Partyflock
 
­ Nederland

Dance4Liberation 2024
Full Line-up Release

gepubliceerd door , op
Kris Kross Amsterdam, Frenna, Emma Heesters, DIØN, Gunz 4 Hire, Sub Zero Project en Rebelion. Dat zijn slechts een aantal van de headliners die op zondag 5 mei een fantastische show komen verzorgen tijdens Dance4Liberation Festival. Maak je klaar voor een onvergetelijke Bevrijdingsdag op de Wijthmenerplas in Zwolle met alles wat je op een groot festival mag verwachten: van mega podia en dikke vuurwerkshows tot een next-level chill-area en natuurlijk de allerbeste (live)acts van dit moment!
 
line-up

Ticketverkoop (pak die korting!)
Aanstaande zaterdag (20 januari 2024) start om 11:00 uur de Early Bird ticketverkoop voor Dance4Liberation. Early Bird tickets kosten slechts €22,75 (ex. Fee) en zijn zéér beperkt beschikbaar. Hoe eerder je je ticket(s) koopt, hoe goedkoper ze zijn, wacht dus niet te lang en pak die korting! Tickets zijn alléén verkrijgbaar op www.dance4liberation.nl.

Aftermovie 2023
Dance4Liberation is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk succes. Vanuit alle hoeken van het land verwelkomden we afgelopen jaar bijna 30.000 dance liefhebbers op de Wijthmenerplas in Zwolle om samen – en met alle leeftijden – de vrijheid te vieren. Check hier de speciale Aftermovie van 2023 en kom alvast lekker in de stemming: