Partyflock
 
­ Nederland

Mascarada steekt vuurwerk af in het Prinsestheater

gepubliceerd door , op
Mascarada
8 november 2011
Na drie uitverkochte Mascarada NYE edities op rij strijkt het beste gemaskerde concept ook dit jaar gelukkig weer neer in Delfshaven, te Rotterdam. Mascarada en het Prinsestheater hebben bewezen de ultieme combinatie te zijn voor een unieke wisseling van het jaar. Dit jaar valt 31 december 2011 gunstig op de zaterdag en dat is alle reden voor weer een unieke editie! Dit jaar wordt extra groot uitgepakt met de line-up! Naast ROOG en Lucien Foort staan ook Chris Rox, Jasper Clash, Marc MacRowland en Mr. Metz op de programmering. Proost dus op zaterdag 31 december 2011 tijdens het twaalf-uur moment met de gemaskerde bezoekers mee op een gelukkig nieuwjaar. En om dit in stijl te vieren, heeft Mascarada precies om twaalf uur champagne voor iedereen klaar staan om het nieuwe jaar in te luiden!

De december maand is voor iedereen een groot feest en naast alle feestdagen is er één waar nu al iedereen naar uitkijkt. Om nog één keer te knallen dit jaar sluit Mascarada 2011 af en zorgt voor een spetterende start in 2012. Na het succes van vorig jaar, waarbij het feest dagen van te voren was uitverkocht, kon opnieuw een vervolg van de Oud & Nieuw editie van Mascarada niet uitblijven! Ook dit maal zal Mascarada boven alle verwachtingen de gemaskerde feestgangers het nieuwe jaar inluiden op de meest legendarische manier!

De unieke locatie, het Prinsestheater, zal omgetoverd worden tot een sjiek en sfeervol podium. Dé perfecte omgeving om spetterend het nieuwe jaar in te gaan. Vanaf 22.00 uur gaan de deuren voor jou open, de champagne flessen zullen hun kurk verliezen en de eerste house klanken zullen voor écht vuurwerk zorgen in het Prinsestheater in Delfshaven Rotterdam. Iedereen komt weer met een speciaal masker naar het Prinsestheater om dit nu al legendarische oud & nieuw feest uitbundig en vooral met veel klasse te vieren. Mocht je geen masker kunnen vinden? Geen probleem. Bij binnenkomst hebben ze ook een leuk masker voor jou klaarliggen.

Dit jaar is er alle reden om vroeg te komen en om het twaalf uur moment met Mascarada samen te vieren. 2012 wordt namelijk groter dan grootst gevierd met niemand minder dan DJ ROOG! Zijn set zal voor de échte liefhebbers al beginnen om 23.00 uur en de gevierde man zal het twaalf uur moment mee vieren vanuit de dj booth! Een zeer speciale en unieke set dus van ROOG, namelijk van 2011 t/m 2012! 
Echte Rotterdammer Lucien Foort heeft de organisatie van Mascarada al laten weten dat hij nu al staat te trappelen om met Oud en Nieuw in zijn eigen stad te draaien en ook nog eens in een locatie die hem zo geliefd is. Lucien is een echte entertainer en house liefhebber pur sang en zal zijn kennis van classics en de hedendaagse house muziek combineren tot echt vuurwerk! De Nachtburgemeester van Rotterdam, Chris Rox, komt ook met veel liefde het nieuwe jaar inluiden. Met zijn vaste residentie in Club Vie maakt hij iedere week de dansvloer los, zijn muziekkennis is ontoerijkend en speciaal voor Mascarada komt hij naar het Prinsestheater! Jasper Clash is een bekende en geliefd in het Prinsestheater. O.a. op Metz on Sunday heeft hij zijn plekje verdiend en vele fans volgen hem iedere week door heel Nederland. Na zijn 5uur solo in het Prinsestheater wist Mascarada het zeker: Clash hoort erbij! Maar ook om Marc MacRowland kan niemand meer heen. Na zijn tour door Thailand is Marc in Nederland door iedereen met open armen ontvangen in de clubs. Maar ook in de studio zwoegt Marc door en met succes. Zijn house cover van Europe - The Final Countdown wordt gereleased over de hele wereld door het label Spinnin' en beloofd nu al een hit te worden in elk land van onze wereldbol. Mr. Metz maakt voor meer dan 200% de line-up voor deze avond compleet en zal het gemaskerde publiek opzwepen tot ongekende hoogte!

Earlybird tickets
Voor alle vroege vogels die nu al weten dat ze Oud & Nieuw stijlvol in het Prinsestheater willen vieren, de Early Bird actie: de eerste 100 kaarten voor maar 20 euro. Deze actie is alleen geldig van 21 november t/m 28 november. De Early Birds zijn alleen te bestellen via www.footclub.nl Wees er snel bij, vorig jaar waren ze binnen een week uitverkocht!

Vip tafels
Echt in stijl Mascarada en het nieuwe jaar 2012 vieren? Er zullen deze avond een beperkt aantal VIP-tafels beschikbaar zijn. Voor meer info mail naar vip@footclub.nl.

1 opmerking

31 december 2010???? WTF :roflol: