Partyflock
 

High Energy Events

High Energy Events
3 april 2020
organisator
SiteSite highenergyevents.nl
E-mailinfo@highenergyevents.nl
AdresZwolle
Nederland Nederland
Telefoon+31 38 453 7063
KvK8190518
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudxyoutube

Informatie

Toegewijd, vernieuwend en barstensvol energie. Dat is High Energy Events. In 2009 ontstaan vanuit een passie voor dance en een gebrek aan goede feesten in de regio. Uitgegroeid tot waardevolle speler op het gebied van dance in Nederland, met meer dan tien eigen events en gemiddeld twintig events per jaar.

Waar andere stoppen, gaat High Energy Events door. En met succes! Dankzij High Energy Events was er voor het eerst Hardstyle op bevrijdingsdag in Zwolle, opende de IJsselhallen na 15 jaar haar deuren weer voor dance liefhebbers en is er voor het eerst in de geschiedenis een Hardcore festival in Zwolle.

We doen dit vanuit toewijding voor dance muziek en onze bezoekers. Hierbij luisteren we goed naar de bezoekers en verbeteren we ons keer op keer. We doen er elke keer een schepje bovenop. Zodat we er zeker van zijn dat onze bezoekers optimaal uit hun plaat kunnen gaan op de beste, hardste en meest onvergetelijke feesten op de mooiste locaties. Want daar krijgen wij energie van!

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Hoe gruwelijk dik is dit?! Op 2 maart komen o.a. Aversion, Regain, Kruelty én BMBRJCK naar Hedon Zwolle om samen met jullie een nachtje flink te beuken tijdens RAWdefinition.
High Energy Events, organisator van o.a. Kingdance Festival, Dance4Liberation en RAWdefinition, komt met een gloednieuw hard-techno concept op de markt; TechNRG!
Op zaterdag 27 januari komen niemand minder dan Deadly Guns LIVE, Barber, Major Conspiracy en Elite Enemy naar Hedon Zwolle voor een knetterharde uptempo editie van Definition Hardcore.
Here we go again! Op zaterdag 11 november komen niemand minder dan Adjuzt, The Purge én o.a. Dual Damage naar Hedon Zwolle om samen met jullie een nachtje flink te beuken tijdens RAWdefinition.
Met nog enkele weken te gaan begint het bij ons nu toch wel echt te kriebelen. De zomerse temperaturen kruipen omhoog, het échte festival gevoel komt steeds meer naar boven en dat merken we ook aan de ticketverkoop want die gaat als een raket!
Kingdance Festival op 27 april (koningsdag) gaat 100% uitverkopen! 30.000 oranje partyfreaks komen op Koningsdag- en nacht naar Zwolle om er samen met een heleboel super vette artiesten twee fantastische dagen van te maken!
Antoon, Bilal Wahib, Brennan Heart, D-Sturb, Flemming, Freddy Moreira, Frenna en Sub Zero Project. Dat zijn slechts een aantal van de headliners die op vrijdag 5 mei een geweldig optreden komen verzorgen tijdens Dance4Liberation Festival.
Dit jaar kan je niet één maar twéé dagen volop knallen tijdens Kingdance Festival! Verdeeld over drie area's komen dit jaar weer de beste en meest populaire artiesten naar Zwolle om er samen met jullie oranje-freaks een onvergetelijke Koningsdag (27 april) én Koningsnacht (26 april) van te maken.
RAWdefinition
10 oktober 2022
Tickets gaan hard! Let op! De ticket verkoop gaat erg hard! Heb jij nog geen tickets maar wil je er wel bij zijn? Zorg dat je op tijd je tickets koopt om eventuele teleurstelling te voorkomen. Tickets kosten €19,50 ex. fee en zijn verkrijgbaar op de website van RAWdefinition. Buy Your Tickets Now
Dance4Liberation
24 februari 2022
Ronnie Flex, Brennan Heart, Bizzey, Antoon, Kris Kross Amsterdam, Gunz For Hire, Wildstylez, Bram Krikke en Emma Heesters. Dat zijn slechts enkele topartiesten die op donderdag 5 mei een optreden komen verzorgen tijdens Dance4Liberation! Bekijk hieronder de complete line-up, scoor je tickets nu nog voor slechts €17,50 (ex. Fee) en profiteer van die korting nu het nog kan!

14 waarderingen

Savello
Verassend vernieuwend en altijd voorop lopend!
Geweldige organisatie. Alles perfect voor elkaar.
Gurt
Niets meer dan lof voor deze toporganisatie! Altijd heel goed voor elkaar allemaal!
Ruben_
We Always Push Harder! :bounce: :bounce: :bounce:
Vots
High Engery Events :respect:
esnesi
liberator was idd goed geregeld! ze weten hoe het moet qua TT's en indeling ... dikke props voor deze organisatie!
Sten1990
Liberator Outdoor :respect: Heerlijk georganiseerd festival, beste bevrijdingsdag ooit!! :bounce:
>†<hig­hway66­6>†<
toppie :D
DJ sinaK-E
Zeer goed werk neergezet bij de eerste keer Hardshock! :respect: Dit concept staat als een huis. Nu op naar een festival! : bounce:
lekker los bij hardshock! goede sfeer, mooie show en goed geluid !
No Rules
hulde voor deze man die weet waar een feest over gaat !!! zwolle laat je horen !!!!
Op het randje
Goed bezig Deze organisatie(y) let it be bigger,faster,louder8)
High Energy Events is goed bezig! Super feesten....
.­: |[{ S }]| :.­
[b] :respect: High Energy Events :respect: Keep up the good work :bounce: (Y) [/b]

17 opmerkingen

Goed bezig(Y)
ben benieuwd naar dat hardcore concept:)
Uitspraak van [Zwolle] Marcel op woensdag 19 augustus 2009 om 13:37:
ben benieuwd naar dat hardcore concept

nou en of, ik ben ook enorm benieuwd!
ín november staat op de site
5 december hardshock nu al zin in:D
gezellige pakjes(stamp)avond:P
 
komen er nog meer feestjes in de wrzv hal of is dat nu alweer voorbij :(
Las bij queendance in Zwolle iets over High energy Festival begin September..
Is daar al wat over bekend?
Ben benieuwd!
Jullie zijn echt super goed bezig!
liberator
had alles prima voor elkaar daaar
 
:respect:
4 september logisch dat daar te weinig kaarten van verkocht zijn...
check hoeveel feestjes deze dag!
zo'n lineup als Hard Definition moet gewoon in zwolle! xD
Wat een festival was hardshock zeg! Hulde!
Alles was prima:D
raw, freestyle, hardcore, harder dan hardcore... wanneer krijgen we een early/classics feestje?? :D