Partyflock
 

Transmission

· Elysium foto's Facebook
Transmission
27 november 2023

GelreDome (binnen) op de kaart Site
Batavierenweg 25
Arnhem
Nederland🇳🇱
trance × 8

Tickets & prijzen Transmission

Voorverkoop 1:€ 84,-→ uitverkocht
Voorverkoop 2:€ 89,-→ uitverkocht
Voorverkoop 3:€ 94,-
VIP:€ 156,50
kluisje:€ 10,-
Alle bovenstaande groene prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 27500.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslag
Door Angels (l) (114).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig3718%
zeer goed7436%
goed5427%
ok2211%
voldoende94%
onvoldoende42%
slecht1
zeer slecht1
waardeloos1

40 waarderingen

Hunk'R
Lasershow hadden we meer van verwacht....
gebber
Geweldig genoten
Marcel_1969
t/m Markus Schulz was het goed, Above and Beyond draaide de boel helemaal dood. Guiseppe krikte de boel weer op, en kreeg er toen weer echt zin in. En toen kwamen de laatste 2 uur, geen woorden voor, ronduit slecht!!
Lindsey1987
Hele mooie show!! Was erg gezellig en laatste uurtje was toch ff heerlijk wat harder:)
Raimond en Esther
Te veel breaks, te lange tijd tussen de DJ’s. De filmpjes op YouTube van de feesten in het buitenland zijn veel beter. De enige DJ die een lekkere set draaide was Daxton. Wat Above en Vini aan het doen waren geen idee, slechte opbouw😢 het was gezellig maar muziek viel erg tegen😢
Marcell.
Heb me enorm vermaakt - De sfeer was geweldig en gelukkig was het ook niet uitverkocht: Dus voldoende dansplek. Puntje van kritiek is dat het decor 'ok' was - Voornamelijk een scherm. Verder kwam de lasershow pas rond 21:00 op gang, terwijl lasers echt de showsteler van Transmission zouden moeten zijn. Tijdens de Praag editie een aantal jaar geleden was er veel groter uitgepakt.
Jasper ®
Vini vici vind ik niets, die hadden ze beter als laatst kunnen doen ipv Marlo. Rest was echt top! Daxson, MS, GO 👌🏻
Had meer trance verwacht. Ambiance was zeer goed.
BassmaniaQ
Lang geleden dat ik naar een Trance feest geweest ben, ik vond het zeker wel tof, maar had iets meer verwacht. Show vond ik wel tof, bij sommige dj's vetter dan bij anderen. 30 euro parkeren is wel echt oplichting. Prima vermaakt, maar volgende keer pak ik ook het 30 euro kaartje 😄
Alexander
We waren er helaas ivm autopech wat later, maar werd super lekker gedraaid! sfeer was echt zoals van ouds op een trance festival, super sfeer. Hopelijk volgen er nog meerdere grote trance feesten!
Lange Darm
Wat een wereld feest, fantastische show, heerlijke mensen!
Naaaaaancyyy
Show viel erg tegen, setjes waren ook niet altijd logisch qua opbouw. Sfeer was wel goed
*Mystica*
Prima dag gehad met gezellige mensen, maar deze editie kon echt niet tippen aan Praag. Muziek was ok, laatste paar uurtjes werd het beter, maar of dat trance was? Voor mij een teken dat het voorlopig geen trancefeestje meer wordt
Mystical
Als om je heen iedereen staat te kletsen…, dan weet je dat er iets ernstig mis is met de muziek
LiLo1028
Top locatie! Alles wat ze in de Arena niet voor elkaar krijgen (en ik ben Amsterdammer) is in de Gelredome top geregeld, Entree, controle, toiletten, F&B en parkeren. Verademing. Show had ik meer van verwacht gezien de beelden van bijvoorbeeld Praag, dus leuk feestje maar € 74,50 waard? Mmmm, ik vind van niet.
;­p Qnallertjuh ;­p
Had er meer spektakel van verwacht
PUSSYTOPIA
Transmission in mijn woonplaats, hoe mooi is dat! Maar als ik eerlijk ben ga ik toch liever naar Praag. Het leek of er in Praag meer lasers waren. En ook miste ik de mooie aangeklede dansers die in Praag ook altijd zag. Gelredome was oké, geen lange wachttijden bij de toilets. En de muziek? Ik heb wel genoten.
NyLeZ
Goede locatie en hele fijne muziek, het einde was niet echt meer wat ik trance zou noemen maar zeker een van de betere feesten!
Johnno87
Leuk feestje. Geluid kon beter. Vini Vici en Marlo niet zo mijn ding. Daxson, Xijaro & Pitch en Giuseppe waren de toppers!
FunkyFool
Lichtshow was zeker wel gaaf en goed tijdsynchroon. Geluid was ook goed, ook verder achterin. Goede locatie. De sets waren helaas weinig (zweef) trance en eigenlijk te hard. Met daarintussen een set van A&B, die meer een eigen promoavond leek. Veni Vici en Marlo gewoon te hard. Miste toch wel de classics. Dus niet helemaal top. Misschien verkeerde verwachtigingen gehad.
