Partyflock
 
­

La Rêve Beach Festival 2021 tickets NU verkrijgbaar

gepubliceerd door , op
flyer La Rêve Beach Festival
We zijn los! Tickets voor het aller eerste La Rêve Beach Festival zijn nú verkrijgbaar. Aangezien velen dromers hun tickets van vorig jaar hebben behouden zijn de resterende tickets schaars. Daarnaast hebben we ontzettend veel aanmeldingen gehad voor de pre-registratie. Hierdoor kan de ticketverkoop dit jaar dus sneller gaan dan voorheen. Haast je snel naar de ticketshop om jezelf te verzekeren van een plekje voor deze topische editie op 7 augustus!

Voor de tickets die vanaf nu beschikbaar zijn betaal je het volledige aankoopbedrag. Zo kom jij deze zomer niet voor verrassingen te staan. Mocht het de 7e helaas tóch niet doorgaan, dan heb je twee opties; jouw kaartjes blijven geldig voor een volgende editie in de vorm van een La Rêve Voucher of jij ontvangt bij het aanvragen van een restitutie jouw aankoopbedrag binnen 4 weken na het geplande evenement terug op jouw rekening (excl. service fee).

Daarnaast delen wij met liefde onze volledige line-up voor La Rêve Beach Festival. We hebben weer een heerlijke dag voor jou in petto inclusief tropische bestemming, de vertrouwde La Rêve look, vibes en randprogrammering in samenwerking met onze vrienden van None De Gêne en uiteraard je favoriete DJ's die onze stages op zaterdag 7 augustus voorzien van heerlijke tunes om bij weg te dromen:

Line-up

We kunnen niet wachten om je weer terug te zien deze zomer! Als je vragen hebt, neem gerust contact met ons op via onze socials, contact@reve-events.nl of WhatsApp.