Partyflock
 

Nieuws

Grootste plannen worden werkelijkheid, want Kerst 2022 ga je dit jaar aftrappen en vieren met METZ in de Cruise Terminal! Tijdens Kerstavond van 21.00 tot 03.00 uur is deze bijzondere en historische locatie de meest prachtige plek om lekker een avond te komen dansen in maar liefst twee (!) area's.
Alle contracten zijn getekend en de nodige vluchten zijn geboekt. Het resultaat..? Een hele dikke line-up gevuld met enorm veel kwaliteit en talent. Het is nu daarom echt de tijd om Dagvlinder Festival definitief in je agenda te zetten voor zaterdag 8 oktober.
Lieve Vlinders
27 mei 2022
Pssst. daar zijn we weer… na een legendarische indoor editie, vorig jaar in oktober waar we veel te lang op moesten wachten, staan alle vlindertjes inmiddels weer te trappelen om zich te ontpoppen... de datum schreeuwen we alvast van de daken, want dat wij terug zijn met het dikste indoor festival van 010 en omstreken en mag iedereen weten: Dagvlinder Festival op 8 oktober 2022 in de onderzeebootloods, Rotterdam!
Vlindertuin, hét nieuwe outdoor evenement in Rotterdam. Dit festival is veel meer dan alleen een dance event. Voor iedereen is er wat te beleven bij het Sidelingepark.
Vlindertuin festival, staan voor duurzaamheid, kwaliteit, creativiteit en natuurlijk een nieuw soort beleving. Het draait niet alleen maar om de muziek, maar er wordt ook veel aandacht gestopt in andere kenmerken.
EINDELIJK! Na een afwezigheid van twee jaar van onze laatste echte grote editie van METZ, durven we dan eindelijk weer te dromen van een feest van formaat, samen met onze vertrouwde Metz'ers.
Joe joe, daar zijn we weer! Aller-eerst onze welgemeende excuses dat we een tijdje stil waren. Achter de schermen waren we druk bezig om te kijken hoe we alles in een goed vat konden gieten voor een nieuwe editie van ons festival en uiteraard het vinden van een gepaste datum. We hoeven jullie niet uit te leggen waar dit door kwam. Enfin, tijd om vooruit te kijken en tijd om te hunkeren naar de danspassen: zaterdag 13 november 2021 dan alsnog onze eerste versie van Kuipvrees: Winter Fest!
Morgen
26 februari 2020
Morgen liefhebbers! 'The talk of the town' is weer terug. gewoon keihard het leukste strandfeest van de regio, de start van het zomerseizoen 2020 met Morgen events bij Beachclub 7! Zetten jullie zaterdag 16 mei in de agenda want we kunnen maar beter goed beginnen en dat gaan we doen ook.
Lucky number 21, ja het is toch echt waar… 21 kaarsen op onze taart, we blazen ze uit op zaterdag 29 februari 2020 in De Doelen te Rotterdam. Magistraal en kolossaal, onze verjaring moet en zal groots gevierd gaan worden met een internationale en nationale programmering die nog aardig lang over de tong zal blijven rollen… maar er is meer.
Vlindertjes
3 februari 2020
Wij komen terug en dat is sneller dan verwacht. op zaterdag 11 april, heerlijk tijdens het begin van de lente, hebben wij een nieuwe indoor locatie gevonden in 010 voor een waanzinnige extra editie. een nieuwe locatie? Jazeker! Lekker hoor!

2 waarderingen

fashi0­nvicti­m
Was weer top inderdaad !!!
PROMOBOY
TOP!!!!!!

2 opmerkingen

Hebben jullie a.u.b. nog 2 kaarten voor de viersprong in 's-Gravenzande morgen?