Partyflock
 

Guilty Pleasure Festival

Guilty Pleasure Festival
2 mei 2024
festival
SiteSite guiltypleasurefestival.nl
E-mailinfo@guiltypleasurefestival.nl
AdresAmsterdam
Nederland 🇳🇱
Linksfacebookpageinstagramlinktreespotifytiktokxyoutube
Medewerkers

Informatie

Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam!

spotify Muziek

Nieuws

Maak je klaar voor de ultieme dosis extravagantie en onderbroekenlol, want het is bijna tijd voor Guilty Pleasure Festival. Op 8 & 9 juli zal het betoverende festivalterrein aan de Gaasperplas in Amsterdam worden overspoeld met Nederlandse en Internationale supersterren die je meenemen op een nostalgische reis vol hits. Het festival van herkenning brengt jouw ultieme guilty pleasures tot leven met de sterrenline-up van GPF2023.
Op 8 en 9 juli wordt de idyllische Gaasperplas voor de zevende keer omgetoverd tot safe space en happy place voor Guilty Pleasure Festival 2023. Artiesten als Lou Bega, Five, Chipz en Whigfield zorgen dit jaar voor de 90s & 00s vibes; hou je van urban, dan brengen DJ Moortje, Bizzey, Sjaak, en DJ Irwan je wat je nodig hebt. Ga je liever lekker op house, dan zijn DJ Jean, Joost van Bellen, Lady Bee en DJ Chuckie er voor je.
Op 8 en 9 juli wordt de idyllische Gaasperplas voor de zevende keer omgetoverd tot safe space en happy place voor Guilty Pleasure Festival 2023. Oudgedienden als Def Rhymz, Trafassi, DJ Irwan en Chipz worden dit jaar bijgestaan door nieuwkomer Bizzey ennn, als muzikale kers op de taart, mister Mambo Number Five: Lou Bega!
Het grootse afscheid van de twee happy hardcore helden vindt plaats op zaterdag 30 juli 2022 in de Ziggo Dome van 21.00-3.00 uur met gastoptredens van o.a. 2 Brothers on the 4th Floor, Dune, Nakatomi, Ruffneck én Wesley Sneijder"]. 2
Na een ongelooflijke last minute cancel van het festival in 2021 komt Guilty Pleasure harder, gekker en lekkerder terug dan ooit. De zesde editie van het festival vindt na 2 zomers droogstaan plaats op 9 & 10 juli aan de Gaasperplas in Amsterdam met o.a. Donnie, Cascada, Benny Rodrigues, Ch!pz en Freddy Moreira. Een of twee dagen lang helemaal uit je dak gaan op hét festival waar iedereen zichzelf mag zijn en panterprint norm is. Is die griepvrije zomer al hier?
Download de Appic app, zet jezelf aanwezig op Guilty Pleasure presents: The Great Reset en speel de wingame. Spreid je kansen, tag je matties!
De bevrijding is nabij! Op vrijdag 25 februari geeft Guilty Pleasure Festival op de dag dat het nachtleven officieel haar deuren opent, het startschot van de roaring 20's van de 21ste eeuw. Dit doen ze met een "onverantwoord extraordinair bevrijdingsfeest" in Gatsby stijl op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is: Het Sieraad.
We durfden er bijna niet meer op te hopen, en toch is het nu zover: Guilty Pleasure Festival 2021 staat voor de deur. Op 10 en 11 juli kun je aan de Gaasperplas in Amsterdam helemaal uit je dak op hét festival waar alles mag en niets te gek is. Met een feestdrang waar je u tegen zegt en artiesten als 2 Brothers on the 4th Floor, Cascada en Party Animals wordt dit de meest epische editie ooit.
Guilty Pleasure Indoor is back! Na een korte Coronasabbatical is het op 26 november 2021 weer tijd om de MartiniPlaza in Groningen he-le-maal op z'n kop te zetten, met artiesten als Charly Lownoise, 2 Brothers on the 4th Floor en Mental Theo. Met de laatste editie in 2019 nog vers in het geheugen, doelt de organisatie op het overtreffen van de verwachtingen na een lange periode van gedwongen stilzitten.
Het is tijd voor wat hoop en positiviteit! Na een ronduit treurig festivalseizoen, spreekt het demissionair kabinet nu haar vertrouwen uit in komende zomer met het bieden van een garantiefonds voor festivals en grote evenementen. Dat geeft de organisatoren van Guilty Pleasure Festival het zelfvertrouwen om woensdag 27 januari 20.00 uur de kaartverkoop te starten.