Partyflock

Noorderlicht Café

 

Noorderlicht Café

op de kaart
Noorderlicht (afbeelding)
AdresNDSM-Plein 102
1033 WB
Amsterdam
Nederland
SiteSite noorderlichtcafe.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit300
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Noorderlicht via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
116·feesten
7·in de toekomst
109·in het verleden
11·nieuwsberichten
1529·kliks
586·bezoekers · herkomst
399·unieke bezoekers
65Partyflockfans
23.6 KFacebooklikes
21·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (107 stemmen)
Nieuws
Het gonst in de stad: ADE komt eraan. Woensdag 19 oktober barst het festival los en voor de meeste bezoekers is het vijf nachten later pas weer afgelopen. De gehele dance-industrie plus zo'n 300.000 clubgangers zijn vertegenwoordigt in Amsterdam om te netwerken en te feesten.
Een eresaluut aan veertien jaar Rauw tijdens het ADE! De twee-na-laatste editie van Rauw belooft een zeer intieme en exclusieve te worden. Rauw neemt met een warm bad in een piepkleine locatie afscheid van het Amsterdam Dance Event.
Noorderlicht Café, één van de dertig deelnemende partijen van het koningsdagfestijn 'NDSM Vrijhaven' in Amsterdam Noord, staat 27 april in het teken van live muziek en disco. Het Noorderlicht Podium wordt vanaf 13.00 uur op stelten gezet door: DJ's Steye en Peer Vos, Zinkzand, Steye & The Bizonkid, én de achtkoppige Neutral Ground Brass Band. Om 20.00 uur verplaatst het Oranjefeest zich naar binnen, waar Marcel Vogel, Mendel en Anam tot 03.00 uur de Afterparty voor hun rekening nemen.
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Ieder jaar staat Hemeltjelief in het teken van een thema. Tijdens deze zevende editie "Daar komt de aap uit de mouw" wordt de NDSM-Werf aan de hand van dit thema omgetoverd tot een ware jungle. Ga op ontdekkingstocht in het oerwoud, bouw apennestjes om in te hangen en boogiewoogie naar de Jungle Boogie.
Op de langste dag van het jaar, zaterdag 21 juni, wordt op de Amsterdamse NDSM-Werf het kleinste festival van deze zomer gehouden: Festifest! Op het terrein rond het karakteristieke Noorderlicht (thuisbasis van Fest) is er voor 600 gelukkigen de kans om aan de waterkant te genieten van het beste wat er op disco en housegebied te vinden is.
Afterfest
11 september 2013
Zaterdag 5 oktober zullen de mannen achter het inmiddels befaamde fest concept voor het 3e jaar op rij Noorderlicht onveilig maken! Van deze prachtige, nog bijna maagdelijke disco locatie zal ditmaal maar heel weinig overblijven, nadat de afterfest storm, onder leiding van Australisch wonderkind Tornado Wallace er doorheen gewerveld is!
Na een te gekke eerste editie op zomerlocatie Noorderlicht staat er op zaterdag 22 juni weer een nieuwe Fiesta Macumba gepland! De temperaturen stijgen, de truien verdwijnen in de kast, sandalen komen tevoorschijn en de jurkjes worden korter.. Kortom, tijd voor deel twee van de Latin Summer!
Je Moeder van www.je-moeder.nl organiseert op 7 mei 2011, de nacht voor Moederdag, de derde editie van het feest Je Moedernacht. 9
Op 8 mei 2010 viert Je Moeder de tweede editie van Je Moedernacht. Ook dit jaar vindt deze nacht voor Moederdag plaats in café Noorderlicht in Amsterdam. Je Moeder gaat deze nacht voor de hoogst haalbare gezelligheid en de originaliteitprijs. 13
Vakula (live, Oekraïne), Jack& The Universe featering Minggus, Kennedy & Eelco Couvreur, zaterdag 18 juli, Noorderlicht in Amsterdam. The Universe. Zo zwart als de M in Motown. Zo divers als het muzikale spectrum in house. Blijft verrassen, is oneindig en allesomvattend. 2