Partyflock
 

Guilty Pleasure Festival

Guilty Pleasure Festival
2 maart 2023
festival
SiteSite guiltypleasurefestival.nl
E-mailinfo@guiltypleasurefestival.nl
AdresAmsterdam
Nederland Nederland
Linksfacebookpageinstagramlinktreespotifytiktokxyoutube
Medewerkers

Informatie

Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam!

Nieuws

Maak je klaar voor de ultieme dosis extravagantie en onderbroekenlol, want het is bijna tijd voor Guilty Pleasure Festival. Op 8 & 9 juli zal het betoverende festivalterrein aan de Gaasperplas in Amsterdam worden overspoeld met Nederlandse en Internationale supersterren die je meenemen op een nostalgische reis vol hits. Het festival van herkenning brengt jouw ultieme guilty pleasures tot leven met de sterrenline-up van GPF2023.
Op 8 en 9 juli wordt de idyllische Gaasperplas voor de zevende keer omgetoverd tot safe space en happy place voor Guilty Pleasure Festival 2023. Artiesten als Lou Bega, Five, Chipz en Whigfield zorgen dit jaar voor de 90s & 00s vibes; hou je van urban, dan brengen DJ Moortje, Bizzey, Sjaak, en DJ Irwan je wat je nodig hebt. Ga je liever lekker op house, dan zijn DJ Jean, Joost van Bellen, Lady Bee en DJ Chuckie er voor je.
Op 8 en 9 juli wordt de idyllische Gaasperplas voor de zevende keer omgetoverd tot safe space en happy place voor Guilty Pleasure Festival 2023. Oudgedienden als Def Rhymz, Trafassi, DJ Irwan en Chipz worden dit jaar bijgestaan door nieuwkomer Bizzey ennn, als muzikale kers op de taart, mister Mambo Number Five: Lou Bega!
Het grootse afscheid van de twee happy hardcore helden vindt plaats op zaterdag 30 juli 2022 in de Ziggo Dome van 21.00-3.00 uur met gastoptredens van o.a. 2 Brothers on the 4th Floor, Dune, Nakatomi, Ruffneck én Wesley Sneijder"]. 2
Na een ongelooflijke last minute cancel van het festival in 2021 komt Guilty Pleasure harder, gekker en lekkerder terug dan ooit. De zesde editie van het festival vindt na 2 zomers droogstaan plaats op 9 & 10 juli aan de Gaasperplas in Amsterdam met o.a. Donnie, Cascada, Benny Rodrigues, Ch!pz en Freddy Moreira. Een of twee dagen lang helemaal uit je dak gaan op hét festival waar iedereen zichzelf mag zijn en panterprint norm is. Is die griepvrije zomer al hier?
Download de Appic app, zet jezelf aanwezig op Guilty Pleasure presents: The Great Reset en speel de wingame. Spreid je kansen, tag je matties!
De bevrijding is nabij! Op vrijdag 25 februari geeft Guilty Pleasure Festival op de dag dat het nachtleven officieel haar deuren opent, het startschot van de roaring 20's van de 21ste eeuw. Dit doen ze met een "onverantwoord extraordinair bevrijdingsfeest" in Gatsby stijl op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is: Het Sieraad.
We durfden er bijna niet meer op te hopen, en toch is het nu zover: Guilty Pleasure Festival 2021 staat voor de deur. Op 10 en 11 juli kun je aan de Gaasperplas in Amsterdam helemaal uit je dak op hét festival waar alles mag en niets te gek is. Met een feestdrang waar je u tegen zegt en artiesten als 2 Brothers on the 4th Floor, Cascada en Party Animals wordt dit de meest epische editie ooit.
Guilty Pleasure Indoor is back! Na een korte Coronasabbatical is het op 26 november 2021 weer tijd om de MartiniPlaza in Groningen he-le-maal op z'n kop te zetten, met artiesten als Charly Lownoise, 2 Brothers on the 4th Floor en Mental Theo. Met de laatste editie in 2019 nog vers in het geheugen, doelt de organisatie op het overtreffen van de verwachtingen na een lange periode van gedwongen stilzitten.
Het is tijd voor wat hoop en positiviteit! Na een ronduit treurig festivalseizoen, spreekt het demissionair kabinet nu haar vertrouwen uit in komende zomer met het bieden van een garantiefonds voor festivals en grote evenementen. Dat geeft de organisatoren van Guilty Pleasure Festival het zelfvertrouwen om woensdag 27 januari 20.00 uur de kaartverkoop te starten.
Nadat we het festival met veel pijn in ons hart hebben moeten verplaatsen naar 2021, gaan we 10, 11 én 12 juli 2020 alsnog voor goud! En wel op een hele speciale manier.
De organisaties achter onder andere Guilty Pleasure Festival en Intercell openen op zaterdag 20 juni een pop-up terras voor het Amsterdamse nachtleven. Het Terras van de Nacht is een tijdelijk terras waar feest-, festivalorganisaties en artiesten de vrijheid krijgen om hun achterban weer te vermaken op gepaste afstand.
Wat doe je als legendarisch DJ-duo als je ieder je eigen weg wilt gaan, en trots kunt terugblikken op een duizelingwekkende internationale carrière die een kwart eeuw geleden uit de startblokken schoot? Als je het waanzinnig mooie jaar 2019 (met maar liefst 300.000 bezoekers) wilt afsluiten door je fans nog één laatste eer te bewijzen? 1