**Ice**
Prima avond gehad, maar ook geen feest welke je nooit meer vergeet. Muzikaal matig, ik mis de sets waarbij het 1 vloeiend geheel is met duidelijke opbouw, dit was meer "hitjes knallen" . Ik ben normaal echt fan van Above&Beyond, maar kon Jono niet helemaal volgen hier 😅. Ook werd er héél veel gekletst, hup dansen! Ook nog even een minpunt voor de Wallet, na aanschaf pasje ( helaas contant) geld op laten zetten bij de ingang. Willen we drank bestellen staat er nul euro op 🤦‍♀️, foetsie geld. Verder: lekker gedanst, genoten vd lasers, én weer oude partyvriendjes gezien van vroeger! 🥰
Franky076
Wij kwamen binnen toen Xijaro & Pitch stonden te draaien, dat was wel een lekkere binnenkomer. Daarna Daxson en Markus Schulz dat waren voor mij de toppers van de avond. Ik weet niet waar Above & Beyond mee bezig was, maar man man man wat een k*'t set. Had niks met trance te maken. En de overgangen tussen de dj's duurde steeds veel te lang. De drukte viel mee en dat vond ik wel prettig. Sfeer was top, oud en jong door elkaar. Al met al prima vermaakt. Meegemaakt Transmisson, maar zeker geen 2e keer voor mij.
Pekkie
Ondanks dat het niet mijn muziek is wat ik al wist, prima vermaakt geweldige show, leuk publiek, alles top geregeld
enjoy-life
Goeden muziek en gezellige mensen.
Kippenhok
Ik vond de muziek erg tegenvallen maar verder heb ik mij prima vermaakt.
HardRich
Matig….
-=VanDalen=-
Ik had enorm hoge verwachtingen. Dan valt toch de muziek een beetje tegen, te weinig echte trance gehoord. Trance met een EDM sausje of af en toe een techno sausje. En dan de stage, ik dacht dit wordt de mooiste ooit want in Nederland gaan ze uitpakken. Ik heb ze wel eens mooier gezien. En dan de mooiste lasershow ter wereld? Ook daarvan dacht ik, die is wel eens beter geweest. En 30 euro voor parkeren, kom op ben je wel helemaal goed bij je fucking paasei. Leuk dagje gehad verder. Volgend jaar weer!
stardust (k)
Werd gek van de breaks en de lange pauzes tussen de dj’s
azgabber
dooie bedoeling, veel oud volk wat alleen maar stil staat om te kletsen alsof ze in de kroeg staan. muziek was ook slaapverwekkend. muziek werd pas leuk om 18:30. qua show ook meer van verwacht
*Alexander*
Prima dag gehad. Muziek kon wel echt beter. Veel stylen plots door elkaar. Aankondigingen van DJ’s duurde veels te lang. Had echt meer verwacht van de show (lasers, lampen enz); dit was niet “anders dan anders”. Superfijn dat het overdag was! Lag deze ouwe lul gewoon lekker op tijd in z’n mandje ;-)
Pluutooo b)
Show was mooi, muzikaal had ik veel meer échte zweeftrance verwacht. Ik vond het ook echt een enorm kippenhok...ik kom voor de muziek, ouwehoeren doe je in het café
justthijs
volume stond erg laag.
pulse2us
Voor mij geen Transmission meer...30 e om te parkeren 14 e voor een kluisje. In het begin was er nog wel echte trance dat later overging naar bekant hardcore....hoop hak op de tak muziek. Festival doet zijn naam niet eer aan..o, en wat een gelul dat je pas 1 dag van te voren je tickets krijgt,mijn vr kon niet mee omdat ze ziek was maar mooi niet dat ik mijn kaartje op tijd kon verkopen...80e door de goot!
JessyV
Genoten! Hopelijk volgend jaar weer
Dancing fool
Hebben we ook weer gehad🤨😄
Q-Rious¼ is seriously easy going b)
Lekker dagje!! :bounce: weer alles gegeven 🥳
Miss Draak
De lichtshow was geweldig, alleen de muziek kon echt beter. Af en toe toch echt wel het trancegevoel gemist
Patrickrwd
Voor een eerste keer met in een nieuw land hebben ze wel echt line up technisch en qua show iets meer uit mogen pakken. Verder wel een hele leuke avond gehad en super sfeer met top publiek. Hoop volgend jaar weer en dat ze de kritiekpuntjes aanpakken. Dit is namelijk een feest met veel potentie gezien het ook overdag is! Laatste uurtjes waren goed hoor maar mist toch ff een darren porter/gareth emery en 1 classic set van een nl dj zou zeker zijn voor de kvk
!! LAzERQicQ !!
Lekker feest, mag elk jaar terug komen! Topdag gehad!
Richard&Mira
Heerlijk feestje. Leuk publiek, goede muziek. Daxson en A&B de helden (voor mij dan).

