Partyflock
 

This is Live Group

This is Live Group
1 december 2022
organisator agency
SiteSite thisislive.group
E-mailinfo@thisislive.group
AdresSchijndel
Nederland 🇳🇱
KvK75386232
Oprichting15 september 2010
Linksfacebookpageinstagramlinkedintiktokyoutube
Vroegere namen
  • Inside Out Events, tot 1 januari 2020
  • One of The Guys, tot 1 december 2022

Informatie

𝗪𝗘 𝗣𝗥𝗘𝗦𝗘𝗡𝗧: 𝗧𝗛𝗜𝗦 𝗜𝗦 𝗟𝗜𝗩𝗘 ⚡ - Evenementenbureaus The Event Warehouse en One of the Guys bundelen hun krachten en lanceren vandaag hun nieuwe bedrijfsnaam: 𝗧𝗵𝗶𝘀 𝗶𝘀 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽! Met jaarlijks 500.000 bezoekers, 80 evenementen per jaar -zoals Paaspop, Extrema, Solar Weekend en WiSH Outdoor- en 25 extensive brands, is This is Live de grootste full service event agency van Zuid-Nederland!
Van een in house horeca-, marketing-, projectmanagement- en productieteam tot partnerships en owned brands. This is Live heeft alles in huis voor het organiseren van de allerbeste events, van kop tot staart, van horeca tot productie en van opener tot afsluiter van het festivalseizoen.

Statistieken

181·feesten
2·in de toekomst
179·in het verleden
9·nieuwsberichten
1·fotoshoot
275·foto's
16·video's
5·winacties
1032·bezoekers
537·unieke bezoekers
106Partyflockfans
goed·stemresultaat (100.7563 stemmen)
26 augustus 2023
Foto's, Paperclip Festival, 26 augustus 2023, E3 strand, Eersel

Nieuws

Gedreven door een tomeloze ambitie heeft de organisatie van WiSH Outdoor - een van de meest avontuurlijke en indrukwekkende cross-over festivals van Europa - ook dit jaar weer werkelijk alles uit de kast getrokken om zijn bezoekers van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli te overweldigen met ongekend spectaculaire decors, een Bourgondisch aanbod van food & drinks, en een programma dat die van de voorgaande vijftien edities overtreft. Maar liefst 200+ acts zullen gedurende drie zomerse dagen op 10 podia optreden. 1
Vorig jaar zomer vierde WiSH Outdoor zijn 15-jarige jubileum op alle fronten groots, meeslepend en spectaculair met een uitverkochte droomeditie waaraan werkelijk alles klopte. Verdeeld over drie zomerse dagen genoten 60.000 liefhebbers van adembenemende decors, een geweldige zomerse sfeer en van het waanzinnige programma met 200+ acts op tien podia.
Ontdek het nieuwe festivalterrein. Onze projectmanager Janiek en marketingmanager Demi nemen je mee over ons prachtige terrein en vertellen je alles wat er te ontdekken valt op zaterdag 27 augustus!
De laatst lading zaad aan artiesten is toegevoegd aan de line up van SMÈRRIG zomerweekdender festival 2022
De evenementenbranche heeft het dit jaar bijzonder zwaar door het coronavirus. Maar deze periode biedt ook ruimte voor nieuwe ideeën. Dat er juist in moeilijke tijden mooie initiatieven ontstaan, blijkt wel uit het goede nieuws dat Bromios Event Crafters -de organisator van festival WiSH Outdoor Nederland- zijn krachten gaat bundelen met de evenementenorganisaties Event Warehouse (bekend van onder meer Paaspop en van WE ARE ELECTRIC) en One of the Guys (bekend van o.a. Paperclip). De drie bedrijven gaan hun kennis en ervaring in de toekomst aanwenden voor de organisatie van WiSH Outdoor Nederland; één van de mooiste en succesvolste festivals van Nederland.
Elsom Open Air Groeit
24 januari 2018
Wat begon als een jubileumfeest is in twee jaar tijd gegroeid naar een regionaal cross-over festival met bezoekers uit de grote Kempen. Het is prachtig om te zien dat je binnen twee jaar groeit van 1700- naar 2500 bezoekers. 1
Hardlab is back
23 januari 2018
Voor de tweede keer opent Hardlab de deuren van haar laboratorium! Het Veldhovense hardstyle event keert terug in evenementencomplex De Heiberg.
Naar aanleiding van het 40 jarig bestaan in 2016 besloot de Reuselse discotheek El Sombrero vorig jaar haar eigen festival te organiseren.
Vorig jaar bestond El Sombrero veertig jaar. Een feest wat een heel weekend lang gevierd is. El Sombrero kijkt terug op een periode met veel hoogtepunten en legendarische avonden. Nu is het tijd voor een volgende stap! El Sombrero organiseert op 21 mei 2016 een eigen festival: Elsom Open Air! 3