Partyflock
 
­

Guilty Pleasure komt terug naar Groningen

gepubliceerd door , op
Guilty Pleasure Indoor is back! Na een korte Coronasabbatical is het op 26 november 2021 weer tijd om de MartiniPlaza in Groningen he-le-maal op z'n kop te zetten, met artiesten als Charly Lownoise, 2 Brothers on the 4th Floor en Mental Theo. Met de laatste editie in 2019 nog vers in het geheugen, doelt de organisatie op het overtreffen van de verwachtingen na een lange periode van gedwongen stilzitten.

De vorige editie – met 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo in de hoofdrol – raakte binnen no-time uitverkocht en zorgde voor een stroom aan wild enthousiaste reacties. Ook dit jaar kun je op Guilty Pleasure Indoor nostalgische gezelligheid, oude bekenden en een knótsgekke show vol verrassingen en confettiwaanzin verwachten. Charly Lownoise en Mental Theo blazen ditmaal solo het dak eraf. Verder bevat de line-up 2 Brothers on the 4th Floor, Alice Dj, Dj Jose vs G-Spott, Darkraver, Bobby V, Guilty Pleasure Soundsystem. Bekijk meer over de programmering in het facebookevent.

Risicoloze aanbetaling: zo werkt 't
Een kaartje kopen gaat dit jaar even anders dan anders. Allereerst betaal je € 10 als aanbetaling op je ticket. Gaat het event onverhoopt niet door vanwege coronamaatregelen? Dan krijg je de ticketgelden (excl. € 1 servicekosten) binnen 30 dagen na aanvraag terugbetaald. Gaat Guilty Pleasure Indoor gewoon door, dan ben je getuige van misschien wel hét feest van 2021! Schrijf je wel even in voor de pre-registratie, want de vorige editie waren tickets binnen no-time uitverkocht.

Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de pre-registratie via
guiltypleasure.­nl. Sta je ingeschreven? Dan maak jij als eerste kans op een Early Bird op maandag 31 mei om 12:00. De reguliere verkoop start 6 uur later om 18:00.

Over Guilty Pleasure
Nostalgie in een schaamteloos panterjasje: dát is Guilty Pleasure Festival (10 & 11 juli 2021). Het grootste 90's en 00's festijn van Nederland vindt jaarlijks plaats aan de Gaasperplas in Amsterdam, met artiesten als the Vengaboys, Peter Andre en 2 Unlimited. Met de Guilty Pleasure Indoor events ben je niet afhankelijk van de zomer voor al je guilty pleasure needs, maar kun je ook in de winter volledig uit je plaat gaan op het beste van toen.