Partyflock
 

Criterium Productions

organisator
E-mailinfo@criteriumproductions.nl
AdresTroelstralaan 84
9722 JP
Groningen
Nederland
KvK1159106
1 februari 2020
Foto's, Kings of Core, 1 februari 2020, Suikerunie, Groningen
14 december 2019
Foto's, Indicator, 14 december 2019, Martiniplaza, Groningen
9 maart 2019
Foto's, Rawfare, 9 maart 2019, Suikerunie, Groningen
2 februari 2019
Foto's, Kings of Core, 2 februari 2019, Suikerunie, Groningen
8 december 2018
Foto's, Indicator, 8 december 2018, Martiniplaza, Groningen
3 februari 2018
Foto's, Kings Of Core, 3 februari 2018, Suikerunie, Groningen
2 december 2017
Foto's, Rawfare, 2 december 2017, Suikerunie, Groningen
2 april 2016
Foto's, Kings of Core, 2 april 2016, Suikerunie, Groningen
14 november 2015
Foto's, Indicator, 14 november 2015, Martiniplaza, Groningen
27 april 2015
Foto's, Shock Koningsdag, 27 april 2015, Ebbingekwartier, Groningen
Nieuws
Op zaterdag 3 februari vindt HET hardcore event van Noord Nederland plaats in de Suikerunie (Groningen), Kings Of Core 03.02.18 | Suikerunie. 1
Rawfare Suikerunie
2 november 2016
Verweerd beton, verroest staal, een grote industriële hal met een ultiem underground gevoel waar je de nekharen van overeind gaan staan. Voor Rawfare is er geen betere locatie dan het Zeefgebouw gelegen op het enorme Suikerunieterrein te Groningen.
Na de gewelddadige eerste editie was het duidelijk dat de ''second chapter'' van Execute niet kon uitblijven. Zaterdag 10 december is het weer zover en dan staat Huize maas weer klaar voor een nacht met de beste uptempo hardcore.
Zaterdag 8 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse editie van Indicator in Martiniplaza. Indicator is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle-liefhebbers en mag zich rekenen tot het grootste en meest toonaangevende hardstyle event van het Noorden. Ook is de Indicator DJ-Contest een vast gegeven.
Indicator in Martiniplaza is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle liefhebbers en is hét hardstyle-event van het Noorden. Indicator staat onder meer bekend om de dikke stagedesigns en kwalitatieve programmering. Maar ze blijven altijd kritisch en het kan altijd beter en mooier! Dus verwacht zaterdag 8 oktober een editie van Indicator die de voorgaande edities gegarandeerd gaat overtreffen!
Zaterdag 2 april 2016 is het weer tijd voor de indoor editie van Kings of Core. Na vorig jaar met succes de stap te hebben gezet naar Sportcentrum Kardinge is het doel die editie te overtreffen. En dat gaat gegarandeerd gebeuren!
Na het grote succes van vorig jaar knalt Indicator dit jaar er weer vrolijk op los tijdens de jaarlijkse indoor editie in Martiniplaza. Stap 14 november in de wereld van Indicator en ga met duizenden liefhebbers ongekend los op de Indicator Mainstage en/of op de Indicator Decade Stage. Indicator zet de toon voor het Noorden met een spectaculaire show, een ongekend losgaande sfeer en een dikke line-up.
Zaterdag 27 juni barst een elf uur durende razernij los op het nieuwe groene festivalterrein Roodehaan (stad Groningen) tijdens Kings of Core Festival. Op deze derde editie van dit hardste en meest veelzijdige festival van het Noorden worden meer dan 50 artiesten verdeeld over vier keiharde stages. Stap deze dag uit de realiteit en deel samen met duizenden liefhebbers de liefde voor de hardere stijlen. Hard, harder, hardst is het motto van Kings of Core Festival! 4
Zaterdag 27 juni vindt de grote verhuizing plaats van Kings of Core Festival naar de hoofdstad van het Noorden, Groningen. Na in 2013 en 2014 Recreatiegebied Strandheem aan te hebben gedaan zet Kings of Core de toekomst voort in Groningen. Ook dit jaar zal het meest veelzijdige hardere stijlen festival in deze regio de grootsten uit deze scene achter de decks zetten op één van de vier stages. 1
Kings of Core zet de stap naar een XXL indoor editie en is daarmee direct het grootste indoor hardcore event van Noord-Nederland. Het legendarische Kardinge heeft een rijke hardcore geschiedenis (o.a. ID&T, Ravers Religion, Multigroove) en is ook de uitgelezen locatie voor deze eerste XXL editie. 3

6 opmerkingen

Deetox
Artiest Deetox
Bigger name, bigger party's O:)
 
Artiest Convert
Klinkt goed, is (vast en zeker) goed! :P
 
Artiest Diabolic
Uitspraak van Deetox op vrijdag 3 december 2010 om 22:55:
Bigger name, bigger party's

en hebben hun verstand op de goede plek!;)(Y)
 
Deze lui weten waar ze mee bezig zijn. Komt helemaal goed(Y)
 
doe t ze maar eens na...­eerste x kardinghe, dik succes!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 5 april 2011 om 18:28:
eerste x kardinghe, dik succes!

idd, tijd voor part 2(Y)

maar eerst: OPtical illusion in huize maas.
wordt zoioz ook mooi , hard en geniaal(Y)