Partyflock
 
­ Nederland

NGHTDVSN in Roest Warehouse

gepubliceerd door , op
NGHTDVSN
27 januari 2014
Op zaterdag 15 februari zal NGHTDVSN herenigd worden met hun geliefde loods bij Amsterdam Roest. Deze geweldige locatie is onbetwist een van Amsterdams meest sfeervolle loodsen met een waanzinnig rauw en industrieel gevoel. Met een allstar line-up van gevestigde namen uit de industrie zoals Max Cooper Live, Gabriel Ananda Live, Egbert Live, John Tejada Live, Isolée Live, Ripperton, Terry Toner, Ici Sans Merci, Milan Meyberg & Some Chemistry beloofd deze nacht, een nacht te worden waar de elektronische muziek liefhebber bij moet zijn.

De actie zal verspreid worden over de twee zalen van de Roest loods. Een ware underground locatie voor underground muziek. Om een beter beeld te krijgen van de ruimte check de locatie bij dag en de locatie bij nacht.

Max Cooper is geen vreemdeling voor NGHTDVSN. Hij staat bekend om zijn melodieuze elektronica en is een favoriet voor de fans. Met zijn aankomende album 'Human' is hij de perfecte headliner voor dit evenement, dus verwacht vers materiaal van de man zelf. De 2e headliner van de avond is niemand minder dan de in Duitsland gevestigde Gabriel Ananda. Tijdens de laatste ADE brak hij de tent af met een van de beste live sets van die week. Ook lokale held Egbert zal zich bij de line-up voegen. Hij staat bekend om een wat stevigere sounds maar zal het tempo wat omlaag schroeven om zijn meer melodieuzere kant te laten horen. Met zijn laatste album genaamd "Warm" heeft hij bewezen dat hij ook de meer subtiele en emotionele kant van de elektronische muziek meester is. De laatste internationale act in de hoofdzaal is Isolée. Deze welbekende producer is de perfecte aanvulling op de avond met hits zoals Beau Mot Plage en Allowance achter zijn naam. Zaal 2 zal het domein zijn van John Tejada Live en Ripperton aangevuld met lokale helden Terry Toner, Some Chemistry, Milan Meyberg en Ici Sans Merci.

Line-up


Tickets
Earlybird €19 ex. transactiekosten
Regular €25 ex. transactiekosten
koop tickets