Partyflock
 

Mascarada

afbeelding Mascarada
concept
Concept van .
PostadresPostbus 8160
Rotterdam
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Uitgaansagenda Mascarada

Laatste feest was op donderdag 31 december 2015: Mascarada, Cinéma, Rotterdam
Statistieken
28·feesten
28·in het verleden
20·nieuwsberichten
22·winacties
494·bezoekers
345·unieke bezoekers
9Partyflockfans
333Facebooklikes
44·albumfoto's
goed·stemresultaat (162 stemmen)
Nieuws
Donderdag 31 december staat het nieuwe jaar weer voor de deur. Uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier uitverkochte NYE edities op rij in Club Cinema Exclusive in Rotterdam is dit een groot succes gebleken! Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Club Cinema Exclusive & Footclub presenteren van 23.00 tot 05.00 uur: 'Mascarada NYE 2016'.
Wat te doen met NYE? Een groot feest of een indoor festival? Nee natuurlijk niet, gewoon gezellig in Club Cinéma te Rotterdam! Want op woensdag 31 december staat het nieuwe jaar voor deur en uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren!
Dinsdag 31 december staat het nieuwe jaar voor deur. Uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier uitverkochte NYE edities op rij in het Prinses Theater is het concept afgelopen jaar verhuisd naar Club Cinéma in Rotterdam en dit is een groot succes gebleken!
Op zaterdag 30 november staat er weer iets leuks in de agenda van party-minded Nederland: Mascarada is weer terug! In Beachclub Royal aan de kust van Hoek van Holland gaat dit gemaskerde feest weer een dik feest produceren! Muzikaal is het weer van hoog niveau met oa Benny Rodrigues en Roul and Doors!
Mascarada NYE in Cinema
16 november 2012
Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Footclub & Cinéma presenteren 'Rotterdam Mascarada NYE 2013'.
Na vele uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt op kerstavond HET gemaskerde feest van Nederland: Mascarada, voor het eerst naar het Patronaat in Haarlem. Kerstavond is traditiegetrouw een zeer druk bezochte uitgaansavond in Haarlem en zal dit jaar middels Mascarada van een flinke pot Glitter & Glamour worden voorzien. 1
Na drie uitverkochte Mascarada NYE edities op rij strijkt het beste gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer in Delfshaven, te Rotterdam. Mascarada en het Prinsestheater hebben bewezen de ultieme combinatie te zijn voor een unieke wisseling van het jaar. Dit jaar valt 31 december 2011 gunstig op de zaterdag en dat is alle reden voor weer een unieke editie! 1
Mascarada
9 maart 2011
Na drie uitverkochte Oud & Nieuw edities strijkt het populaire gemaskerde concept 'Mascarada' voor een extra editie neer in het Prinses Theater te Rotterdam. 1
Mascarada
28 december 2010
Mascarada keert weer terug naar Club Monza in Utrecht. Op zaterdag 22 januari 2011 komt dit unieke gemaskerde concept uit Rotterdam weer deze exclusieve locatie tussen de Utrechtse grachten op stelten zetten. Al eerder zorgde Mascarada voor top feesten in bijzondere locaties zoals het Prinsestheater, Winkel van Sinkel, op het strand bij Brunotti & View en zelfs in de Franse Alpen van Val Thorens. Sinds een jaar is Mascarada op speciale gelegenheden te gast in Club Monza en heerst er een hele vibe om het feest.
Na 2 uitverkochte NYE edities van Mascarada strijkt dit unieke gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer tijdens de nieuwsjaarsnacht in Delfshaven, te Rotterdam op 31 december. 2