Partyflock
 
Nieuws · januari 2014
­ Nederland
Na het geweldige succes van vorig jaar brengt Club Liberty in Aalsmeer op zaterdag 15 februari, van 23:00 tot 05:00 uur, het ijzersterke hardcore- en hardstyleconcept 'Airquake' weer terug op haar dansvloer. Speciaal hiervoor zijn de beste DJ's van deze stroming uitgenodigd om hun snoeiharde beats te laten klinken. Ditmaal nemen Nosferatu, Endymion en Bassmodulators het roer in handen, samen met lokale helden Mind.Illusion en MNO. MC Nolz zorgt met zijn vlijmscherpe vocals dat het dak er af gaat.
Aanstaande zaterdag 1 februari om 12:00 start de kaartverkoop voor de tweede editie van Wasted Festival. Na een succesvolle primeur van dit festival in 2013 komt de organisatie in 2014 terug met een nieuwe editie. Op zaterdag 17 mei zal ditmaal evenemententerrein 'De Hoop', pak en beet 250 meter verwijderd van de locatie in 2013, in het teken staan van 'The Harder Styles'.
Met nog slechts twee dagen te gaan bereikt de buzz zijn hoogtepunt! Dirty Dutch: Back to the Original Core keert terug naar de Heineken Music Hall! Na het startschot in Las Vegas op oud en nieuw, wordt dit het tweede hoogtepunt in de reeks van het 'Back to the Original Core Anniversary Year'. In dit bericht alle laatste informatie omtrent het event.
Format pakt in maar pakt ook uit
donderdag 30 januari 2014
Formats verhuisdozen staan klaar, de voorlopig laatste editie in AIR van de techno-avond is in zicht. Dus genoeg reden om flink uit te pakken met een ijzersterke Nederlandse all star line-up. Voor vrijdag 7 februari haalt host Juan Sanchez de zogeheten krenten uit de techno-pap.
Bibelot in Dordrecht is the place to be wanneer je het hebt over een poppodium waar alles aanwezig is om een feest compleet te maken. Denk aan het geluid, licht, podium en een vette zaal! Aan jullie de eer om voor het eerst Bibelot te betreden tijdens een harder dance event, ofwel snoeiharde freestyle, hardstyle en raw hardstyle! Beetje Titan, Waverider, Krumbler, Artworkx, Pat B en Francois erbij en het feest is compleet!
Al ruim twintig jaar is Underground House Movement een begrip in de hardere stijlen in zowel Nederland, België als Duitsland. Op vrijdag 2 mei tijdens de start van een lang weekend en het einde van de meivakantie 2014 zal UHM het concept Basic Movements in een nieuw verfrissend jasje presenteren. Een Freestyle Xperience zoals nog niet eerder vertoond in de grens regio! Van house tot oldschool en van happy hardcore tot hardstyle.
De tiende jubileumeditie van dancefestival Emporium staat weer in het teken van het Romeinse Rijk. Emporium werd in 2005 voor het eerst gehouden ter ere van het 2000-jarig bestaan van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Het thema was het Romeinse Rijk zoals Nijmegen glorieerde als Noviomagus. De tiende jubileumeditie op 31 mei 2014 staat weer in het teken van de oprichters van Emporium, het Romeinse Rijk. De pracht en praal van de mooie paleizen, het Colosseum, en de decadentie uit die periode zullen 31 mei herrijzen op festivalterrein De Berendonck
Distraction · Happy Hard Easter
dinsdag 28 januari 2014
Op 19 april komen Eclipse en Core ConneXion met een speciaal hardstyle paas-evenement in Club Eclipse, geheel in de traditie van de fantastische hardstyle events die al eerder hebben plaats gevonden op deze locatie. Wie kent ze niet Scantraxx, A2 Record en de dikke label nights?
Zaterdag 26 april 2014 is het zover: de eerste Koningsdag in Nederland! Dat wordt weer je oranje kleding uit de kast trekken en zo gek mogelijk naar feesten gaan. Kortom één groot feest! Overal in Nederland zijn dikke party's waaronder in Leeuwarden.
Supersized Kingsday festival 2014
zaterdag 25 januari 2014
In 2014 vieren we voor het eerst de verjaardag van onze Koning en vanzelfsprekend laat Supersized deze eerste Kingsday niet onopgemerkt voorbij gaan; bereid jezelf maar voor op het grootste & gezelligste harde stijlen Kingsday evenement van Nederland!
Op zaterdag 8 maart gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland 'On Tour' naar de gezelligste discotheek van Ouddorp, namelijk De Kreek! De Latin Lovers karavaan zal de gehele locatie van top tot teen aankleden in de zomerse en tropische stijl van het concept met natuurlijk de beste deejays: Gregor Salto, Jasper Clash, Marlldexx, Bryan Dalton en MC Jollygood!
Het was 30 maart 2013, twintig jaar na de allereerste Eden rave ooit werden de Guides to Eden van de eerste editie herenigd in een uitverkochte Central Studios tijdens Eden Rave - The Reunion. Dat deze reünie naar veel meer smaakte, werd meteen duidelijk. Op zaterdag 5 april krijgt de succesvolle comeback van vorig jaar dan ook een vervolg. Dit keer zullen de Guides to Eden zelfs aangevuld worden met nog meer helden van het eerste uur! En net als afgelopen jaar wordt Area 2 weer het domein van de enige echte Oldschool Gangsters.
Dat Nederland toe is aan een nieuw concept, is wel te merken aan de kaartverkoop. Vanuit alle hoeken van Nederland worden in grote getale kaarten gekocht voor het eerste evenement van Fascination van dit jaar. Wil je er ook bij zijn en heb je nog geen kaartje? Begin dan je nieuwjaar goed en profiteer nu van een hele speciale actie!
Calvin Harris werkt samen met Will Smith en Jay-Z voor HBO aan 'Higher', een komedieserie met afleveringen van een half uur. De serie wordt geschreven door Irvine Welsh (de auteur van Trainspotting red.) en gaat over de wereld van EDM. Harris is als songwriter, producer en dj met prijzen op zak als een Ivor Novello award en een Grammy een grote bron van informatie.
Op De Valrave schudt met een bijzondere avond op zaterdag 22 maart alle ravers wakker. Deze nacht staat volledig in het teken van de legendarische serie Game of Thrones en hierbij pakt de organisatie ook uit met een extra lange set van een heel bijzonder duo: Pleasurekraft.
Op zaterdag 25 januari 2014 zal de Parochiezaal zich opmaken voor de komst van de vierde editie van Rebellious. Na een succesvolle eerste editie in de Parochiezaal te De Klinge, met namen als E-Force en Jack of Sound, zal er ook deze editie weer plaats zijn voor gevestigde namen en opkomende talenten.
De line-up van Qapital is bekend
dinsdag 21 januari 2014
De line-up van Qapital is bekend! Bekijk de website & line-up van Qapital 2014
Entrance & VIP tickets zijn nog verkrijgbaar.
Het is een feest waar veel mensen naar uitkijken en dat is niet voor niks. Op zaterdag 29 maart opent de leukste locatie van Rotterdam haar deuren voor een nachtje onvervalste house classics. 010 Classics staat al jaren bekend als het gezelligste oldschool feest van Nederland en zowel de artiesten als het publiek kijken uit naar deze nacht op de tiende verdieping van de Maassilo. Bij deze maakt RAAK! Events de line-up bekend en die is weer om te smullen!
Na de succesvolle eerste editie in 2013 krijgt dit sensationele dance-evenement op zaterdag 15 februari zijn vervolg. Manege De De Molenheide te Schijndel wordt dan omgetoverd tot een waar dance-paradijs. Shermanology, Mightyfools, The The Darkraver, Yellow Claw, FeestDJRuud, Willie Wartaal, Ben Bastion en T24 zullen van Crazy Town een gekkenhuis maken dat feestbeesten zich nog lang zullen heugen. Tickets voor dit bijzondere evenement kosten slechts €15.
