Partyflock
 

Morgen

afbeelding Morgen
concept
Concept van .
SiteSite morgenevents.nl
E-mailinfo@morgenevents.nl
AdresRotterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Uitgaansagenda Morgen

Laatste feest was op zaterdag 27 februari 2021: Ultimate Seduction
Statistieken
23·feesten
23·in het verleden
8·nieuwsberichten
9·winacties
157·bezoekers
75·unieke bezoekers
38Partyflockfans
2.5 KFacebooklikes
1·albumfoto
1·waardering
goed·stemresultaat (57 stemmen)
Nieuws
Morgen
26 februari 2020
Morgen liefhebbers! 'The talk of the town' is weer terug. gewoon keihard het leukste strandfeest van de regio, de start van het zomerseizoen 2020 met Morgen events bij Beachclub 7! Zetten jullie zaterdag 16 mei in de agenda want we kunnen maar beter goed beginnen en dat gaan we doen ook.
Morgen
14 augustus 2018
Morgen komt nog één keer terug deze zomer en de datum kan massaal in de agenda worden geschreven: op zaterdag 15 september opnieuw een zonnige en zomerse editie aan de Zevenhuizerplas.
Morgen
25 juni 2018
Morgen is meer dan 'on fire' deze zomer en aangezien je het ijzer moet smeden als het vuur heet is, gaat dit zomerse intieme concept gewoon nog even door deze zomer! Op zaterdag 21 juli opnieuw een lekkere editie aan de Zevenhuizerplas.
Morgen
26 april 2018
Morgen is weer terug deze zomer! Op zaterdag 26 mei zal dit zomerse event aan de prachtige Zevenhuizerplas het seizoen openen met een speciale 'Stat of the Summer edition'. Eindelijk weer naar Beachclub 7, de hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen.
Morgen de zomer in
13 juni 2017
Morgen de zomer in! Wat een heerlijke start hebben we gehad bij de eerste editie van het leukste strandfeest van Rotterdam, Zevenhuizen en de regio eromheen.
Kijkt iedereen alweer uit naar de volgende Morgen? Op zondag 4 september zal dit zomerse zondagevent aan de Zevenhuizerplas het seizoen afsluiten met een speciale 'Closing Summer Edition'. Nog een keer naar Beachclub 57, genieten bij de Rottemeren aan de voet van Rotterdam en Zevenhuizen. Een ambiance met een intieme sfeer die we creëren op deze unieke plek aan het water met het zand tussen je tenen! Op deze manier is het altijd een goede Morgen!
Morgen gaat door! Na de succesvolle eerste editie van 2016 in juni bij Beachclub 57 in Zevenhuizen, gaat Morgen deze zomer gewoon door met nog een aantal edities! De eerstvolgende die in de planning kan worden gezet, is op zondag 17 juli. Aan de Zevenhuizerplas creëren ze dan opnieuw een heerlijke sfeer en ambiance die je alleen kunt navertellen als je erbij geweest bent...nu al zin in!
Morgen is terug! Na een succesvolle zomer vorig jaar bij location=20668] in Zevenhuizen is er weer de drang naar een warm vervolg. Deze hotspot op het eiland Lake 7 aan de Zevenhuizerplas is voor de komende zomer in 2016 weer de enige 'place to beach' voor het leukste event in de regio: Morgen! De eerste editie staat te trappelen van enthousiasme, namelijk op zondag 12 juni!

1 waardering

LibaniCeder
Top feestje.­ Goed geregeld.­