Shimmer zorgen tot diep in de zomernacht voor technovertier naast het ongetwijfeld nodige voetbalgeweld.
Het is alweer vijf zomers geleden, Michel draaide voor de eerste keer bij strandclub de Karavaan op Scheveningen. En niet zomaar een set, in hartje zomer stond de Hey twaalf uur achter de draaitafels met een uitzinnig publiek rondom de Karavaan.
Op zaterdag 7 september vindt de closing party van Strandclub de Karavaan weer plaats, voor deze editie komt niemand minder dan John Digweed draaien. 2
Give Soul: de mannen achter dit collectief willen op deze manier hun concepten maar zeker ook alle aan hun verbonden jonge creatievelingen een sterk platform bieden waarmee de komende jaren zijzelf zowel als Rotterdam als populaire uitgaansstad nog steviger op de Nederlandse dance-kaart gezet worden.
Dennis Ferrer komt zondag 5 augustus naar het Scheveningse strand. Op het Zwarte Pad zal hij een strandfeest neerzetten waar je bij moet zijn. Voor deze editie is er een nachtvergunning aangevraagd zodat het feest tot maar liefst 4 uur 's nachts door kan gaan! Ferrer neemt zijn jonge Duitse vriend André Hommen en de Amsterdamse Lilith mee. Het deephouse label Objektivity uit New York zal Scheveningen op zijn grondvesten doen schudden... Koop nu snel je tickets en wees erbij! 1
Volg de UFO van Herr Zimmerman en lees in dit bericht waar je Herr Zimmerman, Fraulein Z en TanzMan deze zomer én na de zomer allemaal kunt vinden!
Hoewel de weergoden een prima temperatuur in petto hebben, is het nog niet helemaal zeker of ze het droog gaan houden aanstaande zaterdag 28 juli. Weer of geen weer, het weerhoudt SKUG en de Karavaan er ditmaal niet van om op het Scheveningse strand het feest er sowieso flink in te zetten!

8 waarderingen

Antonio Marie Capucho Paulo
Owners were extremely rude and got charged for bathroom and charged 50 cents extra on drinks
LifePHORM
wat een rot prijzen hanteren ze daar 14,50 ero voor twee miezerige kipsatétjes een beetje kroepoek die over de saté was uitgedrapeerd en drie mini plakjes stokbrood. hier kom ik never nooit meer wat een shithole daar.
J.U.R.
moet is een keer een feest doorlaten gaan(n)
BenFresh
Gaat lekker los hoor!!
Jessin
Nieuwe eigenaren, nieuw paviljoen, vette programmering!
Fabio
Wordt weer een mooi jaar! :)
De warme Chocomel met slagroom was op toen wij er kwamen... Moet niet kunnen hé

4 opmerkingen

is hier nou ook egt een zwembad? Of staat dat "poolparty" er voor niks....
waarom is nou een strandfeestje voor zondag afgelast??? Het wordt superweer juist!! :(

Ik had er zoooooveel zin in!
 
Ik hoop echt dat ze hier doorgaan met goed boeken en leuke kosteloze feestjes want ik vind het n toptent!:D