Partyflock
 

Indicator op 8 oktober weer in Martiniplaza

gepubliceerd door , op
Indicator in Martiniplaza is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle liefhebbers en is hét hardstyle-event van het Noorden. Indicator staat onder meer bekend om de dikke stagedesigns en kwalitatieve programmering. Maar ze blijven altijd kritisch en het kan altijd beter en mooier! Dus verwacht zaterdag 8 oktober een editie van Indicator die de voorgaande edities gegarandeerd gaat overtreffen!

Indicator Upgrade
Indicator groeit en dat maken jullie mogelijk! Daarom belooft de organisatie er weer alles aan te doen om samen met jullie er een ongekend dikke editie van maken! Een aantal upgrades die je deze editie kunt verwachten:
  • Stagedesigns en shows spectaculairder dan ooit
  • Upgrade geluid Indicator Mainstage
  • Openingsshow Indicator Mainstage
  • Kijk uit op de Indicator Mainstage vanuit de nieuwe Silent Disco & Chill Out area.


Indicator zoekt onderscheidend dj-talent
Na meer dan 85 finalisten en 15 winnaars, waaronder Deetox, starten ze weer de zoektocht naar dat ene onderscheidend dj-talent. Ben jij dit dj-talent en lijkt het je wat om de Indicator Mainstage te openen? Kijk dan snel op Facebook voor meer info. De finale vindt 3 september plaats in Huize Maas te Groningen.

Aftermovies
Niet bekend met Indicator? Check hieronder de aftermovie van vorige edities in MartiniplazaTicketverkoop start 1 juni
Zorg dat je 1 juni om 20:00 achter je computer zit en scoor je ticket met een fikse korting! Lees hieronder de verschillende type tickets (ex fee) die verkrijgbaar zijn via indicatorhardstyle.nl.
Fase 1:€22,50
Fase 2:€25
Regular:€34,50


Voor meer info check je indicatorhardstyle.nl.