Het Amsterdamse kwaliteitslabel Field Records bestaat vijf jaar en viert dit op gepaste wijze middels een drieluik evenementen op verschillende locaties in Amsterdam. Zaterdag 8 februari is de laatste editie van een trilogie die talent als Portable, Anthony Parasole, Locked Groove, Newworldaquarium, ESHU en SYS naar Amsterdam bracht.
Voor het achtste achtereenvolgende jaar is de export van Nederlandse muziek gestegen. De groei van de exportwaarde van Nederlandse populaire muziek is 31% ten opzichte van 2011 en een verdubbeling ten opzichte van 2009. Op het gebied van dance blijft Nederland tot de absolute top behoren.
Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent de hoogste tijd voor vers Lakedance 2014 nieuws, want dat is er voldoende! De data zijn nog enige tijd geheim gehouden maar vol trots presenteert Lakedance wederom twee edities in 2014, namelijk op zaterdag 7 juni en zaterdag 9 augustus 2014 staat Aquabest in het teken van; Life's a Beach! Daarnaast lees je hier de goede voornemens van Lakedance, info over de speciale SLAM! presale week en de daarbij horende reis naar Thailand die te winnen valt gedurende deze actieweek.
Het begon allemaal met het 'Allermooiste Feestje' waarmee Yellow Claw een statement heeft gezet. Na een geweldige tour door Amerika en releases zoals 'The Last Night Ever' kwamen ze onlangs met de mega hit 'Shotgun'. Na al deze successen en fantastische mixtapes is het tijd om dit te vieren en zullen ze speciaal hiervoor terug keren naar de Hollywood Music Hall op vrijdag 31 januari 2014. Dit zal een onvergetelijke avond worden vol verrassingen en één daarvan zal zijn dat er een originele Yellow Claw scooter wordt weg gegeven.
Vrijdag 24 januari 2014 viert DJ OCD zijn birthday voor één keer met een spetterend Houseclassics feest in Podium Dolhuis te Dordrecht! Met een vette line-up, lekkere muziek en een unieke sfeer in de gezelligste locatie van Dordrecht belooft dit een speciale en heel gezellige avond en nacht te worden. Aangezien het een speciale birthday wordt is de entree geheel gratis!
Zaterdag 25 januari 2014 keer het evenement 'Roosendaal gaat los!' weer terug in Roosendaal. Dit dancefeest werd meerdere malen in de Erato gehouden en trok honderden bezoekers. In 2009 was de laatste editie en bijna vijf jaar later vond de organisatie het weer tijd om dit succesvolle concept weer uit de kast te halen.
Herr Zimmerman begint het nieuwe party jaar gelijk met een ongelooflijke techno-knaller! Want niemand minder dan één van de grootste techno-producers ter wereld, de Italiaan AnGy KoRe, komt op zaterdag 25 januari voor het eerst naar Rotterdam!
Toxic Inside's Birthday Bash
vrijdag 17 januari 2014
Boxmeer is een rustig plaatsje aan de Oude Maas met een rijke geschiedenis waar normen en waarden nog gelden en kinderen nog op straat kunnen spelen! Boxmeer heeft een historie die teruggaat tot in de Romeinse tijd. Het restant van het kasteel van Boxmeer is een echte toeristentrekpleister en heeft de kenmerken van een rustiek plaatsje. Het is heerlijk, rustig wonen in Boxmeer. Nou, daar gaat verandering in komen!
Na twee uitverkochte edities in het geliefde Koelhuis, waarin de muzikale invulling gericht was op ondergrondse house, haalt Pathfinder dit keer een internationale technogrootheid naar Zutphen. Op zaterdag 1 februari keert niemand minder dan DVS1 terug naar de Hanzestad, één van 's werelds meest begeerde technoartiesten van dit moment.
XXlerator Outdoor line-up lap #2
donderdag 16 januari 2014
Vorige week presenteerde XXlerator al de eerste ronde met artiesten voor XXlerator Outdoor. Op 10 mei beleef je op Recreatieterrein Bussloo onder andere optredens van B-Freqz live, Brennan Heart en Korsakoff & Re-Style. De eerste ronde betekende gelijk een baanrecord, met enthousiaste reacties. De tweede ronde van de line-up release is zojuist van start gegaan, en belooft nog een tikkie sneller te gaan! De laatste ronde, lap #3, volgt volgende week. Check hier lap 2 van de XXlerator Outdoor line-up.
Op zaterdag 25 januari is het alweer de achtste editie van The Privileged in Amsterdam. Deze editie is voor het laatst in de Little Buddha Amsterdam, hierna zal het concept worden voort gezet in een andere locatie in de hoofdstad.
Vrijdag 9 mei komt clubnacht History Of House voor het eerst naar de Melkweg. Voor deze editie zijn maar liefst twee legendarische Nederlandse house-dj's uitgenodigd, namelijk Marcello en 100% Isis. Eerder vond de clubnacht al vier keer plaats in het Utrechtse poppodium Tivoli, waar de History Of House nachten een enorm succes zijn.
Paradox in USC de Boelelaan
dinsdag 14 januari 2014
Paradox, beter bekend als de tweede zaal van Pandemonium, wordt nu ook een op zichzelf staand evenement. Deze editie van Paradox vindt plaats in de sporthallen van USC De Boelelaan. Deze legendarische locatie wordt in december 2014 afgebroken. Cyndium heeft voor elkaar gekregen dat deze geweldige locatie nog eenmaal fungeert als ultieme danstempel.
Lucky number 7 voor Bla Bla
dinsdag 14 januari 2014
Trots als een beer met zeven l#llen is Bla Bla om op zaterdag 25 januari alweer het zevende levensjaar van de Bla Bla clubconcepten te vieren. Speciaal voor 'Lucky Number Seven' zijn er twee 'all nighter' B2B sessies uit de hoge hoed van geestelijk vader Daniel Sanchez getoverd: Matt Tolfrey & Ryan Crosson in de grote zaal en Dirty Bastards in de kleine zaal van Studio 80.
15 Februari zal The Sand weer op zijn splinternieuwe grondvesten schudden, dan is het na een extra special edition in 't Haarlemse Patronaat namelijk weer tijd voor een èchte onvervalste Hardclassics. Onder andere Daniele Mondello, Zatox, Luna, The Prophet, Alpha² en Thera & Geck-o zullen het Amsterdamse voegwerk aan een grondige inspectie onderwerpen.
Begin februari vindt de eerste editie van Bright in het nieuwe jaar plaats. Bright bracht tot nu toe al een indrukwekkende lijst aan gevestigde namen naar Utrecht, zoals Paul Woolford, Dusky, Bondax, George Fitzgerald, Gerd en vele anderen. Voor deze twaalfde editie heeft Bright met de Engelse producer New York Transit Authority én het Nederlandse multitalent Elias Mazian weer een dijk van een line-up samengesteld.
Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren. Deze week staat volledig in het teken van de Mainstage. De Mainstage is naast een echte eyecatcher ook het kloppende hart van het festival waarbij verschillende stijlen elkaar kruisen. Met een fenomenale line-up die je niet snel op een ander hardcore festival zal tegen komen biedt deze area jou 100% hardcore. Check hier de exclusieve line-up van de Mainstage van Hardshock Festival.
Op zaterdag 15 maart bezoekt Pussy lounge met The Royal Resident Rumble de Matrixx in Nijmegen. Tijdens deze speciale intieme editie van het enige echte Freestyle Circus, is de Matrixx het toneel voor de residents, het sexy entertainment en de gekte & gezelligheid die bij dit concept horen! Deze keer zullen louter residenten Ruthless, The Darkraver, Mental Theo en Paul Elstak achter de decks kruipen om alle hardere stijlen de revue te laten passeren. Francois zal met een openingsset het publiek opwarmen.
