Partyflock
 

Koninkrijk van Muziek

afbeelding Koninkrijk van Muziek
concept agency
SiteSite koninkrijkvanmuziek.nl
E-mailinfo@koninkrijkvanmuziek.nl
AdresVan Noremborghstraat 14
's-Hertogenbosch
Nederland
Oprichting2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

Koninkrijk Van Muziek is een Artists & Events bureau. We richten ons op het organiseren van evenementen, het wegboeken van artiesten en het adviseren en het ondersteunen van artiesten.
Nieuws
Terugblik Smèrrig
24 april 2020
Sund! Had jij ook zin in Brabantse gezelligheid en een koude pils? Jup.. wij ook! Dit weekend had Smèrrig Koningsnacht 2020 kunnen plaatsvinden, maar kunnen we voorlopig nog even niets. Niet getreurd, Smèrrig hoef je niet te missen dankzij de livestreams die zij organiseren elke vrijdagavond live in jouw kiet! We geven je een terugblik met de top 3 aftermovies en meer informatie over het thuisfestival.
Deze zomer maakt Brabant zich op voor de tweede editie van het festival Paradijs van het Zuiden. Na een succesvolle eerste editie afgelopen jaar aan de Pettelaarse Schans strijkt op 6 juni het festival weer neer te midden van de Zuiderplas in het altijd gezellige Den Bosch. Het festival representeert het Brabantse nachtleven dat dit jaar vertegenwoordigd wordt door Vunzige Deuntjes, Daisy, Duikboot, Smerrig en Nachtcollege.
Een heel weekend lang SMÈRRIG midden in de zomer? Meerdere intieme en niet massale stages met verschillende muziekgenres? Classic hiphop, R&B, dancehall, house, hitjes en nog veel meer gladde geluiden over ons festivalterrein met toffe randprogrammering en schitterende deco.