Wat doe je als legendarisch DJ-duo als je ieder je eigen weg wilt gaan, en trots kunt terugblikken op een duizelingwekkende internationale carrière die een kwart eeuw geleden uit de startblokken schoot? Als je het waanzinnig mooie jaar 2019 (met maar liefst 300.000 bezoekers) wilt afsluiten door je fans nog één laatste eer te bewijzen? 21
Na het succes van de uitverkochte 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo shows in de Ziggo Dome, reist Guilty Pleasure Festival dit keer samen met Radio 538 af naar Groningen met de Jubileumshow van de happy hardcore idolen. Vrijdagavond 29 november 2019 is Martiniplaza een waar 90's paradijs tijdens Guilty Pleasure Festival Indoor met support acts als 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Darkraver en Mystery Guests die niet vies zijn van een feestje.
Elke Nederlandse legende moet een keer in de Amsterdamse poptempel Paradiso hebben gestaan. Voor 'Hakkûh'-veteraan The Darkraver aka Steve Sweet mocht deze na ruim 2200 boekingen op de grootste feesten en festival dan ook zeker niet aan het lijstje ontbreken.
Zaterdag 27 en zondag 28 juli is de Gaasperplas hét kuuroord om al jouw gêne te laten varen, tijdens het verjaardagsfeest van Guilty Pleasure Festival! Dit 5-jarig jubileum kleurt zes stages met alles wat je feesthart lief is. Pure nostalgie, Amsterdamse gezelligheid, creativiteit en gekkigheid komen samen in een line-up die jouw weekend laat schitteren als nooit tevoren.
Na vier uitverkochte Guilty Pleasure Festival edities en de onlangs uitverkochte 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' shows in de Ziggo Dome pakt Guilty Pleasure Festival aankomende zomer groots uit met een tweedaags festival.
Het evenement 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary' ging van de AFAS Live, naar de Ziggo Dome en verkocht in een mum van tijd uit. Op veler verzoek is er nu een tweede show aangekondigd. 4
Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit 'Wonderfull Days' van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. "Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan", aldus organisaties Guilty Pleasure Festival en Qmusic. 24
Weekendtip
25 juli 2018
Guilty Pleasure Festival wordt ook dit jaar weer één grote Hitzone. 1
Peter Andre, bekend van o.a. Mysterious Girl, komt dit jaar naar Guilty Pleasure Festival! Het Amsterdamse nostalgiefestival verzamelt al jouw guilty pleasures op 29 juli aan de Gaasperplas. Namen als 2 Unlimited, Brainpower, K-Liber en Def Rhymz zijn al bevestigd. De Early Bird tickets waren direct uitverkocht, maar tickets vanaf €29,50 excl. servicekosten zijn nog in de verkoop.
Alle hitjes verzamelen!
19 september 2017
Het festivalseizoen is voorbij, maar je hoeft geen jaar te wachten om je weer compleet te misdragen. Laat je zaterdag 30 september lekker gaan tijdens de Guilty Pleasure Hitmachine Show! Voor het eerst wordt de Gaasperplas ingeruild voor 'Het Sieraad' voor een knotsgekke nightshow.
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!
Het 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam presenteert de Vengaboys, T-Spoon en meer..
Niet alleen met optredens van Snap!, Captain Jack, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans zet Guilty Pleasure Festival koers naar je jonge jaren. Ook de games, video's en spelletjes staan in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens een groot Nintendo toernooi wordt de grootste baas in bijvoorbeeld Mario Kart, Donkey Kong of Duck Hunt gehuldigd. Vorig jaar won de beste speler op de 8- en 16bit consoles een Gilera Citta, ook dit jaar wordt de beste old-school gamer met een mooie prijs beloond. Op zondag 15 mei is er een Guilty Pleasure Festival-preparty op Boerderij Langerlust met Def Rhymz en DJ Irwan.
Dit is je kans om terug te gaan, terug naar de tijd van buiten spelen en schoolfeesten, terug naar de muziek van Snap!, Captain Jack, K-Liber, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans. Wil je lekker zakken bij Def Rhymz, wasjes draaien bij Trafassi en hard gaan bij The The Darkraver, dit is jouw festival! Guilty Pleasure Festival, hét 80's, 90's en 00's festival van Amsterdam, vindt plaats op zondag 14 augustus in Recreactiegebied Gaasperplas. Early birds á €25 gaan op donderdag 25 februari in de voorverkoop.
Op 16 augustus organiseren de jongens achter Gaasper Pleasure een nieuw 80's, 90's en 00's festival op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is, het Gaasperplas. Het eendaagse nostalgisch geladen Guilty Pleasure Festival komt met een reeks artiesten die bekend zijn van nostalgische nummers die je ongetwijfeld nog kent van zelf opgenomen cassettebandjes, de enige echte Top 40 of je schaamteloze solo sessies onder de douche.