Partyflock
 

Vrijland Festival

afbeelding Vrijland Festival
concept
SiteSite vrijlandfestival.nl
E-mailinfo@vrijlandfestival.nl
AdresJacob Bontiusplaats 1
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudvimeo

Informatie

Amsterdam Roest en Cartel presenteren in samenwerking met Thump en Backstage op 5 mei 2014 het enige, échte bevrijdingsfestival van Amsterdam.

Uitgaansagenda Vrijland Festival

Laatste feest was op zondag 5 mei 2019: Bevrijdingsdag, Noorderlicht, Amsterdam
Statistieken
10·feesten
10·in het verleden
4·nieuwsberichten
2·video's
702·bezoekers
488·unieke bezoekers
70Partyflockfans
12.7 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (85 stemmen)
Nieuws
Cartel en Amsterdam Roest organiseren sinds 2013 Vrijland Festival. Een gevarieerd Amsterdams bevrijdingsfestival voor jongeren dat jaarlijks plaatsvindt op 5 mei. Vrijheid wordt vaak voor lief genomen. Op Vrijland Festival dansen, feesten en delen we onze vrijheid en realiseren we ons dat we dit moeten koesteren.
24 April vindt de officiële pre-party van Vrijland Festival – Vrijland Voorspel – plaats in de loods van Amsterdam Roest. Door de verkoop van de panden aan kinderwagenfabrikant Bugaboo, kan Amsterdam Roest er vanaf komende zomer geen activiteiten meer organiseren. Vrijland Voorspel zal daarmee het op één na laatste feest en het allerlaatste dance georiënteerde feest in 'hal 3' zijn.
Na een uiterst succesvolle eerste editie tijdens Bevrijdingsdag 2013, bundelen Amsterdam Roest en Cartel wederom hun krachten en presenteren op 5 mei voor de tweede keer Vrijland Festival. Samen met partners Backstage, Thump en Moderne Hippies nodigt Vrijland jonge Amsterdammers uit om gezamenlijk hun vrijheid te vieren, temidden van kunstzinnige en muzikale acts, performers en de lentezon. 2
Eindelijk vindt er 5 mei een echt bevrijdingsfestival plaats op Amsterdamse bodem, Vrijland Festival genaamd. Na de succesvolle lancering afgelopen februari, onthullen organisatoren Cartel Amsterdam en Amsterdam Roest nu de complete programmering, met een verrassende line-up vol (inter)nationale artiesten en kunstzinnige acts.