Partyflock
 
­ Nederland

Elsom Open Air Groeit

gepubliceerd door , op
Wat begon als een jubileumfeest is in twee jaar tijd gegroeid naar een regionaal cross-over festival met bezoekers uit de grote Kempen. Het is prachtig om te zien dat je binnen twee jaar groeit van 1700- naar 2500 bezoekers. Afgelopen jaar was het festival uitverkocht! Voor de derde editie, die plaats vindt op 12 mei wordt er nog breder geprogrammeerd om een zo breed mogelijk publiek aan te trekken en komt er een vierde area bij.

Opzet
Het is ieder jaar een uitdaging om je bezoekers te verrassen. Zowel op het gebied van programmering als terreinindeling en beleving. Met de laatste twee punten is de organisatie hard bezig. Het realiseren van een andere terreinindeling en meer beleving tussen de area's. Het is min of meer een verplichting naar onze bezoekers om naast de line-up te zorgen voor entertainment buiten de muzikale area's. Het totaal plaatje moet kloppen met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Muziek
Elsom Open Air is een festival wat inspeelt op de behoefte van de regio. Hierdoor probeert de organisatie zoveel mogelijk verbinding te zoeken met het brede festival publiek. Naast een goede Dj line up is er meer vraag naar live muziek. Live muziek in de brede zin van het woord. We zijn er in geslaagd meerdere live acts te boeken. Dit varieert van een band, feestzangers tot live Dj-acts.

Programma
Cross-over, feest en dansbaar zijn de drie woorden die de line-up van Elsom Open Air 2018 het beste definiëren. Een grote variatie in stages, stijlen en muziek aangevuld met een goed assortiment aan drankjes en food zorgt ervoor dat iedereen zich prima kan vermaken. De complete line-up volgt op korte termijn. Een aantal acts die we aan kunnen kondigen: Bizzy (live), Requiem, Billy The Kit, Galactixx, Plug 'N Play, Schorre Chef & Mc Vals, Aap uit de Mouw en Ruben Sosa. Als vierde area presenteren we de schirmbar. De wintersporters onder ons weten wat dit betekent!

Tickets
Early bird tickets en groepstickets zijn vanaf 24 januari online te koop. Voor een early bird ticket betaal je €16,50. Voor groepstickets geldt 7 + 1 gratis. Ben er snel bij want vorig jaar waren de early birds binnen een dag uitverkocht. Regular tickets en groepstickets zijn daarna online en bij diverse voorverkooppunten verkrijgbaar voor € 21,50

Afterparty
Nog niet genoeg gefeest? De after party is in Club El Sombrero. Hier gaan we door tot 04.00u

1 opmerking

Hahaha de link klopt niet naar de club. Dan kom je in nijmegen uit :P