Partyflock
 

Noorderlicht Café

op de kaart
afbeelding Noorderlicht
AdresNDSM-Plein 102
1033 WB
Amsterdam
Nederland
SiteSite noorderlichtcafe.nl
E-mailinfo@noorderlichtcafe.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Capaciteit300
Boek een overnachting in of in de buurt van Noorderlicht via Booking.com.

Uitgaansagenda Noorderlicht

Laatste feest was op zaterdag 16 oktober 2021: FestiFEST
Statistieken
146·feesten
geen·in de toekomst
146·in het verleden
14·nieuwsberichten
598·bezoekers · herkomst
403·unieke bezoekers
53Partyflockfans
27.2 KFacebooklikes
21·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (119 stemmen)
Nieuws
Op donderdag 21 mei wordt de NDSM-werf in Amsterdam Noord omgetoverd tot een groots openluchtcircus. Het festival Hemeltjelief! gaat namelijk ''de clown uithangen''. Met zo'n thema wordt het ongetwijfeld een onvergetelijke dag vol circusartiesten, shows, toffe bands en kinderactiviteiten op het terrein rond Noorderlicht.
Waterdance
5 september 2019
Voel je je op maandag ook wel eens schuldig, nadat je op zondag toch nog een festivalletje had gepakt? Kom dan ook op 15 september naar Waterdance bij Noorderlicht, want jouw schuldgevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon wetende dat jouw feestvreugde bijdraagt aan de realisatie van schoon drinkwater projecten in Oeganda.
Noorderlicht organiseert op zaterdag 19 januari de eerste editie van JSF Live, een nieuwe avond vol energieke, dansbare jazz, soul en funk in een hedendaags jasje. Met 2 live-acts en 2 dj's wordt er tot diep in de nacht gegrooved, gefunked en gehip-hopt met de "New York soul" als stevige basis van het muzikale geheel.
Het gonst in de stad: ADE komt eraan. Woensdag 19 oktober barst het festival los en voor de meeste bezoekers is het vijf nachten later pas weer afgelopen. De gehele dance-industrie plus zo'n 300.000 clubgangers zijn vertegenwoordigt in Amsterdam om te netwerken en te feesten.
Een eresaluut aan veertien jaar Rauw tijdens het ADE! De twee-na-laatste editie van Rauw belooft een zeer intieme en exclusieve te worden. Rauw neemt met een warm bad in een piepkleine locatie afscheid van het Amsterdam Dance Event.
Noorderlicht Café, één van de dertig deelnemende partijen van het koningsdagfestijn 'NDSM Vrijhaven' in Amsterdam Noord, staat 27 april in het teken van live muziek en disco. Het Noorderlicht Podium wordt vanaf 13.00 uur op stelten gezet door: DJ's Steye en Peer Vos, Zinkzand, Steye & The Bizonkid, én de achtkoppige Neutral Ground Brass Band. Om 20.00 uur verplaatst het Oranjefeest zich naar binnen, waar Marcel Vogel, Mendel en Anam tot 03.00 uur de Afterparty voor hun rekening nemen.
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Ieder jaar staat Hemeltjelief in het teken van een thema. Tijdens deze zevende editie "Daar komt de aap uit de mouw" wordt de NDSM-Werf aan de hand van dit thema omgetoverd tot een ware jungle. Ga op ontdekkingstocht in het oerwoud, bouw apennestjes om in te hangen en boogiewoogie naar de Jungle Boogie.
Op de langste dag van het jaar, zaterdag 21 juni, wordt op de Amsterdamse NDSM-Werf het kleinste festival van deze zomer gehouden: Festifest! Op het terrein rond het karakteristieke Noorderlicht (thuisbasis van Fest) is er voor 600 gelukkigen de kans om aan de waterkant te genieten van het beste wat er op disco en housegebied te vinden is.
Afterfest
11 september 2013
Zaterdag 5 oktober zullen de mannen achter het inmiddels befaamde fest concept voor het 3e jaar op rij Noorderlicht onveilig maken! Van deze prachtige, nog bijna maagdelijke disco locatie zal ditmaal maar heel weinig overblijven, nadat de afterfest storm, onder leiding van Australisch wonderkind Tornado Wallace er doorheen gewerveld is!
Na een te gekke eerste editie op zomerlocatie Noorderlicht staat er op zaterdag 22 juni weer een nieuwe Fiesta Macumba gepland! De temperaturen stijgen, de truien verdwijnen in de kast, sandalen komen tevoorschijn en de jurkjes worden korter.. Kortom, tijd voor deel twee van de Latin Summer!