Plattegrond Transmission

plattegrond Transmission
30 november 2023

Line-up Transmission

za 13:00 - 14:00:  🇨🇿 trance
za 14:00 - 15:15:  🇫🇮 trance
za 15:15 - 16:15:  🇳🇱 🇧🇪 trance
za 16:15 - 17:15:  🇬🇧 trance
za 17:15 - 18:30:  🇩🇪 🇺🇸 techno, trance
za 18:30 - 20:00:  🇬🇧 trance, house
za 20:00 - 21:00:  🇮🇹 trance
za 21:00 - 22:00:  · live 🇮🇱 trance, psy
za 22:00 - 23:00:  🇦🇺 house, techno, trance

Statistieken

304Partyflockbezoekers
65Partyflockgeïnteresseerd
850Appicbezoekers
4668Appicgeïnteresseerd
63 / 27·mannen / vrouwen
41.0Partyflockgemiddelde leeftijd
40.2Partyflockleeftijd mediaan
42.7Appicgemiddelde leeftijd
44.0Appicleeftijd mediaan
1·forumonderwerp
1·verslag
Rolph Markvoort: 80
·foto's
7·video's
4·albumfoto's
50·opmerkingen
40·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (203 stemmen)
For over a decade, we rocked Prague with our main event delivering ten sold-out editions of pure magic. But now the time has come to take things to the next level, to explore new horizons and let our passion soar to unimaginable heights.

Our quest has led us to the sacred ground, a place where the stars align, and the universe conspires to create something truly magical. After an epic search, we have found the perfect place to host our next masterpiece.

