Partyflock
 
­ Nederland

Chocolate Sunday viert tweejarig bestaan in Cinéma

gepubliceerd door , op
Chocolate Sunday
21 november 2013
FeestChocolate Sunday · Classy White Edition
Datumzondag 8 december 2013
LocatieCinéma
Twee jaar! Yes, classy party peeps, Chocolate Sunday staat niet één, maar alweer twee jaar op de party-agenda bekend als het meest vrouwvriendelijk feest van Rotterdam. Ze zijn trots op het stijlvolle en mooie publiek. Dat laten ze niet zomaar voorbij gaan, ze vieren 8 december daarom graag samen met jullie het tweejarig jubileum met de classy anniversary edition. Met een line-up zoals deze er nog niet eerder heeft gestaan!

Jayh Jawson komt namelijk samen met jou deze verjaardag vieren! Dat wil je zeker niet missen. Jayh (zanger en producer) behaalt in 2005 zijn eerste grote succes met de hit 'Wat Wil Je Doen', die hij samen met Reverse produceert en gedeeltelijk inzingt voor The Partysquad. Na vele sterke nummers gezongen en geproduceerd te hebben, tekent hij in januari 2009 een platencontract bij Top Notch.
De videoclip die vervolgens bij 'Mijn baby' (genre: Zouk) wordt geschoten, wordt in drie maanden tijd meer dan een half miljoen keer bekeken op YouTube:



De lekkere celebration beats worden deze avond verzorgd door Superior, FLAVA, Jeremaine S. en Diamondspin. Hosted by MC Akash.

Haal je meest classy outfit uit de kast, poets je schoenen en be ready for this one!