Na het succes van 2013 kon een nieuwe datum natuurlijk niet uitblijven. Na een drukke zomer waarin hij op alle grote festivals in binnen- en buitenland heeft gedraaid is de nummer 1 hardcore DJ van de wereld op 25 januari 2014 weer terug in Amstelveen: Angerfist!
Ook in 2014 is PT Events weer bereid een flink aantal super vette evenementen voor je te organiseren. Zaterdag 1 februari staat de succesformule na lange tijd weer in Factory 010 gepland. De ideale locatie om samen met het Engelse 'The Gallery' een sfeervol en intieme clubnacht te organiseren.
It's that time again! Vrijdag 31 januari is het tijd voor de eerste editie van Soixante Neuf in 2014. Omdat het de eerste editie van het jaar is, moet het uiteraard extra speciaal worden. Niemand minder dan team Encore (WaxFiend & Prime) is dan ook de headliner voor deze Soixante Neuf editie.
Het is ongekend warm in Nederland deze maand. Dus wat organisator Matrixx betreft kunnen op zaterdag 18 januari de bikini's en zwembroeken weer uit de mottenballen voor een zomerse Exxellent Brasil met een überdikke line-up: Shermanology, Alvaro, Sick Individuals, MOTi, Indyana en MC Marboo.
Het is januari en de feestdagen zijn weer voorbij. De mensen zijn nog niet echt met de zomer bezig, maar hij is nabij! Voordat je het weet begint het strandseizoen weer en dat wordt traditioneel afgetrapt in Beachclub Vroeger aan het Bloemendaalse strand! De opening van Vroeger is een begrip geworden in Nederland en elk jaar is het de garantie voor een afgeladen feest waar de trend voor het lange strandseizoen wordt gezet!
Het nieuwe jaar begint traditiegetrouw met het hardste feest! Over een paar dagen is het namelijk 18 januari en dat betekent voor menig hardcoreliefhebber maar één ding: Beuken als een Bertus op Beter kom je Niet!
Members of Hardstyle line-up
woensdag 8 januari 2014
Zaterdag 8 februari organiseert EYE4Dance Members of Hardstyle, een geheel nieuw concept in Studio76, een nieuwe party locatie in Etten-Leur. Be a member of hardstyle en laat je meeslepen in een vette avond met de best geselecteerde artiesten en de hardste beats!
Dancefair 2014 is coming
dinsdag 7 januari 2014
Dancefair, hét evenement voor 5.000 DJ's, producers en ondernemers in de elektronische muziek, maakt zich op voor de derde editie op 15 en 16 februari in Jaarbeurs in Utrecht. Met meer dan 200 seminars, workshops, panels een beursvloer en een gear superstore op het programma, is Dancefair het grootste educatieve evenement in de hedendaagse elektronische muziekscene.
Dat je in de dance rijk en invloedrijk kunt worden, mag allang geen geheim meer zijn. En dat blijkt nu ook uit de '30 under 30' lijst die Forbes ieder jaar samenstelt in allerlei categorieën. Muziek is er daar eentje van en in deze lijst vinden we dit jaar Calvin Harris, Zedd en Avicii.
Na alle hectiek rond kerst en oud en nieuw is het tijd om eens lekker te relaxen onder het genot van heerlijk melodieuze muziek. Aanstaande zaterdag kun jij hiervoor terecht bij de allereerste editie van Peter Woodz and Friends in Eindelijk Weer in Almere. Check hier de line-up en timetable voor zaterdag, dan zie je meteen dat je goed zit als je 11 januari naar Eindelijk Weer komt!
Zaterdag 1 februari 2014 zal de gekte van Crazy Sexy Cool zich mengen met de jaarlijkse ongein die carnaval met zich meebrengt. Een groots opgezette versie in de Maassilo Rotterdam met een ongekende line-up, speciale acts en de bijbehorende carnaval madness. Dit mag je niet missen!