The Gelredome, this black box of epic proportions will be our cathedral of sound and lights where we will present our new show to the world. With a capacity of 30,000 people, it's the stuff of dreams, the place where legends are born, and memories are made.
→ lees meer

Forum

50 opmerkingen

Heel tof dit! En ook nog eens overdags (Y)
Deze kan van optie naar zeker :-)
Whoop, whoop. Van twee keer naar Praag afreizen, kunnen we dit keer gewoon op de scooter! Wat een cadeautje zo in eigen stad!
Tering vet! En dit keer lekker in Nederland. Wij zijn erbij!
Van 3 x in Praag naar een feestje in eigen land incl. gewonnen HOTEL <3 Wat een feest wordt dat :-D
Hey lieve mensen, ik ben even benieuwd: 30.000 man en 1 stage...: Worden de Transmission-feesten net zo vol gepropt als (bij de main) op ASOT? Of is hier meer ruimte om te bewegen en dansen etc.?
Thx
Uitspraak van Popper106 op maandag 7 augustus 2023 om 09:48:
Hey lieve mensen, ik ben even benieuwd: 30.000 man en 1 stage...: Worden de Transmission-feesten net zo vol gepropt als (bij de main) op ASOT? Of is hier meer ruimte om te bewegen en dansen etc.?
Thx


Het is maar één stage, en het Gelredome is natuurlijk groter dan de ASOT Main. Ook meer tribuneruimte uiteraard. Net als bij Qlimax zal er wel een maximaal capaciteit gelden he... Aantal keer in Gelredome geweest, merk wel als het sold out dat het best druk kan zijn, maar overall heb je genoeg bewegingsruimte (puur afgaande op eigen ervaringen).

Dit wordt echt vet. Mooie line-up en TM heeft altijd de beste visuals. 2x in Praag geweest, nu in eigen land, én overdag, dikke prima! Nu al zin in. :D
Factor B wil ik zien op die line up!!!!!
Na AMF tijdens ADE wordt de laatste naam bekend gemaakt, dan is dat waarschijnlijk of Vini Vici, of Armin als ik naar die lineup kijk.
Yess wij zijn erbij😀😀we hebben net de kaartjes gekocht. Wat een gelukje❤️❤️dat wij erbij mogen zijn.😎😎😎
Hoop op armin als headliner, maar zal vini vici wel worden. Hopelijk above & beyond dan als afsluiter.
Heeft iemand een idee of er busvervoer mogelijk is vanuit Eindhoven?

Het valt nog niet mee om de eventtravels van deze tijd te vinden.
Zin in dit feestje 🥳
Uitspraak van .Gillian. op dinsdag 12 september 2023 om 21:15:
Hoop op armin als headliner, maar zal vini vici wel worden. Hopelijk above & beyond dan als afsluiter.


Ik denk ook Vini Vici. Maar als ze het qua BPM gaan "opbouwen" dan zal A&B niet gaan afsluiten, of ze moeten met classics komen...
Uitspraak van -=VanDalen=- op donderdag 24 augustus 2023 om 21:58:
Factor B wil ik zien op die line up!!!!!


Daar zouden wij ook groot voorstander van zijn!
Hopelijk gewoon veel echte trance. Daar ontbreekt het nog wel eens aan bij Transmission.
Ben benieuwd waar ze 30.000 man laten, er moet een groot deel op de tribunes plaats nemen?
Daar heb je weinig beenruimte om te dansen.
Zal het rennen worden voor een arena plek voor de stage? 🤔
Enige idee hoe vaak daar al een dikke rave is georganiseerd? Mijn eerste was qlimax 2003 met 25000 man. Er is ruimte genoeg. Grote plateaus rondom het veld en de tribune kun je heerlijk zitten en de show bewonderen.
Uitspraak van -=VanDalen=- op zondag 15 oktober 2023 om 20:12:
Hopelijk gewoon veel echte trance. Daar ontbreekt het nog wel eens aan bij Transmission.


