Partyflock
 

Wish outdoor completeert zijn meest indrukwekkende programma tot nu toe

gepubliceerd door , op
WiSH Outdoor
22 januari 2024
Gedreven door een tomeloze ambitie heeft de organisatie van WiSH Outdoor - een van de meest avontuurlijke en indrukwekkende cross-over festivals van Europa - ook dit jaar weer werkelijk alles uit de kast getrokken om zijn bezoekers van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli te overweldigen met ongekend spectaculaire decors, een Bourgondisch aanbod van food & drinks, en een programma dat die van de voorgaande vijftien edities overtreft. Maar liefst 200+ acts zullen gedurende drie zomerse dagen op 10 podia optreden.

Een kleine greep uit het duizelingwekkende programma: Joost, Anouk, Suzan & Freek, Bankzitters, Roxy Dekker, Kraantje Pappie, Snelle, Flemming, Lucas & Steve, Dual Damage LIVE, Rooler, Phuture Noize, Bankzitters, Outsiders, Sam Hofman, Stuk, Jonna Fraser & The Lions, Snelle, Broederliefde & Band, Flemming, Afro Bros, Bizzey, Bokoesam, Natte Visstick en Yes-R.

Zie bijgevoegde bijlage voor de volledige line-up (per dag), die ook op de website staat: wishoutdoor.com

"We hebben dit jaar opnieuw kosten noch moeite bespaard om de komende editie van WiSH Outdoor de meest spectaculaire tot nu toe te maken", laat organisator Izjan van Pul weten. "Alleen al door de met veel passie en liefde gecreëerde werelden dwalen, is een avontuur op zich. Elke episch aangeklede wereld heeft zijn eigen karakter en sfeer waar het goed toeven is. Maar ook het programma is dit jaar weer om de vingers bij af te likken: pop, dance, (raw) hardstyle, house, hiphop, urban, tech-house, tropical beats, en guilty pleasures."

Van Pul vervolgt: "Van publiekslievelingen als Phuture Noize, Dual Damage LIVE, Radical Redemption LIVE en Rooler naar grote en gevierde acts als Joost, Anouk, Suzan & Freek, en Kraantje Pappie. Maar bijvoorbeeld ook Natte Visstick, Yes-R en de momenteel razend populaire Roxy Dekker. Dat onze bezoekers weten te waarderen wat WiSH Outdoor te bieden heeft, blijkt wel dat de regular tickets nu al bijna uitverkocht zijn. Ik verwacht dat we volgende week het bordje 'REGULAR TICKETS SOLD OUT!' al op de deur kunnen hangen."

Joost Klein op WiSH Outdoor 2024
Met zijn triomferende single 'Europapa' (inmiddels een dikke hit in heel Europa) domineert Joost al ruim een maand de internationale hitlijsten en de playlists van muziekstreamingdiensten. Dat hij deze maand niet mocht deelnemen aan de finale van het Eurovisiesongfestival in Malmö heeft zijn populariteit alleen maar verder doen toenemen: bijna alle grote zomerfestivals in binnen- en buitenland willen Joost graag (alsnog) een plek aanbieden. WiSH Outdoor is dit jaar de eerste én een van de slechts twee Brabantse festivals waar deze sympathieke Fries dit jaar een keihard feest komt aanvoeren.

WiSH Outdoor 2024: 'The everlasting Adventure'
Vorig jaar zomer vierde WiSH Outdoor zijn 15-jarige jubileum op alle fronten groots en meeslepend met een uitverkochte droomeditie waaraan werkelijk alles klopte. Net als vorig jaar staat WiSH Outdoor ook dit jaar weer synoniem voor een ultieme muzikale ontdekkingsreis door epische werelden die qua sfeer, aankleding, food & drinks en de jaw dropping line-up zelfs de meest doorgewinterde festivalgangers zullen verbazen, verrassen en overweldigen:

  • The Gardens of Live: live, pop & dance
  • District Overdrive: (raw) hardstyle, uptempo & hard techno
  • Urban Paradise: urban, pop & talents
  • La Favela: guilty pleasures, tech-house & disco


Plus: het opzienbarende hoofdpodium Dedicated Outdoor Mainstage - op zaterdag hardstyle, op zondag house & feest. Beide dagen worden traditioneel afgesloten met een legendarische eindshow.

Ticket info (soorten en prijzen) – WiSH Outdoor 2024
Tickets zijn verkrijgbaar via wishoutdoor.com. Er is nog een zeer beperkt aantal regular tickets beschikbaar: naar verwachting gaat het festival net als vorig jaar compleet uitverkopen.

1 opmerking

Hoe ze dit feest toch hebben kunnen "slopen" van een Tommorowland met geweldige line-up and podiums tot een achterlijk NL optreden 12 in een dozijn feest, dat is mij een raadsel. Hopelijk hebben ze toch een nieuw publiek aangeboord. Maar niet ondergetekende. Helaas :no: