Partyflock
 

Martiniplaza

op de kaart
Martiniplaza
4 september 2023
AdresLeonard Springerlaan 2
9727 KB
Groningen
Nederland Nederland
Telefoon+31 50 52 22 777
SiteSite martiniplaza.nl
E-mailinfo@martiniplaza.nl
Linksfacebookpageinstagramyoutube

Informatie

Martiniplaza is het huis voor musicals, cabaret en concerten. Het huis voor sport (DONAR) en biedt ruimte aan (inter)nationale evenementen, festivals en congressen. Martiniplaza ontvangt jaarlijks zo'n 500.000 bezoekers.
Boek een overnachting in of in de buurt van Martiniplaza via Booking.com.
14 oktober 2023
Foto's, Indicator, 14 oktober 2023, Martiniplaza, Groningen
15 oktober 2022
Foto's, Indicator, 15 oktober 2022, Martiniplaza, Groningen
14 december 2019
Foto's, Indicator, 14 december 2019, Martiniplaza, Groningen
8 december 2018
Foto's, Indicator, 8 december 2018, Martiniplaza, Groningen
14 november 2015
Foto's, Indicator, 14 november 2015, Martiniplaza, Groningen
15 november 2014
Foto's, Indicator, 15 november 2014, Martiniplaza, Groningen
24 november 2001
Foto's, Massive, 24 november 2001, Martiniplaza, Groningen
Nieuws
Op 29 Oktober is het tijd voor Boarding, een groots dance festival in Groningen met internationale allure. Een interview met de vijf organisatoren met de waar zij het meest op verheugen.
Op zaterdag 29 oktober, Halloween, is het tijd voor BOARDING: een waanzinnig techno festival met internationale headliners als Jeff Mills, Octave One en DJ Stingray 313. Bezoekers kunnen in Martiniplaza een grootse show verwachten met ongekend geluid en heel veel licht, LED en lasers! 1
Guilty Pleasure Indoor is back! Na een korte Coronasabbatical is het op 26 november 2021 weer tijd om de MartiniPlaza in Groningen he-le-maal op z'n kop te zetten, met artiesten als Charly Lownoise, 2 Brothers on the 4th Floor en Mental Theo. Met de laatste editie in 2019 nog vers in het geheugen, doelt de organisatie op het overtreffen van de verwachtingen na een lange periode van gedwongen stilzitten.
Na het succes van de uitverkochte 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo shows in de Ziggo Dome, reist Guilty Pleasure Festival dit keer samen met Radio 538 af naar Groningen met de Jubileumshow van de happy hardcore idolen. Vrijdagavond 29 november 2019 is Martiniplaza een waar 90's paradijs tijdens Guilty Pleasure Festival Indoor met support acts als 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Darkraver en Mystery Guests die niet vies zijn van een feestje.
Indicator in Martiniplaza is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle liefhebbers en is hét hardstyle-event van het Noorden. Indicator staat onder meer bekend om de dikke stagedesigns en kwalitatieve programmering. Maar ze blijven altijd kritisch en het kan altijd beter en mooier! Dus verwacht zaterdag 8 oktober een editie van Indicator die de voorgaande edities gegarandeerd gaat overtreffen!
Zaterdag 13 februari is het eindelijk tijd om nog groter te gaan in Groningen. Na meerdere uitverkochte edities in club Kokomo en in het verleden ook Huize Maas en de &zo te hebben uitverkocht, is het eindelijk tijd om noggroter te gaan. Met trots presenteren wij de valentes XXL edition van Soixante neuf op zaterdag 13 februari in de Martina plaza!
Na het grote succes van vorig jaar knalt Indicator dit jaar er weer vrolijk op los tijdens de jaarlijkse indoor editie in Martiniplaza. Stap 14 november in de wereld van Indicator en ga met duizenden liefhebbers ongekend los op de Indicator Mainstage en/of op de Indicator Decade Stage. Indicator zet de toon voor het Noorden met een spectaculaire show, een ongekend losgaande sfeer en een dikke line-up.
Final update Indicator
13 november 2014
Met nog een paar dagen te gaan is het eindelijk tijd voor het grootste indoor hardstyle event van het Noorden: Indicator. Dat niet alleen de organisatie er ontzettend veel zin in heeft blijkt wel uit de voorverkoop, want die gaat harder dan ooit! Ontsnap 15 november aan de dagelijkse sleur, stap negen uur lang uit de realiteit en ga keihard los op de Indicator Mainstage of reis terug in de tijd op de Indicator Decade Stage. 2
Op zaterdag 15 november gaat Indicator geschiedenis schrijven, want het grootste indoor hardstyle event van het Noorden groeit verder. Een nieuwe locatie, hogere geluidsnormen, kaartverkoop die gaat harder dan ooit en een verhuizing van de Indicator Decade Stage naar een grotere hal vanwege overweldigend animo. Kortom, dit wordt er een voor in de boeken en je kan je voorbereiden op een totaalbeleving waar duizenden hardstyle liefhebbers negen uur keihard uit hun plaat gaan met de beste hardstyle en early hardstyle dj's. 2
Na een stilte van meer dan 12 jaar gaat Indicator Martiniplaza keihard wakker schudden en dat wordt gevierd met een extra dikke editie. Meer show, puike line-ups, de Indicator Decade stage met early hardstyle, een lasergame arena en het allerbelangrijkste..hogere geluidsnormen! Met acts als Adaro, Radical Redemption, Frequencerz, Josh & Wesz, Warface, Bass Modulators, Deetox, Scope DJ, DHHD en vele anderen is het zeker dat hier op adequate wijze gebruik van wordt gemaakt! 3

2 opmerkingen

 
Werkzaam bij Ravers Religion
Wie weet wordt het je eerste keer :)
laatste aanpassing