Wat voor muziek dan, EDM?
Vini vici en Bryan Kearney graag toevoegen 🙂
helaas vini vici toegevoegd... ik had liever een herhaling gezien van de B2B tussen KI/Ki en Armin na afgelopen vrijdag :-)
Voor bijna 90 e had armin wel een uurtje mogen draaien. Ben blij met above and beyond en markus. Cosmic gate of Gareth amary erbij was helemaal geweldig geweest.
Praag en Gdańsk geweest en nu Arnhem. Zin in. Tot gauw 💋
Van mij mag Marlo wel afsluiten:-) wat een vette set op Transmission 2023 Bangkok. Zit voor mij alles in
Meestal sluit TM af met psytrance. De enige die op de line-up staat die psy elementen in zijn/hun sets heeft is Vini Vici. Maar als Marlo een tech trance set gaat draaien, zou het ook zomaar Marlo kunnen worden. ASOT Main sloot-ie ook af dit jaar. We gaan het zien...
bijna 90 euro entree .........WTF.........sorry sla over.
Uitspraak van Your Only Cure :bier: op woensdag 13 september 2023 om 08:58:
Heeft iemand een idee of er busvervoer mogelijk is vanuit Eindhoven?

Het valt nog niet mee om de eventtravels van deze tijd te vinden.


We hebben net een verzoek ingediend op busjedelen.nl , even in de gaten houden komende dagen...
Wonen in de buurt. T valt niet eens mee om een fatsoenlijke taxi te vinden 😔
Super8 & Tab vervangt Cristina Novelli.
Iemand al time-table kunnen vinden?
Nog een weekje, heb er heel veel zin in! Ben heel benieuwd hoe ze dit stadion gaan ombouwen naar een rave hal :-)
Aftellen is begonnen :)
Iemand op zoek naar een kaartje? Ik kan niet gaan dus 2 over.
Uitspraak van Marcell. op donderdag 30 november 2023 om 17:42:
Is dit een officiele re-sell site, ja? Ik vertrouw het niet helemaal namelijk, ivm wat negativiteit rondom die site.


Wordt nu anders aardig wat gedumpt op ticketswap….
Uitspraak van BredaTechno op vrijdag 1 december 2023 om 00:48:
Wordt nu anders aardig wat gedumpt op ticketswap….


Goede les voor volgend jaar.. Iedereen zn kaartje vandaag pas ontvangen dus alle kaarten gaan tegelijk op Ticketswap (voor bodemprijzen dus). Aangezien eerder verkopen via TS geen optie was.. Volgend jaar lekker voor 40 euro ipv 90 dus haha..
Uitspraak van sosinos op vrijdag 1 december 2023 om 10:05:
Goede les voor volgend jaar.. Iedereen zn kaartje vandaag pas ontvangen dus alle kaarten gaan tegelijk op Ticketswap (voor bodemprijzen dus). Aangezien eerder verkopen via TS geen optie was.. Volgend jaar lekker voor 40 euro ipv 90 dus haha..


30….. damn. Idd. Ik heb 84 betaald 😀. Wilde niet meer gaan en verkopen maar dit is wel zonde van het geld..
Die 1e 4 dj's lijken me niks bijzonders. Op de 1e na, maar dat is me veel te vroeg. Ben ik net wakker Dus heel vroeg hoef ik er niet te zijn lijkt me. Wie kan me overtuigen van t tegendeel?
Uitspraak van BredaTechno op vrijdag 1 december 2023 om 16:46:
30….. damn. Idd. Ik heb 84 betaald 😀. Wilde niet meer gaan en verkopen maar dit is wel zonde van het geld..


Het viel mij ook al op dat er tot vandaag geen tickets op stonden op TS. Er was een reseller site van TM zelf. Daar kostten ze rond de 54
 
Op swap kosten de kaartjes nu €30 daarom. Een ding weet ik zeker, ik koop NOOIT meer dure kaarten in de voorverkoop. De nieuwe regel dat je je kaart een dag voor het evenement pas krijgt, zal de organisaties de kop kosten. Doorverkoop tegen gaan???? Graag, maar niet ten koste van iedereen !
Uitspraak van Danielle Bordello op vrijdag 1 december 2023 om 17:14:
Die 1e 4 dj's lijken me niks bijzonders. Op de 1e na, maar dat is me veel te vroeg. Ben ik net wakker Dus heel vroeg hoef ik er niet te zijn lijkt me. Wie kan me overtuigen van t tegendeel?


