Partyflock
 

Cinéma

op de kaart
afbeelding Cinéma
Opgevolgd door Oyster Club.
AdresRodezand 36
3011 RK
Rotterdam
Nederland

Informatie

Cinéma is elke donderdag t/m zaterdag geopend voor de beste feesten. Hiernaast is Cinéma ook te huur voor bedrijfsevenementen, presentaties
Boek een overnachting in of in de buurt van Cinéma via Booking.com.

Uitgaansagenda Cinéma

Laatste feest was op woensdag 8 november 2017: Wallen Woensdag × Dirty East Party
Elders
Laatste feest was op vrijdag 5 juni 2015: Cinéma in de Kuip 2015, De Kuip, Rotterdam
Statistieken
682·feesten
geen·in de toekomst
682·in het verleden
2·feesten elders
18·nieuwsberichten
2·video's
691·bezoekers · herkomst
314·unieke bezoekers
30Partyflockfans
18.7 KFacebooklikes
12·albumfoto's
goed·stemresultaat (102 stemmen)
Nieuws
Donderdag 31 december staat het nieuwe jaar weer voor de deur. Uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier uitverkochte NYE edities op rij in Club Cinema Exclusive in Rotterdam is dit een groot succes gebleken! Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Club Cinema Exclusive & Footclub presenteren van 23.00 tot 05.00 uur: 'Mascarada NYE 2016'.
Wat te doen met NYE? Een groot feest of een indoor festival? Nee natuurlijk niet, gewoon gezellig in Club Cinéma te Rotterdam! Want op woensdag 31 december staat het nieuwe jaar voor deur en uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren!
Ook op de volgende Chocolate Sunday XL editie gooien ze weer twee area's openen! Ze mixen de heerlijke Chocolate beats dan met de verleidelijke, sexy en swingende tonen van de rumba!
Frozen stands for making memories, crazyness, dance till the early morning, laughter, frozen toughts, wonderful life, love, happiness...Frozen stands for you!
Nog nooit eerder vertoond! Latijnse flavour gemixt met warme en sexy soul beats en dat allemaal op één avond! Yes, partypeople, Chocolate Sunday én Lovumba hebben de handen in één geslagen. Niet één, maar twee area's met de lekkerste beats van deze zomer. Klaar voor een echte topeditie?
Vrijdag 7 februari is Candy terug met een nieuwe nieuwe editie met maar liefst drie area's! Op 9 februari helpt Chocolate Sunday jou je valentijn te vinden. Ben jij er klaar voor om je nieuwe liefde in je armen te sluiten?
Dinsdag 31 december staat het nieuwe jaar voor deur. Uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam om dit te vieren! Na vier uitverkochte NYE edities op rij in het Prinses Theater is het concept afgelopen jaar verhuisd naar Club Cinéma in Rotterdam en dit is een groot succes gebleken!
Twee jaar! Yes, classy party peeps, Chocolate Sunday staat niet één, maar alweer twee jaar op de party-agenda bekend als het meest vrouwvriendelijk feest van Rotterdam. Ze zijn trots op het stijlvolle en mooie publiek. Dat laten ze niet zomaar voorbij gaan, ze vieren 8 december daarom graag samen met jullie het tweejarig jubileum met de classy anniversary edition.
Golden at Cinema
6 november 2013
Voor de tweede editie van Golden in Rotterdam heeft de organisatie een speciale gast uitgenodigd. Zo zal niemand minder dan de enige echte house koning van Nederland dj ROOG, in de populairste club van de stad, Cinéma, zijn gouden platen komen spinnen.
Vrijdag 20 september viert Marc MacRowland zijn verjaardag in Cinéma Rotterdam. Vorig jaar was dit feest een compleet gekkenhuis! Vandaar viert hij zijn verjaardag nogmaals in deze top locatie midden in het centrum van Rotterdam. 1