Partyflock
 
­ Nederland

HEY! viert vijfde zomer bij de Karavaan met marathonset Michel de Hey

gepubliceerd door , op
HEY!
17 juli 2013
Het is alweer vijf zomers geleden, Michel draaide voor de eerste keer bij strandclub de Karavaan op Scheveningen. En niet zomaar een set, in hartje zomer stond de Hey twaalf uur achter de draaitafels met een uitzinnig publiek rondom de Karavaan.

De afgelopen vijf zomers waren er veel hoogtepunten, maar natuurlijk ook veel regen! In de zon met Benny Rodrigues op een donderdag, een trillende Karavaan bij de afsluiter van Gaiser maar ook verschrikkelijk herfstweer midden in de zomer bij Matthias Tanzmann.
Maar keer op keer, weer of geen weer, was het publiek geweldig! Dit is gelijk ook de belangrijkste reden waarom Michel elke keer met zo veel plezier terugkomt bij de Karavaan!

Nu vijf zomers later zijn de weersvoorspellingen voor het weekend wederom geweldig. De beslissing om er weer een twaalf uur durende set van te maken was dus ook snel genomen. Vanaf een uurtje of vier 's middags tot vier uur in de nacht twaalf uur lang Michel de Hey. Het belooft net als vijf jaar geleden een geweldige dag en nacht te worden!