Gewoon gezellig :bier: drinken
my ticket is still on TS, for 12 Euro now..lol
But I think entry is closed anyway...
Stupid from the organisation to move from Prague to NL, the "Home of Trance"?! and to change to daytime, dutch people go to party at 11pm or later...

and why is the livestream behind a register-wall, dont know if ascend-visions.com is really safe, never heard of such a streaming site.. the link is to find at official? YouTube Transmission channel, maybe the reason is only because of the rights and YouTube...

so, spent 84 Euro for nothing and had a TV evening anyway with the Disney 100 Show on RTL germany :((
laatste aanpassing
Was super vet en alles goed geregeld
Uitspraak van actief op zaterdag 2 december 2023 om 10:52:
Op swap kosten de kaartjes nu €30 daarom. Een ding weet ik zeker, ik koop NOOIT meer dure kaarten in de voorverkoop. De nieuwe regel dat je je kaart een dag voor het evenement pas krijgt, zal de organisaties de kop kosten. Doorverkoop tegen gaan???? Graag, maar niet ten koste van iedereen !


Ja, dat heb je tegenwoordig ook met Decibel en zo... En inmiddels ben ik ook wel op een leeftijd dat ik wat rustiger aan doe qua feestjes, dus vaker last-minute beslis of ik een ticket haal, wat dus alleen maar qua prijs een voordeel is tov de voorverkoop. ;-)

Heb echt genoten zaterdag. Top locatie, alles goed geregeld, al leek het alsof er die 2x in Praag meer lasers waren dan hier. Jammer dat A&B laat op de TT stonden, qua tempo kakte het toen echt in na de mooie setjes van X&P, Daxson en Schulz. Maar was er al bang voor. Verder heel erg genoten van Vini Vici. Marlo had net als op het einde bij ASOT niet zo veel meer met echte trance te maken, maar aangezien ik wat ook meer van de hardere stijlen ben, vond ik dat ook niet super erg. :D
Ben erg benieuwd of TM uit de kosten komt met dit bezoekersaantal. Dat gezegd hebbende, ik vond het helemaal prima zo, genoeg plaats aan de zijkanten voor even wat rust/koelte, in het midden ook nog wel te doen.
We hebben ons prima vermaakt, toch was er wel een verschil met de 6 Praag edities waar we ook zijn geweest. Ik kan er niet meteen de vinger op leggen, want, als je van de achterzijde over de venue keek, was het allemaal echt heel dik.
Muzikaal prima, niet top voor ons. A&B stonden veel te laat in de line-up, alhoewel soms een lekkere sound, het tempo ging er finaal uit.
Vini Vici kan echt niet meer, na 7 jaar nog steeds nagenoeg hetzelfde, toch ook lekker kunnen dansen hierop.
Marlo wat rommelig vond ik, veel drops, dat zou je juist met techtrance niet verwachten. Vond hem bij ASOT beter.
Hoewel de oordoppen toch in moesten, was het geluid minder goed als in Praag. Dacht dat ze ook een ander merk soundsystems hebben ingezet in Gelredome.
Persoonlijk vermoed ik, dat TM niet meer terug komt in NL.

Veel geklaag over pratende mensen: de bekende Dutch Disease....praten..praten...praten...alleen in NL

Afijn, meer dan een prima avond gehad.
laatste aanpassing
Ja, Transmission gaat terug naar Praag, wat ik van de show zag bij Qlimax in de Gelredome 2 weken ervoor vond ik leuker, maar ik was er zelf bij en in het echt lijkt het altijd beter.
Ik kon vanwege werk niet naar Transmission gaan en ik vind het hotel te duur. Ik kom uit Duitsland en ga het liefst naar overnacht evenementen.

Niemand kocht mijn kaartje meer bij TS, helaas heb ik de prijs niet verlaagd en ben ik 85 euro kwijt.
laatste aanpassing