Partyflock
 

Footclub

afbeelding Footclub
organisator
SiteSite footclub.nl
AdresNederland
PostadresPostbus 8160
3009 AD
Rotterdam
KvK24363278
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
832·feesten
3·in de toekomst
829·in het verleden
439·nieuwsberichten
1·fotoshoot
126·foto's
137·video's
578·winacties
17249·bezoekers
6901·unieke bezoekers
21Partyflockfans
895·albumfoto's
3·verslagen
2·opmerkingen
2·waarderingen
goed·stemresultaat (4974 stemmen)
Nieuws
Metz NYE Cruise
9 oktober 2019
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020, waarin Metz natuurlijk niet kan ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Na de knallende editie van maart is latin lovers weer terug op zaterdag 22 juni in de Winkel van Sinkel. Deze keer met Diaz & Bruno. De boys staan garant voor mega entertainment met een heerlijke sound. Leroy Styles, bekend van zijn heerlijke Afro sounds. Natuurlijk mag hij niet ontbreken tijdens deze editie. Andrew Mathers inmiddels een vaste naam binnen Latin Lovers!.Door zijn energieke sets en eigen sound mag hij natuurlijk niet ontbreken.
Iedereen de agenda's en de telefoons erbij pakken graag en een dikke vette rode cirkel om de datum van zondag 16 juni zetten.
Het aftellen is begonnen, de ski's gaan uit het vet, de snowboards worden in de wax gezet en de outfits al in de wintersport koffer. Maar vergeet ook zeker je partymood niet, want het Dutchweek Festival 2019 is bijna een feit!
Op zaterdag 9 maart staat Metz at the Rooftop bij velen in de agenda voor onze editie in Den Haag. Omdat de toiletten van Club Bink in verbouwing zijn en wij helaas niet tot een gewenste oplossing zijn gekomen met de pandeigenaar, hebben we snel geschakeld en een zeer bijzondere, unieke locatie gevonden om het event gewoon door te laten gaan in hartje Den Haag: Het Regeringsgebouw! 1
20 maal hoera voor Metz! 20 jaar? Jazeker. en met deze mijlpaal schaart 'The Real House Event' zich in het illustere rijtje van een van de meest succesvolle en langstlopende concepten van Nederland.
Metz at the Rooftop
28 januari 2019
Na het eerdere succes op de 5e verdieping van het Bink 36 gebouw, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.'The Real House Event' is op zaterdag 9 maart 2019 van 22.00 tot 03.00 uur terug 'at the Rooftop'.
In januari is de maand nogal saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Want op zaterdag 19 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met een editie in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth: Diaz & Bruno, Sam Blans, Andrew Mathers, Dominic Candela, Difesa, Gasparo, Jay Dinestic en MC Jonna!
Metz NYE Cruise
3 december 2018
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2018 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2019, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat maandag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het vijfde jaar achtereen op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Amsterdam we komen weer! Het langst lopende latinconcept van Nederland komt weer naar AIR Amsterdam en de datum die je mag vrijhouden is zaterdag 8 december 2018!
2 waarderingen
fashi0­nvicti­m
Was weer top inderdaad !!!
PROMOBOY
TOP!!!!!!

2 opmerkingen

Hebben jullie a.­u.­b.­ nog 2 kaarten voor de viersprong in 's-Gravenzande morgen?