Partyflock
 

Amsterdam Roest

op de kaart
afbeelding Amsterdam Roest
AdresJacob Bontiusplaats 1
1018PL
Amsterdam
Nederland
SiteSite amsterdamroest.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Informatie
Amsterdam Roest is een stadsoase. Een creatieve vrijplaats, een experiment dat openstaat voor originele ideeën. Roest is minimalistisch, maar wel warm. Roest nodigt je uit om zelf bij te dragen. Pretenties worden overboord gegooid, maar Roest verliest kwaliteit nooit uit het oog. Roest is elke dag anders, maar maakt verwachtingen waar. Je kunt er ontspannen, dansen, scheppen, genieten en je laten inspireren door kunst, film en theater. Roest is er voor iedereen.
Roest is een nieuwe liefde.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Amsterdam Roest via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Amsterdam Roest
Laatste feest was op vrijdag 21 december 2018: Disco Damsco Roest Niet
Elders
Statistieken


x
140·feesten
geen·in de toekomst
140·in het verleden
2·feesten elders
23·nieuwsberichten
5·video's
2075·kliks
1340·bezoekers · herkomst
923·unieke bezoekers
169Partyflockfans
57.8 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (213 stemmen)
Nieuws
Het Grote Dorpsfeest
2 december 2015
Amsterdam Roest, een klein dorpje dat dapper weerstand biedt tegen de overheersende vertrutting van Amsterdam. Na weer een jaar strijden voor autonomie is het tijd om samen met alle dorpelingen en aanverwanten eens goed te feesten. Het is dan ook tijd voor Het Grote Dorpsfeest van Amsterdam Roest!
Op 17 oktober is er tijdens ADE naast alle elektronische muziek ook een vreemde eend in de bijt: Klassiek in de Loods. De loods van Amsterdam Roest zal worden ingericht als lig-concertzaal om de bezoeker in een zo relaxt mogelijke setting te laten genieten van klassieke muziek in een weekend vol dance. 4
Nu 50 Cent failliet is (of niet, maar dan eigenlijk nog) leek het Evenementenfirma Het Goede Doel passend hem een hart onder de riem te steken. Omdat 50 Cent moet weten dat ie ook in tegenspoed niet alleen is, vindt op 7 augustus de eerste Nederlandse benefietavond voor de rapper plaats in Amsterdam Roest. 3
Op 27 juni vindt bij Amsterdam Roest het Trailerpark Festival plaats. Het is een kunst- en muziekfestival uit Kopenhagen, dat dit jaar zijn eerste pop-up event doet in Amsterdam. Het wordt kleurrijk event dat zich zestien uur lang over het hele gebied van Amsterdam Roest zal verspreiden. Er komt een gevarieerd en vooruitstrevend programma met kunstenaars, designers, DJ's en bands uit Kopenhagen en uit Amsterdam.
24 April vindt de officiële pre-party van Vrijland Festival – Vrijland Voorspel – plaats in de loods van Amsterdam Roest. Door de verkoop van de panden aan kinderwagenfabrikant Bugaboo, kan Amsterdam Roest er vanaf komende zomer geen activiteiten meer organiseren. Vrijland Voorspel zal daarmee het op één na laatste feest en het allerlaatste dance georiënteerde feest in 'hal 3' zijn.
Op zaterdag 20 september vormt creatieve vrijplaats en stadsoase Roest het toneel voor het begin van Next Monday's Hangover's indoor seizoen. Op deze droomlocatie, die al lang bovenaan de verlangslijtlijst van de organisatie staat, geven onder andere Robag Wruhme, de Pachanga Boys en DJ Tennis acte de présence. 1
Na een uiterst succesvolle eerste editie tijdens Bevrijdingsdag 2013, bundelen Amsterdam Roest en Cartel wederom hun krachten en presenteren op 5 mei voor de tweede keer Vrijland Festival. Samen met partners Backstage, Thump en Moderne Hippies nodigt Vrijland jonge Amsterdammers uit om gezamenlijk hun vrijheid te vieren, temidden van kunstzinnige en muzikale acts, performers en de lentezon. 2
Op zaterdag 15 februari zal NGHTDVSN herenigd worden met hun geliefde loods bij Amsterdam Roest. Deze geweldige locatie is onbetwist een van Amsterdams meest sfeervolle loodsen met een waanzinnig rauw en industrieel gevoel.
Na een uitverkocht piratenfeest afgelopen jaar, zet Amsterdam Roest deze oud en nieuw drie area's op scherp. Tijdens ARRRGGGH presents Man Overboord kunnen piraten en rovers door tot 06.00 in de loods (Van Gendthallen), raven in het donkere rovershol en schavotten in het café.
Amsterdam Roest heeft zich de afgelopen zomer opgewerkt tot één van de leukste locaties in onze hoofdstad. Donderdag 17 oktober staan niemand minder dan Joris Voorn en Matthias Tanzmann geprogrammeerd, samen met een waanzinnige line-up van organisatie NGHTDVSN.