Partyflock
 
­ Nederland

Mascarada NYE in Cinema

gepubliceerd door , op
Op maandag 31 december staat het nieuwe jaar voor deur! Uiteraard is ook Mascarada weer van de partij in Rotterdam. Na vier uitverkochte Mascarada NYE edities op rij in het Prinses Theater verhuist het succesconcept dit jaar naar Cinéma in Rotterdam! Een feest dat staat als een huis in een exclusieve locatie in hartje centrum van Rotterdam, de ultieme combinatie voor een unieke wisseling van het jaar! Footclub & Cinéma presenteren 'Rotterdam Mascarada NYE 2013'.

Mascarada is een gemaskerd bal en ieder jaar komen de gasten weer met de mooiste maskers! Ook dit jaar wordt natuurlijk veel van de Mascarada-liefhebbers verwacht! Voor de bezoekers die zelf geen masker meenemen ligt bij de entree natuurlijk een gratis masker klaar!

De dj's brengen een mix van classics in een nieuw jasje met de houseknallers van nu. Niemand minder dan international ster Funkerman is gestrikt om NYE dit jaar in Rotterdam te vieren! Daarnaast staat ook Franky Rizardo achter de decks. Deze twee toppers worden bijgestaan door Rotterdams' finest Marc MacRowland, Jasper Clash en Andy Callister. De avond wordt gehost door Me Like MC.

Proost op 31 december 2012 tijdens het twaalf-uur-moment met de gemaskerde bezoekers en de organisatie mee op een gelukkig nieuwjaar. Om 00:00 staan er voor iedereen bubbels klaar om het nieuwe jaar in te luiden.
Tijdens het feest is een garderobe aanwezig. Parkeren kan in de parkeervakken gelegen in de omgeving van Cinéma of in de in de buurt gelegen parkeergarages.

Early bird actie
De eerste 100 kaarten voor de vroege beslissers! Alleen online verkrijgbaar van 12 t/m 21 november voor maar 15 euro. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Voorverkoop
€25 verkrijgbaar online via koop tickets, www.footclub.nl en www.cinemarotterdam.nl. En bij alle Free Record Shops in Nederland.
More at the door!

Er zijn enkele viptafels beschikbaar tijdens deze avond. Geïnteresseerd? Stuur dan een email naar vip@footclub.nl of info@cinemarotterdam.nl voor meer informatie.