Partyflock
 

15 November: Indicator Martiniplaza met o.a. Adaro, Radical Redemption, Frequencerz, Josh & Wesz, Warface, Atmozfears en DHHD

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 15 november vindt de grote verhuizing plaats van het grootste indoor hardstyle event van het Noorden, Indicator. Na een geschiedenis met o.a. ID&T en Ravers Religion is het nu de beurt aan Indicator. Na een stilte van meer dan 12 jaar gaat Indicator Martiniplaza keihard wakker schudden en dat wordt gevierd met een extra dikke editie. Meer show, puike line-ups, de Indicator Decade Stage met early hardstyle, een lasergame arena en het allerbelangrijkste..hogere geluidsnormen! Met acts als Adaro, Radical Redemption, Frequencerz, Josh & Wesz, Warface, Bass Modulators, Deetox, Scope DJ, DHHD en vele anderen is het zeker dat hier op adequate wijze gebruik van wordt gemaakt!

Line-up
Voor deze eerste editie in Martiniplaza zal Indicator worden opgedeeld in twee stages, namelijk de Indicator Mainstage en Indicator Decade Stage. Dat houdt dus in dat naast de liefhebbers van hardstyle ook de liefhebbers van early hardstyle hier terecht kunnen.

Indicator Mainstage
Een geïsoleerde zaal met een capaciteit voor duizenden bezoekers vormt het decor voor de Indicator Mainstage. Hier zullen de onderstaande acts het imposante decor betreden en plaatsnemen achter de decks:Indicator Decade Stage (2000-2010)
Neerkijkend op de Indicator Mainstage kunnen rond de duizend early hardstyle liefhebbers hier terugreizen in de tijd en oude tijden doen herleven. De nodige impulsen zullen je hierbij helpen en de reisleiders die je tijdens deze trip begeleiden zijn:Indicator DJ-Contest
DJ talent kan nog kans maken om op mainstage van Indicator te staan en het podium te delen met diverse grootheden uit de hs scene!
Stuur je demo uiterlijk 20 september in. De zes beste demo's worden 22 september om 20:00 bekend gemaakt en op de Soundcloud page geplaatst. Daar kan het publiek stemmen op zijn/haar favoriete set en deze uitslag wordt door de vierkoppige jury meegenomen als vijfde stem voor de finale van de Indicator DJ-Contest. Deze vindt zaterdag 4 oktober plaats in Huize Maas en is gratis te bezoeken. Klik op deze link voor meer info!

Tickets & Info
De knallende kortingsacties zijn bijna uitverkocht. Er zijn nog een aantal fase 2 tickets verkrijgbaar waarmee je slechts €25,- betaald in plaats van €32,50. Klik op deze link om je ticket te kopen.
Ook kan je zonder zorgen over vervoer Indicator bezoeken. In samenwerking met Party-vervoer.nl worden er georganiseerde busreizen aangeboden, meer info volgt zsm op hun site.
De deuren van Martiniplaza gaan voor personen van 18 jaar en ouder open om 22:00 en sluiten weer om 07:00. Voor alle actualiteiten omtrent Indicator, check Indicatorhardstyle.nl.

Fase 1 €22,50 sold out
Fase 2 €25,-
Regular €32,50

Agenda Criterium Productions

3 opmerkingen

 
Dit wordt heel vet!! :D
Artiest {SHOWLIST artist 54136, 55331}
Mijn finale mix van de contest staat online dit is een lekkere warm-up voor het feest

Enjoy!!