De vierde editie van Pissing In The Wind is bevestigd voor vrijdag 24 januari. Met deze keer als headliners de producer Palms Trax en de Belgische band Float Fall. Daarnaast zullen onder andere Falco Benz, DJ St. Paul en Konduku hun kunsten vertonen.
Bekijk nu de Q-dance 2013 Year Movie
donderdag 2 januari 2014
We hebben weer een fantastisch Q-dance jaar achter de rug. Een spannend jaar waarin ze volop nieuwe muziek, nieuwe gebieden en nieuw talent ontdekten. Ook de bekende concepten, zoals Defqon.1 en Qlimax, bezorgden ons wederom magische momenten. Bedankt dat je er weer bij was in 2013.
Q-dance hoopt op een fantastisch 2014 samen!
31 januari 2014
Snoeiharde beats tijdens Air Quake in club Liberty Aalsmeer
Wasted Festival 2014 presenteert line-up
Dirty Dutch - Back to the Original Core
30 januari 2014
Format pakt in maar pakt ook uit
Glowing Hard met hardstyle in Bibelot Dordrecht op 15 maart
29 januari 2014
Basic Movements · The Freestyle Xperience
28 januari 2014
Tiende editie Emporium in teken van het Romeinse Rijk
Distraction · Happy Hard Easter
25 januari 2014
Kaartverkoop Kings of Techno Leeuwarden van start
Supersized Kingsday festival 2014
24 januari 2014
Latin Lovers gaat on Tour naar Ouddorp
Eden Rave · The Reunion line-up release
Fascination superdeal en aankondiging tropical edition
23 januari 2014
HBO ontwikkelt komedieserie over EDM scene
22 januari 2014
Op De Valrave heer en meester in Westerunie met Games of Thrones nacht
Hard2Beat Events komt met nieuwe editie Rebellious
21 januari 2014
De line-up van Qapital is bekend
010 Classics 29 maart in Factory 010, omdat het de basis is
Programma sensationeel dance evenement Crazy Town compleet
Laatste editie Field Sessions 8 februari in Chicago Social Club
20 januari 2014
Nederlandse dance-grootheden laten muziekexport stijgen
Lakedance 2014 data & SLAM!FM presale week
Yellow Claw in de Hollywood Music Hall
Dordrecht loves Houseclassics · OCD Birthday Edition
18 januari 2014
Organisatie 'Roosendaal gaat los!' doneert geld voor operatie stadsgenoot
17 januari 2014
Herr Zimmerman's Film Festival Party
Toxic Inside's Birthday Bash
16 januari 2014
Pathfinder terug naar techno, DVS1 terug in Zutphen
XXlerator Outdoor line-up lap #2
14 januari 2014
The Privileged laatste keer in Little Buddha
History of House voor het eerst naar de Melkweg
Paradox in USC de Boelelaan
Lucky number 7 voor Bla Bla
Aftermovie Hardclassics Friday the 13th
13 januari 2014
Bright met New York Transit Authority & Elias Mazian in Ekko
Hardshock Festival line-up release mainstage
Pussy lounge · The Royal Resident Rumble
11 januari 2014
P60 presents an evening with Angerfist
10 januari 2014
Grotesque nodigt The Gallery uit voor Factory010
Soixante Neuf eind januari weer in Effenaar Eindhoven
9 januari 2014
Zomerse Exxellent Brasil in warme wintermaand
2014 The official grand opening van Beachclub Vroeger op 16 maart
BKJN vs Partyraiser 4 final info & ticket alert
8 januari 2014
Members of Hardstyle line-up
7 januari 2014
Dancefair 2014 is coming
6 januari 2014
EDM door Calvin Harris, Zedd en Avicii vertegenwoordigd in '30 under 30' lijst van Forbes
Zaterdag wordt heerlijk genieten bij Peter Woodz and Friends
Crazy Sexy Cool komt met een knotsgekke Carnival editie
2 januari 2014
Pissing In The Wind met vierde editie in EKKO
Bekijk nu de Q-dance 2013 Year Movie