Partyflock

Latin Lovers

Latin Lovers

organisator
Concept van Footclub.
SiteSite latinlovers.nl
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudtwitteryoutube
Genres
latin
Informatie
Latin Lovers, ook wel het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland genoemd. Tropische invloeden, zomerse stylen, kleurrijke decors en natuurlijk de beste en leukst artiesten met hun beroemde Latin sounds!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Latin Lovers
Latin Lovers · 13 year AnniversaryVilla ThaliaRotterdam
Cleyton Barros, D-Rashid, Difesa, Dominic Candela, Genairo Nvilla, Johnny 500, Massive MC, Patrick Brown, Stefan Vilijn
Statistieken


x
514·feesten
1·in de toekomst
513·in het verleden
247·nieuwsberichten
39·video's
381·winacties
9165·bezoekers
4921·unieke bezoekers
144Partyflockfans
11.1 KFacebooklikes
211·albumfoto's
goed·stemresultaat (2470 stemmen)
Nieuws
And off we go. Latin Lovers is weer in vuur & vlam en heeft er een nieuwe, dikke locatie bij. Deze club stond al langere tijd op het verlanglijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Club Rodenburg in Beesd! 1
Latin Lovers
26 juni 2018
And off we go. Latin Lovers is weer in vuur & vlam en heeft er een nieuwe, dikke locatie bij. Deze club stond al langere tijd op het verlanglijstje van het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland: Club Rodenburg in Beesd!
Latin Lovers
19 juni 2018
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse gecombineerd met de heetste urban: Latin Lovers keert dit seizoen tch nog terug naar het Bloemendaalse strand!
Latin Lovers
26 april 2018
Na de knallende editie in maart met Biggi & Elton Jonathan zijn we nu weer terug met een andere topper uit de urban scne: Johnny 500! Want op zaterdag 23 juni keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar de Winkel van Sinkel in Utrecht!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse & vrouwvriendelijke urban: Latin Lovers keert dit seizoen opnieuw terug naar het Bloemendaalse strand!
Latin Lovers
30 november 2017
Na het succes van de 12 years anniversary tour keert het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers terug naar Club Vie te Rotterdam!
Twaalf maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al 12 jaar!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers keert deze zomer voor de derde en tevens laatste keer dit seizoen terug naar het Bloemendaalse strand!
Na een zinderende zomerstart in april met Latin Lovers in Bloemendaal kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden op het Bloemendaalse strand!