Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers 19 januari in de Winkel van Sinkel!

anoniem gepubliceerd op
In januari is de maand nogal saai, grauw en koud maar dat maakt niet uit, want bij Latin Lovers schijnt altijd de zon! Want op zaterdag 19 januari viert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland het nieuwe jaar met een editie in de Winkel van Sinkel in Utrecht! Dit moet natuurlijk keihard gevierd worden dus komt er een extra dikke line-up tevoorschijn in de dj booth:



Winkel van Sinkel
Latin Lovers en de Winkel van Sinkel, een gouden combi. Na de viering van het 13 (!) jarige bestaan in oktober 2018 gaat Latin Lovers gewoon weer keihard door. Tropisch decor, zomerse latinhouse, deze locatie is op deze datum de enige plek in Nederland waar jij je thuis voelt zoals op een zomer vakantie. Dus dames, de cocktailjurkjes en hakjes mogen gewoon weer uit de kast deze avond!

Ladytickets
Latin Lovers houdt van de dames en andersom ook, daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70% ) zijn er Ladytickets verkrijgbaar voor maar 17,50 euro! 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch!

Presale
Earlybird kaarten kosten 10 euro ex fee en zijn online verkrijgbaar, maar let op: er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. Wanneer deze zijn uitverkocht gaan de regular tickets online, deze kosten 12,50 ex fee. Mochten er nog kaarten aan de deur beschikbaar zijn dan zullen deze 15 euro gaan kosten. Wij adviseren: kom dan wel op tijd !