Partyflock

Evolution of Techno 5 april in Taets Zaandam

 

Evolution of Techno 5 april in Taets Zaandam

gepubliceerd door , op
Techno is uitgegroeid tot een enorm populaire en breedgedragen stroming. Hoogtijd, vinden Compound en Wooferland, om een totaaloverzicht te presenteren van de allereerste technoknallers tot en met de dikste techno van nu. Verdeeld over twee areas kun je genieten van de crème-de-la-creme op technogebied. Wooferland is gastheer van de classic techno area terwijl je op de Compound area kunt genieten van de nieuwste techno.

Taets
Het decor voor dit feest is een schitterende nieuwe locatie Taets Art and Event Park gelegen op het Hembrugterrein in Zaandam. Tussen 1895 en 2003 werd op het Hembrugterrein in het diepste geheim munitie vervaardigd en getest. Het Hembrugterrein was een militair complex en daarmee streng verboden voor gewone burgers. Het terrein vormde het militaire hart van de stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie bestaande uit 46 forten, batterijen, sluizen en dijken die op de lijst staat van het UNESCO Werelderfgoed.
Na een grondige verbouwing is Taets omgetoverd van een munitiefabriek tot een hoogwaardige eventlocatie, met de sfeer van een ouderwets warehouse. Het perfecte decor voor Evolution of Techno.

De line-up
De line-up is om je vingers bij af te likken, de organisatie kan bijna niet wachten om deze bekend te maken, maar ze houden het nog even spannend. Er kan wel alvast verklapt worden dat diverse moddervette live-acts zijn geboekt voor zowel de Wooferland als de Compound Area.

Tickets tot 25 januari €15
De kaartverkoop verloopt in vier fasen. De eerste fase is een hele mooie actie die loopt tot 25 januari, je koopt dan je ticket voor slechts 15 euro! Na 25 januari wordt meer informatie bekend gemaakt en begint de early bird fase en koop je je ticket voor 20 euro.
Hierna volgen nog twee fasen van 25 en 30 euro. Je ziet, hoe eerder je beslist des te voordeliger ben je uit. We garanderen je dat je geen spijt zult hebben van een vroege beslissing!

Phase one:€15
Phase two:€20 (vanaf 25 januari)
Phase three:€25
Phase four:€30
Deurprijs:€35

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten in de eerste twee fasen, waarvan een deel al een gelukkige eigenaar heeft gevonden. Ga naar Ticketscript om je tickets te bestellen